Сподіваюсь у Тросках теж буде цирюльник, бо я поки що там ошиваюсь. На глобальну карту ще не перебрався. А трохи шкода. Цікаво було б порівняти як було і як стало. Саме тому я люблю грати ігри в "on-going" одразу після релізу
Новини
Останні статті і огляди
Для Kingdom Come Deliverance II вийшло оновлення 1.2
-
erazel
Member
Пропоную обговорити Для Kingdom Come Deliverance II вийшло оновлення 1.2
Сподіваюсь у Тросках теж буде цирюльник, бо я поки що там ошиваюсь. На глобальну карту ще не перебрався. А трохи шкода. Цікаво було б порівняти як було і як стало. Саме тому я люблю грати ігри в "on-going" одразу після релізу
-
proos
Member
Игра года 
-
IC9517
ATI&Vmod_fan
Jesus Christ be praised!
-
GreenMile
Member
Вчора закачав вже, намагався почитати список виправлень, офігів і закрив
Треба буде сьогодні з'їздити до барбера
Треба буде сьогодні з'їздити до барбера
-
Геральт
Active Member
Бойовку 1-кнопочну поправили чи далі будь-яка дуель через майстерний удар проходиться? 
-
yariksom
Member
Там бойовка була більш через клінч у першій частині (зараз граю), але як довго тренуватися то можна і трохи повикобилюватися зі зв'язками.Геральт: ↑ 14.03.2025 13:56 Бойовку 1-кнопочну поправили чи далі будь-яка дуель через майстерний удар проходиться?![]()
-
VovaII
Member
Тю! А чому в повідомленні увесь список виправлень не виклали?
-
Геральт
Active Member
Та можна і через клінч, але навіщо? Якщо не сходячи з місця можна перемогти виключно через контр-удар? І ніякі комбо не потрібні. Бо контр-удар жодний суперник блочити не вміє.yariksom: ↑ 14.03.2025 14:13 Там бойовка була більш через клінч у першій частині (зараз граю), але як довго тренуватися то можна і трохи повикобилюватися зі зв'язками.
-
Enjthesilence
Member
хардмод офіційний має вийти у наступному оновлені, без індикаторів напряму удару ворога і таймінгів контр атаки, це пофіксить легку бойовку, особливо коли тобі гра підказує що тебе б'ють зі спини. (вона дійсно дуже проста і незрозуміло, навіщо майстер удар так швидко показали гравцю), взагалі там буде дійсно цікаво, без індикаторів на мапі, гравець також там не відображається, баланс економіки, перків і тд.Геральт: ↑ 14.03.2025 14:18Та можна і через клінч, але навіщо? Якщо не сходячи з місця можна перемогти виключно через контр-удар? І ніякі комбо не потрібні. Бо контр-удар жодний суперник блочити не вміє.yariksom: ↑ 14.03.2025 14:13 Там бойовка була більш через клінч у першій частині (зараз граю), але як довго тренуватися то можна і трохи повикобилюватися зі зв'язками.
-
waryag
Member
На турнірі регулярно блочать. І в цілому, без зв'язок будеш довго колупати броньованих супротивників.Геральт: ↑ 14.03.2025 14:18Та можна і через клінч, але навіщо? Якщо не сходячи з місця можна перемогти виключно через контр-удар? І ніякі комбо не потрібні. Бо контр-удар жодний суперник блочити не вміє.
-
Геральт
Active Member
waryag
В першій частині вигравав турнір 1 кнопкою
Блочать вони, ага
Деякі суперники взагалі ваншотились, якщо по горлу проходило.
Ну і за всю гру зв'язки використовував хіба що на тренуванні.
В першій частині вигравав турнір 1 кнопкою
Блочать вони, ага
-
erazel
Member
Не оригінальною мовою. Не рахується. Як можна грати про Чехію англійською мовою?IC9517: ↑ 14.03.2025 13:50 Jesus Christ be praised!
-
GreenMile
Member
Ну то треба було в хардомд грати, там без напрямків ударів, без таймнігів, де понерфені всякі плюшки на ХП і його відновлення, не показує скільки в тебе ХП, з дісадватеджами можна взагалі з одного пропущенгого від'їхати.Геральт: ↑ 14.03.2025 15:14 waryag
В першій частині вигравав турнір 1 кнопкою![]()
Блочать вони, ага
Тут он 70% жаліються, що звичайна гра складна, так в чому проблема, для вас є хардмод.
