Blizzard показала новий план розвитку Diablo IV

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Skiff93
Member

Повідомлення

tablestikus: 10.04.2025 10:44
Skiff93: 09.04.2025 23:54

Купити за 3к донатнтй смітник?
Але через півроку вкинь ще 1000+ грн, щоб мобів пофармити в нових локаціях (і то не точно).
Зайди в Battle.net і глянь на той трешак.

У Блізів ніяких регіональних цін ніколи не було і їх скидки - курам насміх.

Я років два тому купив Reforged за 300 з чимось грн. Бо ультрапровал, що всіх бісив...

Пройшов Diablo 4? Що ти куриш?

Розберись, а потім вигороджувати намагайся. :facepalm:
Так хтось стоїть біля тебе з пістолетом у скроні змушуєє купляти?
А це тут до чого?
:-/
Ну якщо тобі цінова політики Блізів здається нормальною...

От наприклад я купив Elden Ring майже на релізі за 700 грн і провів там 300+ годин.
І це була повноцінна величезна гра.
Так само з BG3, за 700 грн сотні годин геймплею.

А тут обрубок за 3к з внутрішньоігровим магазином.
kairo
Member

Повідомлення

Skiff93: 09.04.2025 23:54 Пройшов Diablo 4? Що ти куриш?
Я також пройшов Д4 - сюжетку гри.
Це стандартні ціни, просто в Бліззів немає регіональних цін, тому вони нам здаються високими. З іншої сторони, гра в GP, я її взагалі безкоштовно пройшов.
Востаннє редагувалось 10.04.2025 11:36 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
tablestikus
Member

Повідомлення

Skiff93: 10.04.2025 11:20
tablestikus: 10.04.2025 10:44
Так хтось стоїть біля тебе з пістолетом у скроні змушуєє купляти?
А це тут до чого?
:-/

От наприклад я купив Elden Ring майже на релізі за 700 грн і провів там 300+ годин.
І це була повноцінна величезна гра.
Так само з BG3, за 700 грн сотні годин геймплею.

А тут обрубок за 3к з внутрішньоігровим магазином.
Це їх цінова політика, ти як користувач можеш користуватися, можеш ні. Те що ти вважаєш що всі розробники тобі щось винні і мають ставити ціни які ти особисто хочеш - це тільки твоя особиста проблема.
Lekrs
Member

Повідомлення

1 dlc так і не допройшов. Наступне навряд стану купувати.
Геральт
Active Member

Повідомлення

Спробував якоcь безкоштовні вихідні, до 20 рівня не дійшов, не зачепила.
Mnemon
Member

Повідомлення

kairo: 10.04.2025 11:28
Skiff93: 09.04.2025 23:54 Пройшов Diablo 4? Що ти куриш?
Це стандартні ціни, просто в Бліззів немає регіональних цін, тому вони нам здаються високими. З іншої сторони, гра в GP, я її взагалі безкоштовно пройшов.
А это тогда что за цены?
Зображення Зображення
Enjthesilence: 09.04.2025 15:15

жлоби, тому що захотіли щоб ти гру купив, а не безкоштовно її пройшов?
Але через півроку вкинь ще 1000+ грн, щоб мобів пофармити в нових локаціях (і то не точно).

Я років два тому купив Reforged за 300 з чимось грн. Бо ультрапровал, що всіх бісив...

Это онлайн игра, где постоянно периодически выходит новый контент, надо платить за обслуживание серверной инфраструктуры, оплачивать зп итд. Согласен, цена за игру немаленькая, но и не огромная, чтоб не оплатить, если ты фанат серии. Я играл во все части и куплены д3 со всеми допами и д4. Не обязательно покупать на выходе за фул прайс, можно подождать скидок, иногда за 30-50% можно купить спустя пол года, год))

Диаблу пройти можно. Каждый вкладывает в это понятие что то своё. Например, пройти сюжетку, докачаться до макс лвл всеми персонажами, одеть их, убить всех боссов и закрыть макс уровни контента и тд. Для большинства это означает - пройти игру.
Востаннє редагувалось 10.04.2025 12:25 користувачем Mnemon, всього редагувалось 1 раз.
kairo
Member

Повідомлення

Mnemon: 10.04.2025 12:15
kairo: 10.04.2025 11:28 Я також пройшов Д4 - сюжетку гри.
А это тогда что за цены?
Так, дійсно регіональні ціни є.
Диаблу пройти можно. Каждый вкладывает в это понятие что то своё. Например, пройти сюжетку, докачаться до макс лвл всеми персонажами, одеть их, убить всех боссов и закрыть макс уровни контента и тд. Для большинства это означает - пройти игру.
Саме основне поняття "пройти гру", це банально закінчити сюжетку. Те, що ви описали, це пройти на 100%.
Skiff93
Member

