Новини
Останні статті і огляди
Blizzard показала новий план розвитку Diablo IV
-
LordTornado
Member
Предлагаю обсудить Blizzard показала новий план розвитку Diablo IV
Я не знаю больших жлoбoв, чем Близзард. Недавно была неделя бесплатной игры в Диабло 4, так по достижению 20 лвл тебя выкидывало из игры и писало "купите Диабло 4". Причём если идти только по сюжету и стараться не убивать много мобов, то после определённого сюжетного задания тебе сразу докидывает опыт до 20 лвл и выкидывает из игры. Мой перс после этого квеста с 12 лвл сразу стал 20 лвл...
Я не знаю больших жлoбoв, чем Близзард. Недавно была неделя бесплатной игры в Диабло 4, так по достижению 20 лвл тебя выкидывало из игры и писало "купите Диабло 4". Причём если идти только по сюжету и стараться не убивать много мобов, то после определённого сюжетного задания тебе сразу докидывает опыт до 20 лвл и выкидывает из игры. Мой перс после этого квеста с 12 лвл сразу стал 20 лвл...
-
Enjthesilence
Member
жлоби, тому що захотіли щоб ти гру купив, а не безкоштовно її пройшов?LordTornado: ↑ 09.04.2025 15:10 Предлагаю обсудить Blizzard показала новий план розвитку Diablo IV
-
Seraphim
Member
А ти думав вони тобі безкоштовно дадуть пройти всю гру за вихідні? це так не працює... хоча я так за двое безкоштовних вихідних dying light2 пройшовLordTornado: ↑ 09.04.2025 15:10 Предлагаю обсудить Blizzard показала новий план розвитку Diablo IV
-
Polaroid1962
Member
Хм, такі арпг зазвичай грають сотні або тисячі часів. Якщо д4 можно пройти за вихідні - це фіаско.Seraphim: ↑ 09.04.2025 15:23 А ти думав вони тобі безкоштовно дадуть пройти всю гру за вихідні?
-
FreezerUA
Member
GamePass тобі в допомогу і не мучайся з цими демкамиLordTornado: ↑ 09.04.2025 15:10 Предлагаю обсудить Blizzard показала новий план розвитку Diablo IV
-
Enjthesilence
Member
більшість гравців проходять сюжетку в діабло чи поє і не затримуються там в хардкор фарм ліг і тд, таких набагто менше від загальної кількостіPolaroid1962: ↑ 09.04.2025 15:27Хм, такі арпг зазвичай грають сотні або тисячі часів. Якщо д4 можно пройти за вихідні - це фіаско.Seraphim: ↑ 09.04.2025 15:23 А ти думав вони тобі безкоштовно дадуть пройти всю гру за вихідні?
-
7mindfields
Member
Жлоби, тому що практикують перманентні бани в куплених продуктах навіть без використання читів, блізард актівіжн найвсратіша компанія вже не перший рікEnjthesilence: ↑ 09.04.2025 15:15 жлоби, тому що захотіли щоб ти гру купив, а не безкоштовно її пройшов?
Востаннє редагувалось 09.04.2025 16:02 користувачем 7mindfields, всього редагувалось 1 раз.
-
Enjthesilence
Member
конкретніше. яка причина бану в якій грі7mindfields: ↑ 09.04.2025 15:59Жлоби, тому що практикують перманентні бани в куплених продуктах навіть без використання читівEnjthesilence: ↑ 09.04.2025 15:15 жлоби, тому що захотіли щоб ти гру купив, а не безкоштовно її пройшов?
перманенті бани - це топ, як і бани по залізу.
Востаннє редагувалось 09.04.2025 16:03 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 2 разів.
-
kairo
Member
Отримав 3 безкоштовних місяці GP і спокійно пройшов сюжетку Д4. Логічно, що Блізи зробили "демо-режим" із обмеженням в 20 левелів, для того, щоб люди купили гру, а не банально пройшли її за безкоштовний тиждень.LordTornado: ↑ 09.04.2025 15:10 Предлагаю обсудить Blizzard показала новий план розвитку Diablo IV
-
7mindfields
Member
Вийди з печери і почитай про перехід з ow1 на ow2 і за що в цій грі можна отримати перманентне блокування і чому там зараз майже мертвий чатEnjthesilence: ↑ 09.04.2025 16:02конкретніше.7mindfields: ↑ 09.04.2025 15:59
Жлоби, тому що практикують перманентні бани в куплених продуктах навіть без використання читів
-
dreamcome
Junior
Купил диаблу 4 за 70$, добавили новый класс и локацию, поменяли цвета на злёный, плати за залёный ещё 40$! 
