Тоже самоеГеральт: ↑ 14.03.2025 13:56 Бойовку 1-кнопочну поправили чи далі будь-яка дуель через майстерний удар проходиться?![]()
Новости
Последние статьи и обзоры
Для Kingdom Come Deliverance II вийшло оновлення 1.2
-
Matumba92
Member
-
GreenMile
Member
Ну покажіть, якщо єГеральт: ↑ 15.03.2025 15:17Можу показати турнір з 1ї частини. А другу проходити лінь. Хіба що хтось поділиться сейвом (з вже вкачаним майстерним ударом ) перед потрібним боєм.
Ну так воно так і є, у В3 автоаім, візуально контролювати нічого не потрібно. Ще раз повторюю, у мене дружина павуків макала із заплющеними очима, прямо некст ген бойовка
Ну, помістить противника В3 в таку ж турнірну клітку і перекат не потрібен теж буде. Все таки механіка і динаміка бойовок трохи різна в іграх.Геральт: ↑ 15.03.2025 15:17 Тобто WASD+перекат+ЛКМ. І це в 6 (!) разів більше, ніж лише 1 блок.
Нафіг не потрібні там ні знаки, ні зілля, ні арбалети, бо все проходиться ЛКМ. Вся користь від арбалета чисто стрілити під водою утопця, все. А ну ще ачівку отримати за циклопаГеральт: ↑ 15.03.2025 15:17А в багатьох боях ще й знаки/арбалет. Про зілля мовчу.
Спам атакою, ну-ну..
Надягаєте аромор школи кота для підвищення швидкості атак і все, більше нічого не треба, ваше відео тому приклад.
Тобто у В3 можна так само зацкилитись на чомусь одному, як от ви в КСД, і не юзати інше - на геймплей ніякого впливу, взагалі.
Спам атка+перекат, щось арбалету і активного юза знаків я в ній не побачив, окрім квена який власне просто сейв і на бій не впливає
-
Геральт
Active Member
Та прошу дуже. Там 6 боїв, десь по 2хв на бій виходить. На початку помах мечем - таке собі привітання. Все решта - виключно ПКМ (блок)GreenMile: ↑ 15.03.2025 16:15 Ну покажіть, якщо єОт прям дуже цікаво подивитись на час, який ви витрачаєте таким чином на одного суперника в хардмоді.
https://fex.net/uk/s/s1tt4lp
І вам ще раз кажу: якщо ви порівнюєте рядових павучків з турніром в сабжі, то тим самим "опускаєте" бойовку сабжу. Зрештою, на разі тільки ваші слова, нічим не підкріплені.Ну так воно так і є, у В3 автоаім, візуально контролювати нічого не потрібно. Ще раз повторюю, у мене дружина павуків макала із заплющеними очима, прямо некст ген бойовка![]()
Буде потрібний бо від чужих атак треба буде рятуватись. Чарівної кніпочки "заблокувати будь-що" там нема. Ухиляння є і в кінгдом, але от тут воно дійсно не треба.Ну, помістить противника В3 в таку ж турнірну клітку і перекат не потрібен теж буде. Все таки механіка і динаміка бойовок трохи різна в іграх.
Ну так спробуйте і тоді розказуйте. Бо я от після ваших казочок про складну бойовку спробував, а бойовка максимально примітивна. Навіть в мавпі вона складніша. Хоча куди вже примітивніше за ті 4х комбо.Нафіг не потрібні там ні знаки, ні зілля, ні арбалети, бо все проходиться ЛКМ.
Арбалет ви побачите з грифоном. "в деяких" не значить "у всіх"Спам атка+перекат, щось арбалету і активного юза знаків я в ній не побачив, окрім квена який власне просто сейв і на бій не впливає![]()
Квен - "просто" сейв, лол. А ще там була "просто" хілка. І перекати (які "не потрібні") весь бій. Коротше, мій бій вище. Тепер чекаю ваш. Можете навіть дружину попросити, з заплющеними очима.
Ми ж бойовки порівнюєм, а не гравців
Умови ті самі:
-макс складність, дуель з босом, 1на кнопка.
