Чутки: корейські компанії змагаються за можливість розробки нових ігор за франшизою Starcraft

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Vlaad13
Member

Повідомлення

vsx: 31.03.2025 16:17
Vlaad13: 31.03.2025 16:12 Tempest Rising - нова типу проривна РТС в яка коштує 1000 гривень
цікаво як багато будуть в неї грати через місяць та як багато людей купить цю гру з форуму
тут 90% людей не розуміє що без кіберспортивної складової будь яка РТС не буде популярною
те кто хотят играть онлайн купят
старые пердуны как ты говоришь, те кто любил рубиться с друзьями в C&C оценят по достоинству, а таких не мало. Так что успех скорее всего будет.
ти купиш і будеш грати? і скільки годин награєш?
ось вийшла Age of Empires II - і шо поки були туріки спонсовані оргами був +- норм онлайн
туріки закінчилось і відразу 20к середнього - хоча гра як стратегія дуже добра
а майже ніхто не грає
MetalistForever
Member

Повідомлення

kairo: 31.03.2025 14:20
dead_rat: 31.03.2025 14:17 kairo
Це які стратегіі у топі? :-/
Я серйозно
Hearts of Iron IV
Sid Meier’s Civilization® VI
Total War: WARHAMMER III
Crusader Kings III
Age of Empires II: Definitive Edition
Stellaris
Europa Universalis IV
Большая часть Это 4X - стратегии- они сложны в освоении( хоть и интересны ) и нет там динамики , как в реал-таймовых стратегиях
waryag
Member

Повідомлення

Vlaad13: 31.03.2025 15:51напевно заробила щось на рівні останнього сундука з КС 2 :laugh: (скоріше за все набагато менше)
Ключове тут "заробила". І це щось більше, ніж нічого (і переважна більшість ігросервісів)
kairo
Member

Повідомлення

Vlaad13: 31.03.2025 14:54 можливо я вас неправильно зрозумів давайте знову
1. Дійсно зараз стратегій дуже багато (як пошагових так і РТС) - АЛЕ !
2.Молодь в них не грає, молодь їх не дивиться, грошей вони приносять дуже мало
3.Чи будуть і надалі виходити - так будуть, чи популярний цей жанр - звісно що ні, і з кожним роком у стратегії буде грати все менше і менше людей
2. Піджанр стратегій - РТС мертвий. Натомість, в цілому жанр стратегій має велику популярність. Цив 7, яка вийшла дуже сирою та мала дику ціну в 4300 грн за Делюкс, стала одною із найпродаваніших ігор цього року. - "Civilization VII became the best-selling paid game on Steam last week"
Ігри Парадоксів стабільно приносять бабло, так як компанія випускає ДЛЦ до своїх ігор в режимі нон-стоп.
3. На даний момент ми маємо зворотню ситуацію.
Vlaad13
Member

Повідомлення

waryag: 31.03.2025 16:20
Vlaad13: 31.03.2025 15:16бо в РТС графіка ну відносно другорядне явище - там не можна зробити красиву дівчину з відкритим одягом та гарними сідницями :super:
А ну швидко взяв і вибачився перед Сарою! Куди ще відкритіше?
безпосередньо у самій грі там майже нічого не видно :weep:
kairo
Member

Повідомлення

Denvys5: 31.03.2025 15:53
kairo: 31.03.2025 14:20Hearts of Iron IV
Sid Meier’s Civilization® VI
Total War: WARHAMMER III
Crusader Kings III
Age of Empires II: Definitive Edition
Stellaris
Europa Universalis IV
Перелічений список групується до:
Paradox 4DX
Sid Meier's 4DX
TotalWar (4DX + тактичні заруби)
Age of Empires

З перелічених, тільки AoE можна порівнювати з сабжевим СК2 в лоб як RTS.

А раніше були Empire Earth, Supreme Commander, Rise of Nations, C&C, той же AoE, Starcraft, Warcraft, SW Empire at war, LotR Battle for Middle-Earth і т.д.
Тобто навіть за тупою кількістю контор що робили RTS різниця на цілий порядок буде
Яка різниця гравцю скільки контор робить ігри. Важлива кількість та якість ігор.
Paradox 4DX
Парадокс, це видавець. Кожну із їх ігор роблять різні студії.
З перелічених, тільки AoE можна порівнювати з сабжевим СК2 в лоб як RTS.
Бо РТС, це мертвий піжданр.

