ШІ-помічник Nvidia Project G‑Assist призводить до падіння продуктивності та проблем в іграх

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Skiff93
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 29.03.2025 12:00 просто заради цікавості перевірив у сталкер 2, абсолютно жодних проблем, визивається моментально, задав йому теж саме питання про "г сінк", дізнатися яку версію длсс саме зараз використовує гра (а це зручно, непотрібен длсс свапер і тд) попросив зробити діаграму продуктивності за останні 5 хвилин геймплею, жодних проблем і просадок фпс (в момент виклику йде спайк, як при альтабі у грі, вона стає не у фокусі, можливо пан "оглядач" не розібрався) він швидко це зробив, гра взагалі не просіла в цей момент. також попросив зробити його андервольт і він зробив, більше "сейвовий" за мій, з трохи меншими частотами, але й темпи кращі, дуже непогано для тих, хто не розбирається.
в цілому доцільність зараз під питанням, на щось відповіді ще не має, впевнений далі люди знайдуть більше варіантів використання. типова маркетингова ші прикалюмба
Та досить виправдовувати покупку своєї 5080 (якби за 60к). Всім начхати.
zaqik
Member

Повідомлення

Пришёл как-то в магазин, взял пачку молока, смотрю - на пачке qr-код для скачивания приложения. До сих пор не понимаю зачем молоку приложение.
К чему это я. Опущу упражнения в красноречии, где неприятными эпитетами буду называть людей, неспособных настроить драйвер, и поинтересуюсь исключительно тем, а зачем этого ИИ помощника держать запущенным постоянно? Ну, типа, один раз запустил, настроил, уд0лил да и всё же, не? Или реально кто-то не понимает, что надо Low графику ставить если FPS низкий, и прям для каждой игры об этом надо спрашивать? Ладно бы ещё он сам настройки снижал, драйвер то он твикать сам хотя бы умеет, как я понимаю с иллюстрации к новости. Короче, какое-то гомно для аутистов, неспособных настроить оверлей риватюнера.
андервольтнув до 0.975в при 3100 по ядру і +2000 по пам'яті, макс 50-60гр
Хорошо если так, но у меня большие сомнения, что оно нормально проверяет стабильность. Ну и на правах параноика замечу, что не удивлюсь новости, когда ИИ спалит карту а потом такой "андревольт? я думал ты сказал поставь 2 вольта на ядро".
Востаннє редагувалось 29.03.2025 19:04 користувачем zaqik, всього редагувалось 2 разів.
dead_rat
Member

Повідомлення

zaqik: 29.03.2025 18:44 Или реально кто-то не понимает, что надо Low графику ставить если FPS низкий, и прям для каждой игры об этом надо спрашивать?
Пан не розуміє середній рівень інтелекту по планеті :-/
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Skiff93: 29.03.2025 18:43
Enjthesilence: 29.03.2025 12:00 просто заради цікавості перевірив у сталкер 2, абсолютно жодних проблем, визивається моментально, задав йому теж саме питання про "г сінк", дізнатися яку версію длсс саме зараз використовує гра (а це зручно, непотрібен длсс свапер і тд) попросив зробити діаграму продуктивності за останні 5 хвилин геймплею, жодних проблем і просадок фпс (в момент виклику йде спайк, як при альтабі у грі, вона стає не у фокусі, можливо пан "оглядач" не розібрався) він швидко це зробив, гра взагалі не просіла в цей момент. також попросив зробити його андервольт і він зробив, більше "сейвовий" за мій, з трохи меншими частотами, але й темпи кращі, дуже непогано для тих, хто не розбирається.
в цілому доцільність зараз під питанням, на щось відповіді ще не має, впевнений далі люди знайдуть більше варіантів використання. типова маркетингова ші прикалюмба
кумедний ти) тобі так начхати, що сам факт того що я купив якусь гпу 2 місяці назад не може тебе відпустити і ти кожен раз мені про це пишеш, це хвороба якась напевно, не знаю.
Skiff93
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 29.03.2025 18:46
Skiff93: 29.03.2025 18:43

кумедний ти) тобі так начхати, що сам факт того що я купив якусь гпу 2 місяці назад не може тебе відпустити і ти кожен раз мені про це пишеш, це хвороба якась напевно, не знаю.
Яка в тебе хвороба, я уже пояснив.
У мене все норм. Я ж не компенсую зараз свої геймерські недозадоволення дитинства. В мене немає комплексів.
Моя 6700хт все тягне більш-менш.
А єдині хороші ігри (ІМХО) останніх трьох років на ультрах літають.
Ну хто перший неоднократно виплрожнювався під моїми коментарями.
zaqik
Member