-
GreenMile
Member
Дякую. В цілому так 2хв на рядового супротивника, який вбивається рази в 3 швидше. Ок.Геральт: ↑ 15.03.2025 16:35Та прошу дуже. Там 6 боїв, десь по 2хв на бій виходить. На початку помах мечем - таке собі привітання. Все решта - виключно ПКМ (блок)GreenMile: ↑ 15.03.2025 16:15 Ну покажіть, якщо єОт прям дуже цікаво подивитись на час, який ви витрачаєте таким чином на одного суперника в хардмоді.
https://fex.net/uk/s/s1tt4lp
Турнір - це рядові моби в тепличних умовах, а не боси, і так, вони рівні павукам, або навіть легші. Будь-яке казіно на дорозі несе більше загрози, ніж турнір 1 на 1. Не розумію чого ви саме їх виділяєте ніби це сенс всієї гри.Геральт: ↑ 15.03.2025 16:35І вам ще раз кажу: якщо ви порівнюєте рядових павучків з турніром в сабжі, то тим самим "опускаєте" бойовку сабжу. Зрештою, на разі тільки ваші слова, нічим не підкріплені.
Будь-що? Ок, заблокуйте абсолютним блоком стрілиГеральт: ↑ 15.03.2025 16:35Буде потрібний бо від чужих атак треба буде рятуватись. Чарівної кніпочки "заблокувати будь-що" там нема. Ухиляння є і в кінгдом, але от тут воно дійсно не треба.
В сенсі спробуйте? Я перший раз проходив за школу кота, бустяться швидкі атаки і все, половину ударів противнику збиваєте через власну швидкість. НУУУУДНООО. Далі я грав через грифона бо хоч щось цікавішеГеральт: ↑ 15.03.2025 16:35 Ну так спробуйте і тоді розказуйте. Бо я от після ваших казочок про складну бойовку спробував, а бойовка максимально примітивна. Навіть в мавпі вона складніша. Хоча куди вже примітивніше за ті 4х комбо.
Вона примітивна якщо абьюзити шось одне, але я зрозумів, ви той тип гравця який грає не для задоволення, а завжди юзає самі імбові і нудні можливості. Проблема в тому, що це в будь-якій грі таке, навіть БГ3 можно зробити імбового перса який ваншотить всіх. Не грайте, дуже примітивна гра
Та не треба він там, грифони і так спусчкаються для атаки, юзав один раз в пролозі, коли тобі його Весімір дає і все.Геральт: ↑ 15.03.2025 16:35 Арбалет ви побачите з грифоном. "в деяких" не значить "у всіх"
Так в КСД теж є і хілки і бусти параметрів (ну наприклад піти потрахатись) і можна труїти мечі і стріли. Ви ж це не рахуєте, чого я маю зараховуввти це у В3?Геральт: ↑ 15.03.2025 16:35 Квен - "просто" сейв, лол. А ще там була "просто" хілка. І перекати (які "не потрібні") весь бій.
Я не побачив на вашому відео БОСІВ, так шо не підеГеральт: ↑ 15.03.2025 16:35Коротше, мій бій вище. Тепер чекаю ваш. Можете навіть дружину попросити, з заплющеними очима.
Ми ж бойовки порівнюєм, а не гравців![]()
Умови ті самі:
-макс складність, дуель з босом, 1на кнопка.
Прямо зараз не запишу, нажаль.
- спойлер
-
Геральт
Active Member
Як цікаво.
От мені у В3 самі цікаві бійки якраз з босами, а не павучками
А за межами турніру все ще гірше для мобів. Бо обладунки і зброя в мене буде краща в більшості випадків.
Ну ви хоч визнали, що це імба. Так я ж про це і кажу, ту імбу треба нерфити.
А ви собі грайте як хочете, можете коника не використовувати взагалі. Ну, придумати там собі в голові якусь еквінофобію і всю гру на своїх двох. Але тоді не треба розказувати, що переміщення в грі супер важке і продумане
В КСД є хілки та бусти. Тільки воно там не треба. Бо, ще раз: будь-яка дуель проходиться 1 пальчиком.
З босами буде (і було) абсолютно те саме. Але там і тих босів кіт наплакав. На жаль, повні бої не записував. Бо все однакове.