Ще можу додати до списку крутих стратегій: Endless Legend, Endless Space 2, Old World.

Відправлено через 2 хвилини 42 секунди:
MetalistForever: 31.03.2025 16:22 Большая часть Это 4X - стратегии- они сложны в освоении( хоть и интересны ) и нет там динамики , как в реал-таймовых стратегиях
Парадокси це Grand Strategy. Динаміка є в серії Тотал Вар.
vsx
Member

Повідомлення

Vlaad13: 31.03.2025 16:22 ти купиш і будеш грати? і скільки годин награєш?
конечно
Vlaad13
Member

Повідомлення

vsx: 31.03.2025 16:31
Vlaad13: 31.03.2025 16:22 ти купиш і будеш грати? і скільки годин награєш?
конечно
краще б ти собі відяху нормальну купив чи Age of Empires II - а не той зашкварний клон Генералів :lol:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Vlaad13: 31.03.2025 16:32
vsx: 31.03.2025 16:31

конечно
краще б ти собі відяху нормальну купив чи Age of Empires II - а не той зашкварний клон Генералів :lol:
ахах, ну це товсто, він же зараз порветься
vsx
Member

Повідомлення

Vlaad13: 31.03.2025 16:32 краще б ти собі відяху нормальну купив чи Age of Empires II - а не той зашкварний клон Генералів :lol:
Age of Empires II у меня уже есть. А ты аж 3 поста продержался. Обычно ты сразу показываешь что ты неадекват и что общаться с тобой нужно "особенным" образом :laugh:
dead_rat
Member

Повідомлення

Vlaad13: 31.03.2025 16:12 тут 90% людей не розуміє що без кіберспортивної складової будь яка РТС не буде популярною
Навпаки, будь яка популярна гра отримає кіберсортивне комʼюніті. Навіть Героі 3
Vlaad13
Member

Повідомлення

kairo: 31.03.2025 16:22
Vlaad13: 31.03.2025 14:54 можливо я вас неправильно зрозумів давайте знову
1. Дійсно зараз стратегій дуже багато (як пошагових так і РТС) - АЛЕ !
2.Молодь в них не грає, молодь їх не дивиться, грошей вони приносять дуже мало
3.Чи будуть і надалі виходити - так будуть, чи популярний цей жанр - звісно що ні, і з кожним роком у стратегії буде грати все менше і менше людей
2. Піджанр стратегій - РТС мертвий. Натомість, в цілому жанр стратегій має велику популярність. Цив 7, яка вийшла дуже сирою та мала дику ціну в 4300 грн за Делюкс, стала одною із найпродаваніших ігор цього року. - "Civilization VII became the best-selling paid game on Steam last week"
Ігри Парадоксів стабільно приносять бабло, так як компанія випускає ДЛЦ до своїх ігор в режимі нон-стоп.
3. На даний момент ми маємо зворотню ситуацію.
по перше це не одна із найпродаваніших ігор - а піковий за тиждень на релізі
по друге заробіток на ДЛС та заробіток на скінах це різні речі
у РТС на скінах неможливо заробити бо більшість старих пердунів які в них грають піськомірство нецікаве а на одних ДЛС вони далеко не поїдуть
та знову ж таки я не розумію коли ви пишите що вони популярні
якщо взяти усі РТС - там дай Бог буде 200к онлайну
200к людей - з одного боку багато, з іншого якшо йдеться про всі ігри разом це дуже мало - це як один Апекс чи банан :lol:
Востаннє редагувалось 31.03.2025 17:09 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 1 раз.
kairo
Member

Повідомлення

Vlaad13: 31.03.2025 16:59 по перше це не одна із найпродаваніших ігор - а піковий за неділю на релізі
у РТС на скінах неможливо заробити бо більшість старих пердунів які в них грають піськомірство нецікаве а на одних ДЛС вони далеко не поїдуть
200к людей - з одного боку багато, з іншого якшо йдеться про всі ігри разом це дуже мало - це як один Апекс чи банан :lol:
Якщо все міряти бананом, то виходить, що ГТА5 ні про що, хоча я певен, що Рокстари заробляють в 1000 разів більше. Якби розробники стратегій не заробляли на DLC, вони б не пиляли їх як дурні кожен місяць. Якщо взяти повну вартість Стелларісу чи ХОІ4 без знижок, то там вже мабуть на сотні доларів потягне. СА, яка робить Вархаммер ТВ, одними лише роялті авторам всесвіту Вахи сотні мільйонів доларів виплачує.
Vlaad13
Member