Повідомлення

dead_rat
Возможно, но не у каждого ж на планете есть видимокарточка, а у кого есть, я всё же склонен полагать, что большинство на неё интеллектуальным трудом заработали :dontknow:
heidfeld
Member

Повідомлення

SaDisT: 29.03.2025 11:36 вместо того чтоб допилить драйвера и решить целую кучу проблем, Куртка занят не понятно чем))) :rotate:
в смысле непонятно чем. Он развлекается в баре со своими самыми ярыми поклонниками :gigi:
спойлер
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Skiff93: 29.03.2025 18:55
Enjthesilence: 29.03.2025 18:46

У мене все норм. Я ж не компенсую зараз свої геймерські недозадоволення дитинства. В мене немає комплексів.
я за тебе дуже радий, але мені начхати, розумієш?) чому тебе так цікавить, хто і яку карту собі купив, я не розумію) ти дійсно типовий закомплексований форумний додік, бро) ти 2 місяці намагаєшся мені довести, яку погану карту я купив і яка в тебе 6700хт чудова і все "тягне не ультрах", тобі самому не смішно? але найцікавіше, що ти конструктивного нічого не можеш написати. яким чином моє повідомлення про цей ші додаток нвідії, де я написав, що не бачу доцільності в його існуванні і що це типовий "ШІ-меракетинговий момент" має виправдати мою карту? в тебе критичне мислення відсутнє абсолютно.
так в дитинстві я не мав змоги мати пк, але завжди любив грати у ігри. у друзів, в комп клубах і тд. в студентські годи купив перший пк, це було відверте лайно, але я сутками не вилазив з кімнати, тепер в 30 років, маючи змогу купляти те залізо яке хочу, я це роблю і так можливо дійсно в першу чергу через цей незакритий гештальт і мені ок, розумієш, ну по кайфу, я радію коли хтось купляє собі нові залізки і не розповідаю людям, що вони купили не те, чи "за дорого", вони купляють те на що готові витратити гроші, все просто. потролити на форумі - справа повсякденна, але твоя манічка через мою відеокарту - це справжній комплекс неповноцінності, це ж просто гпу камон
Востаннє редагувалось 29.03.2025 19:17 користувачем Enjthesilence, всього редагувалось 2 разів.
_Andrik_
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 29.03.2025 18:04
cspp: 29.03.2025 17:40 Купил карту а желание играть пропало, прошло 8 месяцев... Карта есть, играть не хочется....
просто багато з нас купляючи сучасний пк робить це не для себе сьогодні, а для себе молодшого, коли ми не мали змоги грати на потужних залізяках, а грати хотілось, тепер все навпаки. хоча сучасні ігри можуть приносити задоволення, таких мало зараз випускають, але вони є і будуть
Ох , добре сказав , прямо в точку.
Нарешті той сраний Crysis їде на максах , і нарешті ми дізналися як воно :D .
Сучасні ігри вже не можуть покоління 80х чимось здивувати, бо в реальності налаштування від середнього до макс відрізняють слабо. Якщо гра цікава , то хто насправді буде розглядати промальовування якогось дерева за 500 метрів, чи якась тінь від факела в печері краще освітлює чи відбиває тіні :facepalm: . Бляха в н..цатий раз перепроходжу Масс Ефект і чомусь взагалі по :censoured: на це , а ось красиву графічно "Андромеду" не можу осилити більше 2 годин.
Згадані ігри , це просто приклад .
Skiff93
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 29.03.2025 19:05

я за тебе дуже радий, але мені начхати, розумієш?) чому тебе так цікавить, хто і яку карту собі купив, я не розумію) ти дійсно типовий закомплексований форумний додік, бро) ти 2 місяці намагаєшся мені довести, яку погану карту я купив і яка в тебе 6700хт чудова і все "тягне не ультрах", тобі самому не смішно? але найцікавіше, що ти конструктивного нічого не можеш написати. яким чином моє повідомлення про цей ші додаток нвідії, де я написав, що не бачу доцільності в його існуванні і що це типовий "ШІ-меракетинговий момент" має виправдати мою карту? в тебе критичне мислення відсутнє абсолютно.
:lol: бомбануло.
Тяне на ультрах BG3 і Elden Ring. Хороших ігор більше не було за останні роки.
Що таке ІМХО, ми явно не знаємо.
Нехай мене за Сталкер помідорами закидають, але в такому стані вона такого звання не заслужила.

А ще сильно спішимо виправдати будь-які висери Хуанга і облити брудом червоні карти.

