Так, це все фейк-ньюз, бо ж всі знають, що погані драйвери бувають лише в AMD!qziua: ↑ 29.03.2025 14:47В черговий раз дивуюся звідки беруться всі ці новини...?Все працює ідеально. Карти просто бомба. Хоч розганяй, хоч андервольть. Я свій таф андервольтнув до 0.975в при 3100 по ядру і +2000 по пам'яті, макс 50-60гр. Драйвера на вищому рівні, длсс, мфг, безмежні можливості, холодильник і тиша...
Жодного збою, макс бачив 320вт коли карта на 99 загружена в деяких іграх.
Новини
Останні статті і огляди
ШІ-помічник Nvidia Project G‑Assist призводить до падіння продуктивності та проблем в іграх
-
tornadox
Member
-
Diablique
Member
Раньше карты ОС с коробки были, шоб очень сильная была, теперь, UV будут, шоб не горел розьем и не перегревалась)
-
AssayMAS
Member
если перепродавать думаешь через год два то лучше "поднакопи" на 4060... она в 4+К на 60% лучше 3050(8ГБ), а дороже на 40%.AntonyKandaurov: ↑ 29.03.2025 19:57Ну а TLOU2 я думаю в 720р на 3050 закрию
-
AntonyKandaurov
Member
в мене ноут, там все погано с апгрейдамиAssayMAS: ↑ 30.03.2025 08:35если перепродавать думаешь через год два то лучше "поднакопи" на 4060... она в 4+К на 60% лучше 3050(8ГБ), а дороже на 40%.AntonyKandaurov: ↑ 29.03.2025 19:57Ну а TLOU2 я думаю в 720р на 3050 закрию
-
FirstTDM
Member
Ну... такая себе инфа - всё может глючить... с этим никто и не спорит... первые версии любого софта всегда сырые - прямо в названии: Experimental AI Assistant
Проверил на Сталкере и Киберпанке - работает... на производительность не влияет... идея интересная, но пока не особо полезная... снес - имхо, стоит подождать развития такого софта...
Проверил на Сталкере и Киберпанке - работает... на производительность не влияет... идея интересная, но пока не особо полезная... снес - имхо, стоит подождать развития такого софта...
-
taras_cs
Member
Наполегливо рекомендую Intel XeSS, в них щойно версія 2.0 релізнулася.Skiff93: ↑ 29.03.2025 20:06Я ніколи не спускався навіть до середніх і дуже зрідка FSR 2 на якості юзав.
Порівнював у грі Avowed (а ще Black Ops 6) - в статиці різниці немає, але коли тече вода, ті ж самі водоспади, верхівки дерев рухаються чи щось у повітрі літає - FSR програє.
В грі Avowed прикручував оптискейлером.
-
AFU_power
Member
можна якийсь новий жарт? бо ця шиза про горящі дроти тупо із треда в тред кочує від тебе.Hotspur: ↑ 29.03.2025 15:08 Чому я не здивований ???
Відправлено через 37 секунд:прокляття горящих проводівNouriel: ↑ 29.03.2025 13:09прокляття 5000, якшо ви розумієте про що![]()
-
Ms ALS
Junior
Skiff93
це з тих успишноменiв в яких 3060 тягне 4к на високих а вci iншi простоне вмiють в кеш мененжмент))
бiдолага ))
це з тих успишноменiв в яких 3060 тягне 4к на високих а вci iншi простоне вмiють в кеш мененжмент))