► Ні, не заплутали: то я просто все ніяк нормально тему не "покурю" через брак часу, бо я як щось вже берусь вивчати, то піднімаю навіть "мох і болото" і часто попутно дурного в голову наношу і доводиться ще більше "курити", щоб потім то все, непотрібне повикидати. Так хоч триматиму "генеральну лінію" в голові, на що орієнтуватися. Бо якщо по швидкодії - я і так в цілому просядаю, так як змушений працювати на кількох HDD і мені супер-космічні швидкості хоча б під ОС не дуже й помічні будуть, то от що до збільшення терміну служби - отут в мене маленька, але все таки "шапочка з фольги" присутня
- спойлер
- ► Довелося досить оперативно та трохи неочікувано збирати нову систему, то на м.2-ссд, під ОС планувалося якусь більш-менш робочу, малооб'ємну, бюджетну, без "приколів" та "наворотів" "затичку" поставити, по принципу - "аби-була!". Місцеві хлопці переконали повне Г... таки не брати - взяв дорожче і "крутіше", але, як виявилось - ще не достатньо круте, без буфера та інших ніштяків. На найближчі роки вже буде як є, а надалі вже буду щось нормальне по всіх параметрах під ОС брати.