-
Enjthesilence
Member
мені нецікавий овервотч, хоча я грав як в перший так і в другий, не пам'ятаю жодних проблем з переходом. та замість того щоб написати в чому там проблема, відправляєш в гугл, зрозумів.7mindfields: ↑ 09.04.2025 16:04Вийди з печери і почитай про перехід з ow1 на ow2 і за що в цій грі можна отримати перманентне блокування і чому там зараз майже мертвий чат
-
7mindfields
Member
Ну так а нащо тоді виправдовувати цей скам, безкоштовні вихідні чи безкоштовні вихідні з обмеженнями по рівню це зовсім різні речіEnjthesilence: ↑ 09.04.2025 16:05мені нецікавий овервотч, хоча я грав як в перший так і в другий, не пам'ятаю жодних проблем з переходом. та замість того щоб написати в чому там проблема, відправляєш в гугл, зрозумів.7mindfields: ↑ 09.04.2025 16:04
Вийди з печери і почитай про перехід з ow1 на ow2 і за що в цій грі можна отримати перманентне блокування і чому там зараз майже мертвий чат
-
Enjthesilence
Member
який скам? тобі дали пограти до 20го рівня, подобається - купляй гру, що не так? вов давали грати безкоштовно до 20го рівня більше 10 років назад, ніхто не плакав. Та діабло 4 в геймпасі є, казати щось про скам, коли та за 3 копійки можеш пройти колду, д4 в геймпасі і інші ігри аткібліз майже даром) чи геймпас - це також скам?7mindfields: ↑ 09.04.2025 16:09Ну так а нащо тоді виправдовувати цей скам, безкоштовні вихідні чи безкоштовні вихідні з обмеженнями по рівню це зовсім різні речіEnjthesilence: ↑ 09.04.2025 16:05
мені нецікавий овервотч, хоча я грав як в перший так і в другий, не пам'ятаю жодних проблем з переходом. та замість того щоб написати в чому там проблема, відправляєш в гугл, зрозумів.
так а що там за історія жахлива з банами овервотч, можеш коротко розповісти?
-
kairo
Member
В чому конкретно скам? Інформація про обмеження в 20 левелів оголошена наперед. В чому вас конкретно надурили?7mindfields: ↑ 09.04.2025 16:09 Ну так а нащо тоді виправдовувати цей скам, безкоштовні вихідні чи безкоштовні вихідні з обмеженнями по рівню це зовсім різні речі
-
7mindfields
Member
Якщо зовсім коротко, то автобани за фіксовану кількість репортів, до банвордів входять навіть скорочення типу ggEnjthesilence: ↑ 09.04.2025 16:12який скам? тобі дали пограти до 20го рівня, подобається - купляй гру, що не так? вов давали грати безкоштовно до 20го рівня більше 10 років назад, ніхто не плакав. Та діабло 4 в геймпасі є, казати щось про скам, коли та за 3 копійки можеш пройти колду, д4 в геймпасі і інші ігри аткібліз майже даром) чи геймпас - це також скам?7mindfields: ↑ 09.04.2025 16:09
Ну так а нащо тоді виправдовувати цей скам, безкоштовні вихідні чи безкоштовні вихідні з обмеженнями по рівню це зовсім різні речі
так а що там за історія жахлива з банами овервотч, можеш коротко розповісти?
Відправлено через 9 хвилин 41 секунду:
В тому що free week/free weekends і free trial це «трохи» різні речіkairo: ↑ 09.04.2025 16:19В чому конкретно скам? Інформація про обмеження в 20 левелів оголошена наперед. В чому вас конкретно надурили?7mindfields: ↑ 09.04.2025 16:09 Ну так а нащо тоді виправдовувати цей скам, безкоштовні вихідні чи безкоштовні вихідні з обмеженнями по рівню це зовсім різні речі
-
kairo
Member
Так мова йде про free trial.7mindfields: ↑ 09.04.2025 16:29 В тому що free week/free weekend і free trial це «трохи» різні речі
"Diablo 4's first free trial of 2025 is here just in time for the new season"
-
Enjthesilence
Member
дивно, нічого за це не чув, щоб це прям стало глобальною проблемою, але істерія за напівдохлу ф2п гру ну таке. це ж прям "антифан" механіка з ліги легенд, якій вже також багацько років і нічого, мільйони гравців якось грають) за актібліз все зрозуміло і за цікаві патени активіжн для онлайн ігор і тд, але саме ця історія зі жлбоством на фрі тріалі це вже притягнуто за вуха. з іншого боку, дякую за геймпас, тому не бачу жодних проблем.7mindfields: ↑ 09.04.2025 16:29 Якщо зовсім коротко, то автобани за фіксовану кількість репортів, до банвордів входять навіть скорочення типу gg
Востаннє редагувалось 09.04.2025 16:53 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 3 разів.
-
OldGoodGames
Member
все одно краще оригінальних д'ябло 1 та 2 нічого не було і не буде 
-
7mindfields
Member
Enjthesilence
Lol безкоштовний був с самого початку, перший ow 30$ коштував, відчуваєш різницю?
Lol безкоштовний був с самого початку, перший ow 30$ коштував, відчуваєш різницю?