-
Enjthesilence
Member
Так само як і кожну іншу гру? Чи ти з тих поціновувачів, які цусіму проходять японською, читаючи саби?erazel: ↑ 14.03.2025 15:19Не оригінальною мовою. Не рахується. Як можна грати про Чехію англійською мовою?IC9517: ↑ 14.03.2025 13:50 Jesus Christ be praised!![]()
-
GreenMile
Member
Генрі чи Індржих?erazel: ↑ 14.03.2025 15:19Не оригінальною мовою. Не рахується. Як можна грати про Чехію англійською мовою?IC9517: ↑ 14.03.2025 13:50 Jesus Christ be praised!![]()
-
Геральт
Active Member
Я і грав в хардмоді, хех. Таймінги практично не треба, як тільки пішов замах - так одразу туцькаєм блок. А далі гра сама все зробить.GreenMile: ↑ 14.03.2025 16:13 Ну то треба було в хардомд грати, там без напрямків ударів, без таймнігів, де понерфені всякі плюшки на ХП і його відновлення, не показує скільки в тебе ХП, з дісадватеджами можна взагалі з одного пропущенгого від'їхати.
Тут он 70% жаліються, що звичайна гра складна, так в чому проблема, для вас є хардмод.
Спокійно можна було собі дозволити пропустити 2-3 серії за турнір. А з 1го пропущеного відїхати...то треба цілеспрямовано мабуть так "прокачуватись"
Гра не складна, вона просто не зручна. Це як повітряну кульку 2м в діаметрі нести обхватом
-
MqM
Member
Мене турбує цей кінь наче з цирку в надзвичайно яскравих кольорах. Можна без таких скінів чи що це таке? 
-
Enjthesilence
Member
там же написано "modding out now", риба замість зброї не здивувала?) в грі нічого такого нема, це ж не асасіни нові. гра дуже автентична в цьому планіMqM: ↑ 14.03.2025 16:37 Мене турбує цей кінь наче з цирку в надзвичайно яскравих кольорах. Можна без таких скінів чи що це таке?![]()
-
GreenMile
Member
Тобто риба в руці вас не бентежить?MqM: ↑ 14.03.2025 16:37 Мене турбує цей кінь наче з цирку в надзвичайно яскравих кольорах. Можна без таких скінів чи що це таке?![]()
Відправлено через 8 хвилин 9 секунд:
Ага, ну звісно, на словах завжди все легко, ага. В супермаріо (той, шо 85 року) теж грати легко: шо там, бігаєш та пригаєш вчасно, прямо дивно, чому у більшості проблеми з цим, це ж так легко, нуГеральт: ↑ 14.03.2025 16:26Я і грав в хардмоді, хех. Таймінги практично не треба, як тільки пішов замах - так одразу туцькаєм блок. А далі гра сама все зробить.GreenMile: ↑ 14.03.2025 16:13 Ну то треба було в хардомд грати, там без напрямків ударів, без таймнігів, де понерфені всякі плюшки на ХП і його відновлення, не показує скільки в тебе ХП, з дісадватеджами можна взагалі з одного пропущенгого від'їхати.
Спокійно можна було собі дозволити пропустити 2-3 серії за турнір. А з 1го пропущеного відїхати...то треба цілеспрямовано мабуть так "прокачуватись"
Гра не складна, вона просто не зручна. Це як повітряну кульку 2м в діаметрі нести обхватом![]()
Ну, як берете дісадвантедж на гемофілію і стікаєте кров'ю ще до завершення бою, поки там намагаєтесь "одною кнопкою виграти" на блоках
-
Геральт
Active Member
GreenMile
Та я відос з того 1кнопочного турніру в профільній темі про гру скидав )
Там після відкриття тих майстерних ударів не треба взагалі нічого. От шкодую, що не заморочився пройти з дерев'яним ціпком гру. Ото було б сміху
А дебафи брав ті, які найменш відчуваються.
Стаміна при ідел. блоці здається не витрачається (але можу помилятись, бо вже трохи часу пройшло). А навіть як витрачається, то якісь сльози. Так що ота ваша чахотка що є, що нема.
Гемофілія в теорії впливає, але тільки в теорії. Бо на практиці треба трошки акуратніше грати а не так розслаблено. Тільки й всього.
Маріо, до речі, складніша, без жартів.
Та я відос з того 1кнопочного турніру в профільній темі про гру скидав )
Там після відкриття тих майстерних ударів не треба взагалі нічого. От шкодую, що не заморочився пройти з дерев'яним ціпком гру. Ото було б сміху
А дебафи брав ті, які найменш відчуваються.
Стаміна при ідел. блоці здається не витрачається (але можу помилятись, бо вже трохи часу пройшло). А навіть як витрачається, то якісь сльози. Так що ота ваша чахотка що є, що нема.
Гемофілія в теорії впливає, але тільки в теорії. Бо на практиці треба трошки акуратніше грати а не так розслаблено. Тільки й всього.
Маріо, до речі, складніша, без жартів.