Повідомлення

Mnemon: 10.04.2025 12:15
kairo: 10.04.2025 11:28

А это тогда что за цены?
Зображення Зображення

Это онлайн игра, где постоянно периодически выходит новый контент, надо платить за обслуживание серверной инфраструктуры, оплачивать зп итд. Согласен, цена за игру немаленькая, но и не огромная, чтоб не оплатить, если ты фанат серии. Я играл во все части и куплены д3 со всеми допами и д4. Не обязательно покупать на выходе за фул прайс, можно подождать скидок, иногда за 30-50% можно купить спустя пол года, год))

До Elden Ring купа патчів виходила, так не те щоб сильно новий контент там був але все таки.
А от до BG3 скільки вийшло патчів і додаткового контенту БЕЗКОШТОВНО, а гра за 700 по регіоналці та ще й щі скидками не раз продавалась.
От POE 2 - 600 грн. Ну ок ранній доступ, а далі вона взагалі безкоштовною буде.

А хтось за 90 (3000 грн у нас) баксів продає таке саме. Якщо є магазин внутрішній і платні аддони - основа повинна бути бесплатною, а не фуллпрайс+ повноцінної гри.

Сюжетка у Diablo 4 далека від повноцінних одиночних ігор і в самих аддонах її кіт наплакав.

Навіщо тих жлобів вигоражувати...?
Чого хорошого вони взагалі після stacraft 2 зробили...?
Mnemon
Member

Повідомлення

Skiff93: 10.04.2025 14:50 До Elden Ring купа патчів виходила, так не те щоб сильно новий контент там був але все таки.
А от до BG3 скільки вийшло патчів і додаткового контенту БЕЗКОШТОВНО, а гра за 700 по регіоналці та ще й щі скидками не раз продавалась.

А хтось за 90 (3000 грн у нас) баксів продає таке саме. Якщо є магазин внутрішній і платні аддони - основа повинна бути бесплатною, а не фуллпрайс+ повноцінної гри.

Сюжетка у Diablo 4 далека від повноцінних одиночних ігор і в самих аддонах її кіт наплакав.

Никто их не выгораживает. Просто вы немного не разобрались в ценах, что и сколько стоит, но поспешно делаете выводы, что близы жлобы.

3000грн ~73$ - это ультимейт издание (есть стандартное за 1200грн) с боевым пропуском+кучей косметики: ездовым маунтом, 2 питомца, 6 комплектов одежды, крылья 2шт и внутригровой валютой в 3тыс монет.

А что в пое2 можно купить за 73$? Внутриигровые монеты: 50-5$, 100-10$, 200-20$, комплекты брони в среднем по 450 монет = 40$. Это за один комплект 40$. Можете ознакомиться с ценами на их сайте. В игре намного больше разного рода товаров, но цены не маленькие.

То кто тут жлобы?
Skiff93
Member

Повідомлення

Mnemon: 10.04.2025 17:10
Skiff93: 10.04.2025 14:50 До Elden Ring купа патчів виходила, так не те щоб сильно новий контент там був але все таки.

Никто их не выгораживает. Просто вы немного не разобрались в ценах, что и сколько стоит, но поспешно делаете выводы, что близы жлобы.

3000грн ~73$ - это ультимейт издание (есть стандартное за 1200грн) с боевым пропуском+кучей косметики: ездовым маунтом, 2 питомца, 6 комплектов одежды, крылья 2шт и внутригровой валютой в 3тыс монет.

А что в пое2 можно купить за 73$? Внутриигровые монеты: 50-5$, 100-10$, 200-20$, комплекты брони в среднем по 450 монет = 40$. Это за один комплект 40$. Можете ознакомиться с ценами на их сайте. В игре намного больше разного рода товаров, но цены не маленькие.

То кто тут жлобы?
Обоє :gigi:

Ну внутрішньоігрова валюта має ж різну цінність, як і предмети, які за нею купуються по різному впливають на геймплей. Таке непросто підрахувати.
Я ні одну з них не грав і взагалі жанр мене не цікавить.

А я дійсно не розібрався. :tomat:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 09.04.2025 15:15

жлоби, тому що захотіли щоб ти гру купив, а не безкоштовно її пройшов?

Ох і накидав) нормальний прайс, але ж ти звичайно ж про ультимативку, як зручно) та в геймпасі та гра є, якщо вже на то пішло.
а пройти гру, ну так пройшов, там є навіть тітри фінальні) далеко не всі грають ендгейм контент після сюжетки, дивно що це когось дивує) більша частина людей навіть гру не проходять, це по досягненням зрозуміло і стосується абсолютно кожної гри, не кажучи вже про задроч шмоток в цьому геймплейному лупі діаблоідів

Відправлено через 6 хвилин 19 секунд:
daesz: 09.04.2025 20:30
Enjthesilence: 09.04.2025 16:12 вов давали грати безкоштовно до 20го рівня більше 10 років назад, ніхто не плакав.
Enjthesilence: 09.04.2025 20:24 тут є обмеження, як по лвлу так і часу, які питання до розробників?)
які питання до розробників?)
Питання не до розроників, а до вас, бо ви привели вов у приклад, хоча там зовсім інші умови були.
Enjthesilence: 09.04.2025 20:24 так грати у вов на 20лвл - це круто, беззаперечно.
А що сторі контент на 60 якось відрізняється?