5080 - хороша карта, але злющі вендори вірішили хоч пару баксів з карти заробляти і уже не така вона й хороша
vsx
Member

Повідомлення

SERGBILL
Member

Повідомлення

zaqik: 29.03.2025 18:57 dead_rat
склонен полагать, что большинство на неё интеллектуальным трудом заработали :dontknow:
в шахтах и на заводах
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

зібрав більш-менш ПК на якому вертілося добре все що колись грав на лоу в 720р і продав його :D вийшов с2 - задумався що треба собі пк під с2 зібрати але розумію що коли зберу то знову буде цей пк збирати пил і піде на барахолку. Здається підліткові гєштальти вже закриті а нове не зовсім так не радує як колись. Ну а TLOU2 я думаю в 720р на 3050 закрию :gigi:
Skiff93
Member

Повідомлення

так в дитинстві я не мав змоги мати пк, але завжди любив грати у ігри. у друзів, в комп клубах і тд. в студентські годи купив перший пк, це було відверте лайно, але я сутками не вилазив з кімнати, тепер в 30 років, маючи змогу купляти те залізо яке хочу, я це роблю і так можливо дійсно в першу чергу через цей незакритий гештальт і мені ок, розумієш, ну по кайфу, я радію коли хтось купляє собі нові залізки і не розповідаю людям, що вони купили не те, чи "за дорого", вони купляють те на що готові витратити гроші, все просто. потролити на форумі - справа повсякденна, але твоя манічка через мою відеокарту - це справжній комплекс неповноцінності, це ж просто гпу камон
Яка простиня - доказ, як тобі байдуже :rotate: бомбить бо жаль потрачені гроші, хейтим 9070ХТ на старті продаж, бо трішечки дорожче рекомендованої ціни.

6700хт тягне все в 2к на адекватних налаштуваннях. Я ніколи не спускався навіть до середніх і дуже зрідка FSR 2 на якості юзав.

Я уже в 14 років без проблем своїми зусиллями за півліта заробив на новеньку 5770 msi hawk в довбаному селі, рівно половини від топової карти.
Десь в 12 купив 8600 gt ще...
І потім цього рівня тримався: (7870і хт, rx 470, 580) будучи бідним студентом з сім'ї вчителів.
Всі актуальні ігри на високих.
Відьмака 2 но CrossFire з 5770 пам'ятаю.

Бідна сім'я, де батьки вчителі в селі і я не єдина дитина. І якось на середній+ геймінг я заробляв.
Підробітки, перепродаж заліза і т.д.
Все тоді швидко мінялося і прогрес крокувати міг непогано. Топові залізяки не мали сенсу.

Що там в тебе було не розумію...

Зараз я собі реально не можу дозволити 5080, але мені це і не потрібно.
SERGBILL
Member

Повідомлення

Skiff93: 29.03.2025 20:06 бомбить бо жаль потрачені гроші
чиї?
Skiff93
Member

Повідомлення

SERGBILL: 29.03.2025 21:32
Skiff93: 29.03.2025 21:17 Мами твоєї
ти б за свою маму переживав
Ok
kairo
Member

Повідомлення

хейтим 9070ХТ на старті продаж, бо трішечки дорожче рекомендованої ціни.
Поржав)))

До речі, авторів Hardware Unboxed питали, чи рахують вони 9070 ХТ вдалою картою. Вони сказали, що рахують карту посередньою, вдалою її роблять ціни та доступність RTX50 карт.
Skiff93
Member

Повідомлення

kairo: 29.03.2025 21:36
хейтим 9070ХТ на старті продаж, бо трішечки дорожче рекомендованої ціни.
Поржав)))

До речі, авторів Hardware Unboxed питали, чи рахують вони 9070 ХТ вдалою картою. Вони сказали, що рахують карту посередньою, вдалою її роблять ціни та доступність RTX50 карт.
Ну два тижні тому - ок.
Я не знаю хто чуда чекав...
Коли Nvidia так обкакались
Tiufin
Member

Повідомлення

cspp: 29.03.2025 17:40 Купил карту а желание играть пропало, прошло 8 месяцев... Карта есть, играть не хочется....
Напевно, це підсвідоме (або свідоме) розуміння, що треба качати головного персонажа в цій грі, а час не безкінечний (як казалося в дитинстві та юності) :)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Skiff93: 29.03.2025 20:06

Зараз я собі реально не можу дозволити 5080, але мені це і не потрібно.
Так одразу і написав би. Якщо воно тобі дорого і непотрібно навіщо ти мені щось пишеш? Мені воно потрібно і я можу собі це дозволити, ось так все просто.
Відповісти