Але так, якщо підключити WASD і одиночний ЛКМ (або випад) після контри, буде трохи швидше і так само безпечно. Просто тут іншу задачу собі ставив.
І який це бос зі стрілами в першій частині? Щось не зустрічав такого.
Ви й кулачні не покажете. Ба там або атака або захист, одночасно не вийде
То ви тоді брехали чи зараз? А може вам "смачно" воювати проти рядових мобів в тепличних умовах? Це ж рівень павучків, виявляється.GreenMile: ↑ 08.02.2025 18:20 Там саме смачне проявляється в турнірах
От мені у В3 самі цікаві бійки якраз з босами, а не павучками
А за межами турніру все ще гірше для мобів. Бо обладунки і зброя в мене буде краща в більшості випадків.
Ну ви хоч визнали, що це імба. Так я ж про це і кажу, ту імбу треба нерфити.
А ви собі грайте як хочете, можете коника не використовувати взагалі. Ну, придумати там собі в голові якусь еквінофобію і всю гру на своїх двох. Але тоді не треба розказувати, що переміщення в грі супер важке і продумане
В КСД є хілки та бусти. Тільки воно там не треба. Бо, ще раз: будь-яка дуель проходиться 1 пальчиком.
З босами буде (і було) абсолютно те саме. Але там і тих босів кіт наплакав. На жаль, повні бої не записував. Бо все однакове.
Але так, якщо підключити WASD і одиночний ЛКМ (або випад) після контри, буде трохи швидше і так само безпечно. Просто тут іншу задачу собі ставив.
І який це бос зі стрілами в першій частині? Щось не зустрічав такого.
Ви й кулачні не покажете. Ба там або атака або захист, одночасно не вийде
-
GreenMile
Member
По-перше,ви записали саме перше коло, де противники ніякі, що логічно, це самий початок гри, там чим далі, тим противники складніші і вміють вас так само спамити контрударами, які не блочаться і комби виписувати, один раз не встигли зробити ідеальний удар - пропустили комбу. І здається, там вони довше очікують вашого удару, тобто за 2 хв не справитесь, але в прицнипі страта робоча, тому я це прийняв.Геральт: ↑ 15.03.2025 17:28 То ви тоді брехали чи зараз? А може вам "смачно" воювати проти рядових мобів в тепличних умовах? Це ж рівень павучків, виявляється.![]()
По-друге, тоді я не знав, що ви любитель абьюза одного прийому і в боях 1 на 1 тільки стоїте і пасивно блочите, а бої один проти 2-4 противників просто уникаєте бо вам "нецікаво"
Але зараз ви намагаєтесь прирівняти рядових мобів КСД до босів В3, так не піде. Крім того, у ігор різний лор і в історичній КСД в принципі люди не можуть мати різних чарівних абілок які б хоч якось заставляли вас міняти тактику. Хоча в другій частині майстерний удар доступний тільки з мечами, тобто турнір на іншій зброї заабьюзити не вийде.
Цікаві чим? Тим що кожен, убивається ЛКМ з перекатами, окрім певних заскрипотваних? Ну ок, ваше право, не сперечаюсь.
3-4 армованих моба (не селюки з сокирами без навичок, які помирають від 1 тички) навіть з гіршими характеристиками броні вас просто затикають з різних боків, ваша турнірна тактика стояти і блокати там не працює. Але так, їх можна проскакати, бо вони не цікавіГеральт: ↑ 15.03.2025 17:28А за межами турніру все ще гірше для мобів. Бо обладунки і зброя в мене буде краща в більшості випадків.
Я не вважаю що це треба нерфити, просто треба додати програш на турнірі за пасивну поведінку, як у боксіГеральт: ↑ 15.03.2025 17:28 Ну ви хоч визнали, що це імба. Так я ж про це і кажу, ту імбу треба нерфити.
А ви собі грайте як хочете, можете коника не використовувати взагалі. Ну, придумати там собі в голові якусь еквінофобію і всю гру на своїх двох. Але тоді не треба розказувати, що переміщення в грі супер важке і продумане![]()
Дубль десять: гра складається на тільки з дуелей.Геральт: ↑ 15.03.2025 17:28 В КСД є хілки та бусти. Тільки воно там не треба. Бо, ще раз: будь-яка дуель проходиться 1 пальчиком.
