Новости
Последние статьи и обзоры
У Steam стартував масштабний літній розпродаж
-
Барбарис
Member
Стільки ще не пройденого в стімі чи на інших платформах, що я просто скинув на дрони.
-
neonglaу
Member
Я за всім не слідкую. Але horizon forbidden west - перша знижка. Раніше не бачивOstin: ↑ 26.06.2025 20:24Я зайшов. І жодної історичної знижки, все це вже було протягом останніх півроку.ilcattivo: ↑ 26.06.2025 20:23Хотів зайти на сторінку Wishlist подивитись які там зараз ціни на те що мене цікавить
Можливо, комусь пощастить більше.
P.S. передивився більше пропозицій поза списком бажаного - і все так і є, геть тухлий розпродаж...
Відправлено через 1 хвилину 28 секунд:
Барбарис: ↑ 27.06.2025 19:32 Стільки ще не пройденого в стімі чи на інших платформах, що я просто скинув на дрони.
Тобі якась русня дизлайк вліпила.
-
Earanak
Member
В SteamDB можно глянуть все периоды скидок. Их у Horizon Forbidden West было уже шесть. Две по -20%, три по -33% и вот первая на -40%.neonglaу: ↑ 27.06.2025 20:09Я за всім не слідкую. Але horizon forbidden west - перша знижка. Раніше не бачив
https://steamdb.info/app/2420110/
-
Plush_Dragon
Member
Не розумію, чому ти взагалі маєш грати в усі інші ігри, коли є Тетріс.byaka: ↑ 27.06.2025 08:46
Я так i незрозумiв чому я маю грати в Джонса, як що можу пограти в лару, чи год оф вар, ласт оф ас,хорайзен i ще безлiч iгор у яких геймплей можливо навiть краще.
-
MaksymCR
Member
До RimWorld виходить нове круте DLC.
Тому нічого не купую.
І BG3 на Oled 42'' - просто епічно!
Тому нічого не купую.
І BG3 на Oled 42'' - просто епічно!
-
byaka
Member
На мiй погляд у Джонса нема сильних сторiн,як що це не було зрозумiло з мого коментаря,то ось зараз я спеціально для вас пояснююPlush_Dragon: ↑ 28.06.2025 08:04Не розумію, чому ти взагалі маєш грати в усі інші ігри, коли є Тетріс.byaka: ↑ 27.06.2025 08:46
Я так i незрозумiв чому я маю грати в Джонса, як що можу пограти в лару, чи год оф вар, ласт оф ас,хорайзен i ще безлiч iгор у яких геймплей можливо навiть краще.
-
Dremjke
Member
Із цікавості поставив Джонса з трекеру... Ну щось воно ніяке. Типове двукнопочне кінцо с геймлеєм аля "натисни кнопку, щоб підняти руку, натисни іншу кнопку - щоб руку опустити, натисни ще раз кнопку - щоб перепригнути через яму". Ну і суцільні катсцени. Вже краще анчартед перепройти - як кінцо драйвовіше та цікавіше. Про Ларку взагалі мовчу - в ній хочаб геймплей є.byaka: ↑ 28.06.2025 10:11На мiй погляд у Джонса нема сильних сторiн,як що це не було зрозумiло з мого коментаря,то ось зараз я спеціально для вас пояснюю
-
kairo
Member
В мене те саме. Якихось ультразнижок на те, що першочергове у вішлісті немає, а купувати щось просто так - збільшувати свій беклог. Купив матеріали місцевим дроноробам, хай горить русня ї*ана.Барбарис: ↑ 27.06.2025 19:32Стільки ще не пройденого в стімі чи на інших платформах, що я просто скинув на дрони.
-
skyod69
Member
Коли не знаю шо брати і нічого не подобається,то беру 1-2 DLC до ТоталВар3 Вархамер ( а до того так же брав до попередніх версій) От її можна перепроходити багаааато разів і кожна нова фракція дає шось своє для занурення.
-
kairo
Member
Та в мене і до Вахи є придбані DLC, які ще не грав. І до Стелларісу та СК3 майже усі придбані крім останнього сезонуskyod69: ↑ 29.06.2025 00:00Коли не знаю шо брати і нічого не подобається,то беру 1-2 DLC до ТоталВар3 Вархамер
-
Prar
Junior
Согласен, посмотрел на скидоны либо уже есть либо скидка маленькая, решил тоже взять для вахи,как раз хотел попробовать перевертыша и малакая с дирижаблем)skyod69: ↑ 29.06.2025 00:00 Коли не знаю шо брати і нічого не подобається,то беру 1-2 DLC до ТоталВар3 Вархамер ( а до того так же брав до попередніх версій) От її можна перепроходити багаааато разів і кожна нова фракція дає шось своє для занурення.
-
Plush_Dragon
Member
Сюжет. Загадки. Пошук. Вивчення світу.byaka: ↑ 28.06.2025 10:11
На мiй погляд у Джонса нема сильних сторiн,як що це не було зрозумiло з мого коментаря,то ось зараз я спеціально для вас пояснюю![]()
А що ще має бути? Принципово нового в іграх давно вже нема. Але за такою логікою грав в першу ларку, то навіщо потім запускав анчартед, ГоВ, Хорайзен та інше?
-
NVo1
Member
gamepass trial за 1 бакс візьми та пройди)SERGBILL: ↑ 26.06.2025 22:05 Може поки дофіга хочу, але чекаю Stalker 2 та Selaco за 50%)))) Не в цей раз, і мабуть навіть не в наступний ще. А ще ж TOW 2 на підході![]()
-
SERGBILL
Member
пройти я можу з братового акаунту безкоштовно, хочу в колекцію)NVo1: ↑ 30.06.2025 10:39 gamepass trial за 1 бакс візьми та пройди)
-
l-m
Member
Аніме не дивився, а новели справді чудові, один з кращих прикладів наукової фантастики на цю тему.snegurrrka: ↑ 26.06.2025 22:56 також заодно забрав STEINS;GATE + STEINS;GATE 0 за 129 грн, хоча просто STEINS;GATE можна взяти за 37 грн (-90%). Колись дивився аніме, дуже зайшло, а пишуть, що гра як візуальна новела ще крутіша.