І щоб не займатися таким онанізмом я просто в 4К одразу на утопії скачаю готовеKassatka: ↑ 05.08.2026 09:33так мені на Гуртом достатньо знайти озвучення українською, хай це навіть буде XViD-ріп в SD-якості. Тоді я скачаю BD-Remux чи BD-Rip у найвищій якості 4K/1080p з рутрекеру, TeamHD, Blue-Bird, і прикручу туди звукову доріжку з Гуртом, викинувши всі інші. Це у випадку, якщо на високоякісному відео з TeamHD, Blue-Bird, рутрекера відразу української доріжки не трапиться серед інших. Буває лажа, коли на Гуртом доріжка під старе відеоджерело, а на нове джерело розсинхрон. Тоді вже варто подивитися відео нижчої якості, скачане з Гуртом, аніж найновіший високоякісний москворотий ремастер старого фільму.tablestikus: ↑ 05.08.2026 09:11 Ну там частина толоки берез з утопії. І як на мене на утопії найбільше україномовних релізів.
Новини
Останні статті і огляди
Допоможіть з інвайтом на Utopia
-
tablestikus
Member
-
lokitechno96
Junior
tablestikus
kassatka ну якщо ви шарите як витягати аудіо з файлу та присобачити його у відео кращої якості - це тільки великий плюс
На гуртом залишився лише neo_man який ще в цьому шарить,всі інші вже давно на утопії працюють,але як я казав і буду казати - толока скоро перестане існувати тримаючись лиш на 1-2 релізерах..
kassatka ну якщо ви шарите як витягати аудіо з файлу та присобачити його у відео кращої якості - це тільки великий плюс
На гуртом залишився лише neo_man який ще в цьому шарить,всі інші вже давно на утопії працюють,але як я казав і буду казати - толока скоро перестане існувати тримаючись лиш на 1-2 релізерах..