Ну, це гра про реальний світ, а не про вигаданих монстрів, тому такого різноманіття "босів" тут не буде.Геральт: ↑ 15.03.2025 17:28З босами буде (і було) абсолютно те саме. Але там і тих босів кіт наплакав. На жаль, повні бої не записував. Бо все однакове.
Не боси, половці, наприклад.Геральт: ↑ 15.03.2025 17:28І який це бос зі стрілами в першій частині? Щось не зустрічав такого.
Захист вкачаному персонажу не потрібнийГеральт: ↑ 15.03.2025 17:28Ви й кулачні не покажете. Ба там або атака або захист, одночасно не вийде
-
Геральт
Active Member
Ахаха. Почались відмазки. Перше, не перше. Ті турніри фармив по кд в абсолютно такому ж стилі, тільки міг ще 1 удар додати, після контри. Причому за 1 реальний вечір. Їсти/спати/чекати, на 3й день - турнір. Повторити. Десь за 2год реального часу отримав 5 чи 6 частин гарних обладунків (в яких і пробігав до кінця гри) і перестав приймати участь. І ні, це було не перше коло, бо в нагороду дали кірасу (на відео видно). А ви вже там самі нагугліть, на якому колі її даютьGreenMile: ↑ 15.03.2025 18:57 По-перше,ви записали саме перше коло, де противники ніякі, що логічно, це самий початок гри, там чим далі, тим противники складніші і вміють вас так само спамити контрударами, які не блочаться і комби виписувати, один раз не встигли зробити ідеальний удар - пропустили комбу. І здається, там вони довше очікують вашого удару, тобто за 2 хв не справитесь, але в принципі страта робоча, тому я це прийняв.
- спойлер
-
Якого ще абюза? Гра дає мені навик, я його використовую на свій розсуд. От вам у В3 треба "абюзити" перекати+WASD+ЛКМ. А мені в KCD лише ПКМ. Де складніша бойовка?По-друге, тоді я не знав, що ви любитель абьюза одного прийому і в боях 1 на 1 тільки стоїте і пасивно блочите, а бої один проти 2-4 противників просто уникаєте
Абюз - це коли я вибираю пункт меню "зберегти та вийти" перед партією в покер. Перезаходжу в гру і просто рестартую з потрібного сейву, якщо раптом удача не на моєму боці.
Ну от не можуть мати чарівних абілок, а мають.Але зараз ви намагаєтесь прирівняти рядових мобів КСД до босів В3, так не піде. Крім того, у ігор різний лор і в історичній КСД в принципі люди не можуть мати різних чарівних абілок які б хоч якось заставляли вас міняти тактику. Хоча в другій частині майстерний удар доступний тільки з мечами, тобто турнір на іншій зброї заабьюзити не вийде.
З босами те саме, ну як ви не можете зрозуміти/повірити. В мене є шмат бою з отим, що меч забрав, але там не повний бій і я таки трохи щось бив, щоб швидше було. Але суть (тактика) 1в1. Ну скиньте сейв з турніру в KСD2. Скачаю гру, гляну. Але он вище пишуть, що те саме. Та зрештою...не треба. То і так рядові моби. Краще перед босом якимось скиньте.
І це все одно в рази складніше ніж боси в кінгдом. Ну, принаймні в першій частині точно.
Цікаві чим? Тим що кожен, убивається ЛКМ з перекатами, окрім певних заскрипотваних? Ну ок, ваше право, не сперечаюсь.Геральт:От мені у В3 самі цікаві бійки якраз з босами, а не павучками
То там спрацює інша тактика3-4 армованих моба (не селюки з сокирами без навичок, які помирають від 1 тички) навіть з гіршими характеристиками броні вас просто затикають з різних боків, ваша турнірна тактика стояти і блокати там не працює. Але так, їх можна проскакати, бо вони не цікаві
І не обов'язково втеча. Ви в курсі, що скільки б болванчиків в полі не було, переслідувати ГГ вони будуть лише до певної невидимої межі? А далі розвертаються і йдуть на точку "респу"? Так от, останнього можна висмикувати стрілою і організувати дуельку. А потім підійти до решти натовпу і висмикнути 2го. Але це нудно і неефективно (по часі). Такі бої нічого абсолютно не дають. Саме тому я їх уникав, а не тому, що вони якийсь там скіл вимагають.
