OpenAI уклала угоду з NVIDIA на $100 мільярдів для розгортання інфраструктури ШІ на платформі Vera Rubin

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
AssayMAS
Member

Повідомлення

1234waltz: 23.09.2025 21:25бо це залізо навіть 3050 нормально не затягне в сучасних іграх
проверял? В ютубе забанили?
спойлер

1234waltz
Member

Повідомлення

AssayMAS: 24.09.2025 16:02
1234waltz: 23.09.2025 21:25бо це залізо навіть 3050 нормально не затягне в сучасних іграх
проверял? В ютубе забанили?
спойлер

З виліта з неможливістю запустити Рагнарьок на цій некроті в надісланному відео та загрузці проца під сотку знулем нпц на локації в кіберпанку орнув знатно. Також орнув з біготні по пустій галявині в Кінгдом Кам та пустому сараю в Сталкер 2. Довблячийся в сотку проц на сцені з одним зомбаком в пустому сніжному коридорі теж улибнув. Огляд 10 з 10 :D
agsamfisher
Junior

Повідомлення

Прощавай примарна надія на здешевлення відеокарт... :weep:
AssayMAS
Member

Повідомлення

1234waltz: 24.09.2025 17:23та загрузці проца під сотку
ты реально не догоняешь :-( Или стебёшься?
Ты лично ручками можешь повышать убивать качество и разрешение под целевые ФПС что не больше герцовки монитора что бы поиграть - "ультра" тебе никто из разрабов игр не обещал, Нвидия под ультра видит 5090 4090... и все твои предъявы из разряда в 100+ФПС не тянет, ну так поставь цель в 50+-ФПС и проца волшебным образом станет хватать. Или тебе же как истинному киберкотлету надо 200+ФПС на 60Гц мониторе, а то инпутлаг не 2мс, а аж 8мс и ты чуствуешь своей чакрой что что не так... наверное играть на клавиатуре что стоит меньше 100$ для тебя зашквар...
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Ага, типу мільярди прокрутилися між трьома компаніями, жодної роботи виконано не було окрім гучних заяв а капіталізація збільшилась. Оце так класс, а вони ще ображаються коли ші бум бульбашкою називають яка може луснути так що 1929 здасться легкою кризою.
Dilfin
Member

Повідомлення

erkins007: 23.09.2025 17:19
Dilfin: 23.09.2025 17:02

А то нічого, що в Україні від 2 до 4 мільйонів людей мають мінімальну зарплату у 6К грн. на руки, чи ви думаєте, що всі діти мажорів, депутатів, всі круті бізнесмени і тільки ліниві нічого не мають, ми живемо при капіталізмі, відкрийте очі, ще трохи і буде, як в Африці, що люди від голоду будуть вмирати, а інші будуть жирувати на вершині піраміди статусного життя.
Я таки извиняюсь, но когда у тебя зарплата 6к грн, то нужно тратить время не на игры, а на работу.
В мене не 6к зарплата, але багатьом іншим не так пощастило, як мені і знаю багатьох "заможних" бізнесменів, які простих людей, за людей не рахують. бо ті не вміють так, як вони любими шляхами і маніпуляціями заробляти великі гроші, вважають їх лохами, яких можна і треба розводити... Чесність і порядність зараз в цьому світі зараз стала на останньому місці, не рентабельна вона.

Відправлено через 9 хвилин 41 секунду:
Nekros: 23.09.2025 18:08

А то нічого, що в Україні від 2 до 4 мільйонів людей мають мінімальну зарплату у 6К грн.
При зп у 6к грн треба думати що би на їжу вистачило, а не про відеокарту :gigi:
Треба, але дитина в якої батьки чесні і порядні, але заробляють трошки більше ніж мінімум (це прибиральники, продавці, вчителі і ще багато інших професій) не розуміє чому батьки не можуть їй купити хороший телефон, комп'ютер, чому воно все дорожчає... В цьому форумі сидять здебільшого люди, які можуть собі позволити купляти обладнання за любі гроші і які не розуміють тих, хто мало заробляє і їм пофіг що скільки коштує і чи дорожчає, чи ні.

Відправлено через 7 хвилин 49 секунд:
Kullerok: 23.09.2025 19:52
erkins007: 23.09.2025 17:19

Я таки извиняюсь, но когда у тебя зарплата 6к грн, то нужно тратить время не на игры, а на работу.
:gigi: реально какой-то абсурд. У тебя пожрать дома нечего а ты думаешь как бы его себе новую видеокарту купить. Истории о которых невозможно молчать :gigi: :gigi:
Залежно як "жрать", а ви не чули про пенсіонерів, які за 2000 виживають, їм що, взагалі випилятись по вашому з цього світу? Добре що слово абсурд знаєте, чи людина в якої 6к зарплата не має права навіть думати про краще життя, про телефон чи комп'ютер, чи нахєр має виїхати на заробітки за кордон і більше сюди не повертатись?

Відправлено через 3 хвилини 54 секунди:
Timedemo: 23.09.2025 20:58

А то нічого, що в Україні від 2 до 4 мільйонів людей мають мінімальну зарплату у 6К грн. на руки, чи ви думаєте, що всі діти мажорів, депутатів, всі круті бізнесмени і тільки ліниві нічого не мають, ми живемо при капіталізмі, відкрийте очі, ще трохи і буде, як в Африці, що люди від голоду будуть вмирати, а інші будуть жирувати на вершині піраміди статусного життя.
то йди та заробляй, ніхто не заважає.
То йди та й заробляй, Ви знахідка для капіталіста, Ви будете заробляти ще більше, а капіталіст буде піднімати ціни ще більше і так до безкінечності і як віслючок будете бігти за морквиною...
erkins007
Member

Повідомлення

Dilfin: 25.09.2025 12:08В мене не 6к зарплата, але багатьом іншим не так пощастило,
Значит тем кому не повезло нужно искать работу, а не в игры играть.
Dilfin: 25.09.2025 12:08Треба, але дитина в якої батьки чесні і порядні, але заробляють трошки більше ніж мінімум (це прибиральники, продавці, вчителі і ще багато інших професій) не розуміє чому батьки не можуть їй купити хороший телефон, комп'ютер, чому воно все дорожчає... В цьому форумі сидять здебільшого люди, які можуть собі позволити купляти обладнання за любі гроші і які не розуміють тих, хто мало заробляє і їм пофіг що скільки коштує і чи дорожчає, чи ні.
Странно я вот что в 90х понимал что такое "денег нет", что будучи студентом понимал почему я играю на х360 в 2015 году, а не на 980ти и хожу c древним оптимусом. Нынешние детишки тупее стали? Или просто им все должны?
Dilfin: 25.09.2025 12:08Залежно як "жрать", а ви не чули про пенсіонерів, які за 2000 виживають
Для пенсионеров мощная видяха предмет явно не первой необходимости.
Відповісти