Повідомлення

kairo: 31.03.2025 17:09
Vlaad13: 31.03.2025 16:59 по перше це не одна із найпродаваніших ігор - а піковий за неділю на релізі
Якщо все міряти бананом, то виходить, що ГТА5 ні про що, хоча я певен, що Рокстари заробляють в 1000 разів більше. Якби розробники стратегій не заробляли на DLC, вони б не пиляли їх як дурні кожен місяць. Якщо взяти повну вартість Стелларісу чи ХОІ4 без знижок, то там вже мабуть на сотні доларів потягне. СА, яка робить Вархаммер ТВ, одними лише роялті авторам всесвіту Вахи сотні мільйонів доларів виплачує.
в гта грає біля 200к тільки в стіму + піратьськи сервери що виходить дуже багато народу
донатити там є сенс - бо це якраз гра про піськомірство
що там і яка РТС заробляє на відшкодуваннях я звісно не знаю - але будь яка гра зі скінами (чи лутбоксами) це набагато вигідніше
leif
Member

Повідомлення

waryag: 31.03.2025 16:20Як тільки стали випускати по балансному патчу раз на рік без контенту - доходи і впали.
ні, це не так працює.

ось, глянь це відео, тут детально пояснюється чому брудвар живіше всіх живих без жодних змін в балансі з 2001 року, а ск2 почувається значно гірше.
kairo
Member

Повідомлення

Vlaad13: 31.03.2025 17:11 в гта грає біля 200к тільки в стіму + піратьськи сервери що виходить дуже багато народу
що там і яка РТС заробляє на відшкодуваннях я звісно не знаю - але будь яка гра зі скінами (чи лутбоксами) це набагато вигідніше
Є певна кількість проектів на ринку, які заробляють шалені гроші, це в першу чергу live service games. Та сама КС, ПАБГ, ДОТА(яка і є підвидом РТС) і тому подібні. Але це не значить, що усі інші жанри не цікаві гравцям і не приносять грошей. Той самий КСД2 чи РДР2 все одно гарно продались, не дивлячись на те, що явно принесли набагато менше грошей ніж якийсь Фортнайт.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

kairo: 31.03.2025 17:44
Vlaad13: 31.03.2025 17:11 в гта грає біля 200к тільки в стіму + піратьськи сервери що виходить дуже багато народу
Є певна кількість проектів на ринку, які заробляють шалені гроші, це в першу чергу live service games. Та сама КС, ПАБГ, ДОТА(яка і є підвидом РТС) і тому подібні. Але це не значить, що усі інші жанри не цікаві гравцям і не приносять грошей. Той самий КСД2 чи РДР2 все одно гарно продались, не дивлячись на те, що явно принесли набагато менше грошей ніж якийсь Фортнайт.
рдр2 - 65 лямів копій гри продала, тому тут важко сказати скільки принесла грошей ця гра. фортнайт приносить гроші, але й витрати дуже великі на постійну підтримку, оновлення і тд. таке важко порівнювати)
kairo
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 31.03.2025 17:51 рдр2 - 65 лямів копій гри продала, тому тут важко сказати скільки принесла грошей ця гра. фортнайт приносить гроші, але й витрати дуже великі на постійну підтримку, оновлення і тд. таке важко порівнювати)
ГТА5 явно набагато більше заробила. Та й бюджет РДР2 дуже великий.
Vlaad13
Member

Повідомлення

kairo: 31.03.2025 17:44
я не кажу що тільки моба та шутани приносять величезні гроші (звісно це не так)
я кажу що РТС приносять прибутку з гулькін ніс - і поступово гравців які в них грають с кожним роком все менше і менше
років через 30 думаю жанр вже помре остаточно - бо ми з вами повмираємо, а молодь в це грати не буде :laugh:
kairo
Member

Повідомлення

Vlaad13: 31.03.2025 18:17 я кажу що РТС приносять прибутку з гулькін ніс - і поступово гравців які в них грають с кожним роком все менше і менше
років через 30 думаю жанр вже помре остаточно - бо ми з вами повмираємо, а молодь в це грати не буде :laugh:
РТС давно вже нішовий піджанр. Але загальний жанр стратегій гарно себе почуває. Нові ігри постійно виходять, старі регулярно оновлюються та мають високий онлайн.
Відповісти