Повторюсь, проблема з 3-4 - виключно вбога камера. І це не складність, а просто незручність. Якщо вирішити цю проблему, то можна просто контр-блочити по кд. Таке також пробував і воно працює. Але не стабільно, бо камера скаче рандомно між суперниками і гра фактично забирає контроль.
Так оті комбо то і є задрочування. Бо найпростіший, найменш енергозатратний спосіб якраз через контр-удар. Клаву можна відставити вбік, мишкою не рухати і лише ПКМ туцькати (ну чи дефолтну "Q", якщо комусь так зручніше). А не виписувати піруети мишкою на столі. Ну от уявіть, що в вас ХП на 1 удар, броні взагалі нема. Яка буде найбільш ефективна тактика? Правильно, 3-4 ворога - не ліземо. В дуелі оберемо найбільш безпечний стиль. Бо ми ж пам'ятаємо, що на харді норм. сейвів нема і програш = втраті кількох десятків хвилин на абсолютно нудне і нецікаве перепроходження. То хто задротить?Я не вважаю що це треба нерфити, просто треба додати програш на турнірі за пасивну поведінку, як у боксі
А в цілому так, я і граю як хочу, мені цікаві різні варіанти і можливості, які надає гра, а не лише щось одне задрочувати до втрати свідомості.
Ок, з дуелями ніби розібрались. Вони прості і однокнопочні.Дубль десять: гра складається на тільки з дуелей.
Там ще є стінка на стінку, згадав. Коли вороги заняті моїми, кхм, побратимами, оббігаю і б'ю їх зі спини. Безкарно. Ну, він обертається і отримує в спину вже від мого союзника. Якщо трохи розірвати дистанцію, то він знову переключається на моїх і знову отримує в потилицю. Наступний...
Але найгірше в таких боях - анімації. Оце дійсно важко пережити.
Зі звіриною ніби воювати не треба.. здається ото і вся бойовка: прості дуелі, нудні 3-4 і стінка на стінку з кумедними анімаціями.
І що? В цусімі також боси-люди. І їх там не мало. І не всі прям 1в1 проходяться.Ну, це гра про реальний світ, а не про вигаданих монстрів, тому такого різноманіття "босів" тут не буде.
І що той половець мені зробить? На кілька % міцність обладунків стрілою зніме? Так воно ще й тупе. Якщо його напарник на лінії пострілу, то може йому в спину стрілу випустити. Розібрався з мілішником (через блок, хех), підбіг до лучника. А там вже йому не до луку.Не боси, половці, наприклад.
От хто хоч трохи цікавий був, то це списники, факт. Навіть з коня злазив, коли бачив. На початках. А потім якось так з'ясувалось, що їх просто заклікувати можна (спам атакою)
-
Kashtan
Member
Цілком можливо. Гра виглядає фантастично.
Чехи дивують.
Можливо ГТА6 корону відбере якщо вийде на ПК в цьому році, але в цілому так - гра року.
-
proos
Member
Kashtan
Да, либо гта 6 либо ккд2
Да, либо гта 6 либо ккд2
-
GreenMile
Member
Які відмазки, написав же шо приймається.Геральт: ↑ 15.03.2025 20:31 Ахаха. Почались відмазки. Перше, не перше. Ті турніри фармив по кд в абсолютно такому ж стилі, тільки міг ще 1 удар додати, після контри. Причому за 1 реальний вечір. Їсти/спати/чекати, на 3й день - турнір. Повторити. Десь за 2год реального часу отримав 5 чи 6 частин гарних обладунків (в яких і пробігав до кінця гри) і перестав приймати участь. І ні, це було не перше коло, бо в нагороду дали кірасу (на відео видно). А ви вже там самі нагугліть, на якому колі її дають
Якщо вас приколює всю гру тикати лише блок - ваше право, я не забороняю.