Злив зараховано tho :rotate:
ой не лести собі, мені даже ліньки це продовжувати) я вже все зрозумів після "як цікаво грати у вов 20 лвлом"
Skiff93
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 13.04.2025 02:31

Ох і накидав) нормальний прайс, але ж ти звичайно ж про ультимативку, як зручно) та в геймпасі та гра є, якщо вже на то пішло.
а пройти гру, ну так пройшов, там є навіть тітри фінальні) далеко не всі грають ендгейм контент після сюжетки, дивно що це когось дивує) більша частина людей навіть гру не проходять, це по досягненням зрозуміло і стосується абсолютно кожної гри, не кажучи вже про задроч шмоток в цьому геймплейному лупі діаблоідів

daesz: 09.04.2025 20:30

Питання не до розроників, а до вас, бо ви привели вов у приклад, хоча там зовсім інші умови були.

А що сторі контент на 60 якось відрізняється?

Злив зараховано tho :rotate:
ой не лести собі, мені даже ліньки це продовжувати) я вже все зрозумів після "як цікаво грати у вов 20 лвлом"
Ну типу є повноцінна версія за 3к і дешевше для неповноцінних бомжів.
Бо різні версії донатки для того щоб видно було перевау і поділ людей на сорти і спонукати витрачати більше.
Папочка (ще й досі хороших, Blizzard за це й люблю) - не сюжет. Це не повноцінна гра в цьому плані (ну ніхто й не збирався її такою робити).

Після обнови дров 5080 стала цеглиною?
Чи так довго думалось, що відповісти?
Мені це не цікаво, сорян.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Skiff93: 13.04.2025 02:53
Enjthesilence: 13.04.2025 02:31

Бо різні версії донатки для того щоб видно було перевау і поділ людей на сорти і спонукати витрачати більше.
Папочка (ще й досі хороших, Blizzard за це й люблю) - не сюжет. Це не повноцінна гра в цьому плані (ну ніхто й не збирався її такою робити).

ти тільки дізнався про існування донату в сучасних іграх? в такі ігри спокійнесенько можливо грати і без нього, пройти стандартну версію за 1200 грн і забути про ту гру.
а що там дрова вбивають 5080? чи ти як завжди пукнути в лужу
ти свій вільний час чисто на цьому форумі проводиш? мені от вистачає декілька хвилин з таких додіків як ти покричати і все)
daesz
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 13.04.2025 02:31 ой не лести собі, мені даже ліньки це продовжувати) я вже все зрозумів після "як цікаво грати у вов 20 лвлом"
Ооо, пук в калюжу десратл ефект прокнув :rotate:
спойлер
Зображення
Skiff93
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 13.04.2025 03:13
Skiff93: 13.04.2025 02:53

ти тільки дізнався про існування донату в сучасних іграх? в такі ігри спокійнесенько можливо грати і без нього, пройти стандартну версію за 1200 грн і забути про ту гру.
ти свій вільний час чисто на цьому форумі проводиш? мені от вистачає декілька хвилин з таких додіків як ти покричати і все)
Та, братан, я рофлю.
Купуй далі недороблені висери, де сюжету на 3хв роликів за 1200, а геймплей -.. Ну є...
Гірнд, як у мобілок (тут трішки гіпербола).
Зрідка попукую в калюжу, але хоч знаю рідну мову і ...
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Skiff93: 13.04.2025 03:43
Enjthesilence: 13.04.2025 03:13

Та, братан, я рофлю.
Купуй далі недороблені висери, де сюжету на 3хв роликів за 1200, а геймплей -.. Ну є...
Гірнд, як у мобілок (тут трішки гіпербола).
Зрідка попукую в калюжу, але хоч знаю рідну мову і ...
я вчу рідну мову, все життя росіянською спілкувався от намагаюсь перейти, якісь проблеми з цим?)

Відправлено через 50 секунд:
daesz: 13.04.2025 03:29
Enjthesilence: 13.04.2025 02:31 ой не лести собі, мені даже ліньки це продовжувати) я вже все зрозумів після "як цікаво грати у вов 20 лвлом"
Ооо, пук в калюжу десратл ефект прокнув :rotate:
спойлер
Зображення
слабенько)
а чого ти впрягся, то дівчинка твоя?
Відповісти