Складніша бойовка в КСД.Геральт: ↑ 15.03.2025 20:31Якого ще абюза? Гра дає мені навик, я його використовую на свій розсуд. От вам у В3 треба "абюзити" перекати+WASD+ЛКМ. А мені в KCD лише ПКМ. Де складніша бойовка?
Абюз - це коли я вибираю пункт меню "зберегти та вийти" перед партією в покер. Перезаходжу в гру і просто рестартую з потрібного сейву, якщо раптом удача не на моєму боці.
Мені не треба абьюзити, мені просто не цікаво грату всю гру імба-комбами, на відміну від вас. Тому вам завжди все не те і все не так.
В3 є купа імба-комб, наприклад, то же млин нескінченній, просто затискаєш кнопку і все, ніхто підійти не може через перк на дальність дії млина. Дуже цікаво і весело (ні).
Так ще раз, я не сперечаюсь, що всю гру можна пройти просто блоком, так само як і В3 можна пройти всю гру ЛКМ+ перекат, але для когось зробили знаки, мутації, різні прокачки. Якщо вам таке цікаво "бо гра дає" - ю велкам.Геральт: ↑ 15.03.2025 20:31Ну от не можуть мати чарівних абілок, а мають.
З босами те саме, ну як ви не можете зрозуміти/повірити. В мене є шмат бою з отим, що меч забрав, але там не повний бій і я таки трохи щось бив, щоб швидше було. Але суть (тактика) 1в1. Ну скиньте сейв з турніру в KСD2. Скачаю гру, гляну. Але он вище пишуть, що те саме. Та зрештою...не треба. То і так рядові моби. Краще перед босом якимось скиньте.
Ну, дійду колись до боса побачимо. До речі, в КСД2 ідеальний блок працював голіруч, шо було маразмом, зараз після патчу це прибрали.
Нема там ніяких разів, після побічних квестів Ередін відлітає з 2-3 тичок мечем і включається ролик. Щось з натяком на "складність" там лише у Карантіра і Еверека, все.Геральт: ↑ 15.03.2025 20:31І це все одно в рази складніше ніж боси в кінгдом. Ну, принаймні в першій частині точно.
А КСД в плані бою дає набагато більше можливостей і варіантів, ніж В3.
Ми про бойовку говоримо, а не про душнілово, яке все одно повертається до того, щоб втекти і висмикнути одного ворога на дуельГеральт: ↑ 15.03.2025 20:31 То там спрацює інша тактикаІ не обов'язково втеча. Ви в курсі, що скільки б болванчиків в полі не було, переслідувати ГГ вони будуть лише до певної невидимої межі? А далі розвертаються і йдуть на точку "респу"? Так от, останнього можна висмикувати стрілою і організувати дуельку. А потім підійти до решти натовпу і висмикнути 2го. Але це нудно і неефективно (по часі). Такі бої нічого абсолютно не дають. Саме тому я їх уникав, а не тому, що вони якийсь там скіл вимагають.
Повторюсь, проблема з 3-4 - виключно вбога камера. І це не складність, а просто незручність. Якщо вирішити цю проблему, то можна просто контр-блочити по кд. Таке також пробував і воно працює. Але не стабільно, бо камера скаче рандомно між суперниками і гра фактично забирає контроль.
Проблема 3-4 ворогів в тому, що ви не не бачите всіх (що логічно), у людей немає камери від 3-й особи і очей на потилиці теж нема, тому на хардмоді ВИ НЕ БАЧЕТЕ КОЛИ ВАС БЬЮТЬ бо зелений щиток не загоряється, ой-вей. Тому там тактика стояти і блокати не працює і не буде працювати
Ви, звісно, я в усіх іграх використовую майже всі варіції, які пропонує гра, а ви впираєтесь в щось одне, найбльш імбове.Геральт: ↑ 15.03.2025 20:31 Так оті комбо то і є задрочування. Бо найпростіший, найменш енергозатратний спосіб якраз через контр-удар. Клаву можна відставити вбік, мишкою не рухати і лише ПКМ туцькати (ну чи дефолтну "Q", якщо комусь так зручніше). А не виписувати піруети мишкою на столі. Ну от уявіть, що в вас ХП на 1 удар, броні взагалі нема. Яка буде найбільш ефективна тактика? Правильно, 3-4 ворога - не ліземо. В дуелі оберемо найбільш безпечний стиль. Бо ми ж пам'ятаємо, що на харді норм. сейвів нема і програш = втраті кількох десятків хвилин на абсолютно нудне і нецікаве перепроходження. То хто задротить?
Я це навть коментувати не буду, реально.Геральт: ↑ 15.03.2025 20:31 Ок, з дуелями ніби розібрались. Вони прості і однокнопочні.
Там ще є стінка на стінку, згадав. Коли вороги заняті моїми, кхм, побратимами, оббігаю і б'ю їх зі спини. Безкарно. Ну, він обертається і отримує в спину вже від мого союзника. Якщо трохи розірвати дистанцію, то він знову переключається на моїх і знову отримує в потилицю. Наступний...
Але найгірше в таких боях - анімації. Оце дійсно важко пережити.![]()
Зі звіриною ніби воювати не треба.. здається ото і вся бойовка: прості дуелі, нудні 3-4 і стінка на стінку з кумедними анімаціями.
Не грав, не знаю. Подивився відео - занудився на 5-му босі, всі тупо однакові.Геральт: ↑ 15.03.2025 20:31 І що? В цусімі також боси-люди. І їх там не мало. І не всі прям 1в1 проходяться.
Окей, ви просто бог гри, я зрозумів, окГеральт: ↑ 15.03.2025 20:31 що той половець мені зробить? На кілька % міцність обладунків стрілою зніме? Так воно ще й тупе. Якщо його напарник на лінії пострілу, то може йому в спину стрілу випустити. Розібрався з мілішником (через блок, хех), підбіг до лучника. А там вже йому не до луку.
От хто хоч трохи цікавий був, то це списники, факт. Навіть з коня злазив, коли бачив. На початках. А потім якось так з'ясувалось, що їх просто заклікувати можна (спам атакою)
-
Dark Knight
Member
-
Геральт
Active Member
Чим? Окей, інакше спитаю. Яке саме місце в грі (стосовно бойовки) виклає труднощі? І чи правильно я зрозумів, що ви ще до жодного боса не дійшли? Чи всі настільки нікчемні, що навіть соромно їх показувати?GreenMile: ↑ 16.03.2025 14:18 Складніша бойовка в КСД.
- спойлер
-
Так і мені не цікаво. Перша пройдена для галочки, захотілось подивитись на ту "складну" бойовку. В 2й взагалі хардмоду нема.GreenMile: ↑ 16.03.2025 14:18 Мені не треба абьюзити, мені просто не цікаво грату всю гру імба-комбами, на відміну від вас.
Там хоч перекат є, а тут взаглі на місці можна "битись". І я б глянув ваш бій з жабою лише на лкм+перекат.GreenMile: ↑ 16.03.2025 14:18Так ще раз, я не сперечаюсь, що всю гру можна пройти просто блоком, так само як і В3 можна пройти всю гру ЛКМ+ перекат
І яких ще варіантів в сабжі? Рендж такий самий нудний як і мілі. А більше й нема нічого. Ну, ще пес є
Чи ви про зілля якісь?
Ви знову нічого не зрозуміли. Проблема в тому, що камера (погляд) примусово прикута до когось з ворогів. І не можна ту камеру (погляд) перевести рухом миші на іншого ворога. Як у всіх нормальних іграх. А треба або коліщатком прокручувати, в якомьсь одній грі відомому порядку, або табом (у першій частині) також в рандомному порядку. Це не боротьба з 3-4 противниками, а боротьба з вбогим управлінням. Це не погляд тренованого бійця, а погляд коняки з шорами при натягнутих віжках. І ні, це не залежить від обладунків. Бо точно таке саме буде голого ГГ.GreenMile: ↑ 16.03.2025 14:18Проблема 3-4 ворогів в тому, що ви не не бачите всіх (що логічно), у людей немає камери від 3-й особи і очей на потилиці теж нема, тому на хардмоді ВИ НЕ БАЧЕТЕ КОЛИ ВАС БЬЮТЬ бо зелений щиток не загоряється, ой-вей. Тому там тактика стояти і блокати не працює і не буде працювати
Коник для переміщень - імба. Користуйтесь власними ніжками. А так як гра пропонує варіант "на карачках", можете і його спробувати. А ще можна задкувати ) От чому ви імбову властивість абюзите, а не всі, які пропонує гра?
Спробуйте цусіму при нагоді. Може тоді зрозумієте що таке різноманітна бойовка і, головне, - різноманітні вороги (рядові в тому числі)
там будь-хто зможе "божити", якщо на піктограмки увагу звертати. Зелена - пкм, синя - лкм. Все, ви в пантеоніОкей, ви просто бог гри, я зрозумів, ок

-
waryag
Member
Простіший в освоєнні, але більш затратний по часу і енергії. Також, у багатьох ситуаціях він складніший.Геральт: ↑ 15.03.2025 20:31Так оті комбо то і є задрочування. Бо найпростіший, найменш енергозатратний спосіб якраз через контр-удар. Клаву можна відставити вбік, мишкою не рухати і лише ПКМ туцькати (ну чи дефолтну "Q", якщо комусь так зручніше). А не виписувати піруети мишкою на столі. Ну от уявіть, що в вас ХП на 1 удар, броні взагалі нема. Яка буде найбільш ефективна тактика? Правильно, 3-4 ворога - не ліземо. В дуелі оберемо найбільш безпечний стиль. Бо ми ж пам'ятаємо, що на харді норм. сейвів нема і програш = втраті кількох десятків хвилин на абсолютно нудне і нецікаве перепроходження. То хто задротить?
На першому проходженні я мав проблеми з засадою Чорного Пітера після першої перемоги на турнірі: бій затягується, будь-яка подярпина - і тебе коцає отрута. На другому я його зніс парою комб секунд за 15.
3-4 ворога не проблема, коли ти агресор і вбиваєш їх швидко. А при грі від захисту задача ускладнюється.
-
Геральт
Active Member
Це той, який біля млина чекав і ще мав шнурок через стежку натягнутий? Переміг майстерним ударом, без пропущених. Там місця трохи мало. А більше проблем не було. Ну і це єдиний такий суперник який зустрівся за всю гру.waryag: ↑ 18.03.2025 09:37 На першому проходженні я мав проблеми з засадою Чорного Пітера після першої перемоги на турнірі: бій затягується, будь-яка подярпина - і тебе коцає отрута. На другому я його зніс парою комб секунд за 15.
3-4 ворога не проблема, коли ти агресор і вбиваєш їх швидко. А при грі від захисту задача ускладнюється.
-
erazel
Member
Я з тих хто розуміє жарти(про отих всіх хто волає в інтернетах що ігри варто грати лише англійською, бо мова оригіналу і все таке).Enjthesilence: ↑ 14.03.2025 16:14 Так само як і кожну іншу гру? Чи ти з тих поціновувачів, які цусіму проходять японською, читаючи саби?![]()
Але обєктивно кажучи чешська озвучка мені видалась колоритнішою. Англійська якась більш вихолощена чи що. Хоча можливо тут ще зіграло роль те що словянські мови на слух я віддалено розумію і навіть без субтитрів я можу здогадуватися про що йде мова на екрані.
-
Enjthesilence
Member
О, містер сарказм, перепрошую.erazel: ↑ 18.03.2025 15:41Я з тих хто розуміє жарти(про отих всіх хто волає в інтернетах що ігри варто грати лише англійською, бо мова оригіналу і все таке).Enjthesilence: ↑ 14.03.2025 16:14 Так само як і кожну іншу гру? Чи ти з тих поціновувачів, які цусіму проходять японською, читаючи саби?![]()
Але обєктивно кажучи чешська озвучка мені видалась колоритнішою. Англійська якась більш вихолощена чи що. Хоча можливо тут ще зіграло роль те що словянські мови на слух я віддалено розумію і навіть без субтитрів я можу здогадуватися про що йде мова на екрані.
Мова про те що англійською спокійнесенько грається без сабів, а з «чешська» звичайно що вона автентична, але читати саби доводиться. Кажу особисто за свій експіріанс.