Допоможіть з інвайтом на Utopia

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
tablestikus
Member

Повідомлення

Kassatka: 05.08.2026 09:33
tablestikus: 05.08.2026 09:11 Ну там частина толоки берез з утопії. І як на мене на утопії найбільше україномовних релізів.
так мені на Гуртом достатньо знайти озвучення українською, хай це навіть буде XViD-ріп в SD-якості. Тоді я скачаю BD-Remux чи BD-Rip у найвищій якості 4K/1080p з рутрекеру, TeamHD, Blue-Bird, і прикручу туди звукову доріжку з Гуртом, викинувши всі інші. Це у випадку, якщо на високоякісному відео з TeamHD, Blue-Bird, рутрекера відразу української доріжки не трапиться серед інших. Буває лажа, коли на Гуртом доріжка під старе відеоджерело, а на нове джерело розсинхрон. Тоді вже варто подивитися відео нижчої якості, скачане з Гуртом, аніж найновіший високоякісний москворотий ремастер старого фільму.
І щоб не займатися таким онанізмом я просто в 4К одразу на утопії скачаю готове :laugh:
lokitechno96
Junior

Повідомлення

tablestikus :up:
kassatka ну якщо ви шарите як витягати аудіо з файлу та присобачити його у відео кращої якості - це тільки великий плюс
На гуртом залишився лише neo_man який ще в цьому шарить,всі інші вже давно на утопії працюють,але як я казав і буду казати - толока скоро перестане існувати тримаючись лиш на 1-2 релізерах..
Ortyomko
Member

Повідомлення

tablestikus: 05.08.2026 09:11
Ortyomko: 04.08.2026 12:19 дали мені інвайти на толоці (у мене там норм статистика). Поклацав я утопію - а в чому її сенс?) по кількості і різномаїттю толока точно більша. Дизайн конєшно сучасніший, але на трекері зазвичай пошуковика достатньо :)
Ну там частина толоки берез з утопії. І як на мене на утопії найбільше україномовних релізів.
я поки один знайшов який є на утопії і немає на толоці - Кіллхаус, хотів подивитись. По іншому, все ж на толоці більше всього :shuffle:

Відправлено через 4 хвилини 43 секунди:
lokitechno96: 05.08.2026 10:06 kassatka ну якщо ви шарите як витягати аудіо з файлу та присобачити його у відео кращої якості - це тільки великий плюс
На гуртом залишився лише neo_man який ще в цьому шарить,всі інші вже давно на утопії працюють,але як я казав і буду казати - толока скоро перестане існувати тримаючись лиш на 1-2 релізерах..
1 хвилина :shuffle:
спойлер
Screenshot 2026-08-05 181516.png
Васильович
Member

Повідомлення

Ortyomko: 04.08.2026 12:19Поклацав я утопію - а в чому її сенс?)
В диверсифікації надходжень)
спойлер
Зображення
Kassatka: 05.08.2026 09:33А так мені на Гуртом достатньо знайти озвучення українською, хай це навіть буде XViD-ріп в SD-якості. Тоді я скачаю BD-Remux чи BD-Rip у найвищій якості 4K/1080p з рутрекеру, TeamHD, Blue-Bird, і прикручу туди звукову доріжку з Гуртом, викинувши всі інші. Це у випадку, якщо на високоякісному відео з TeamHD, Blue-Bird, рутрекера відразу української доріжки не трапиться серед інших. Буває лажа, коли на Гуртом доріжка під старе відеоджерело, а на нове джерело розсинхрон. Тоді вже варто подивитися відео нижчої якості, скачане з Гуртом, аніж найновіший високоякісний москворотий ремастер старого фільму.
Kassatka: 05.08.2026 09:33достатньо
Щоразу дякую богу дивуюся, що ти не гентушник :lol:
lokitechno96
Junior

Повідомлення

Ortyomko нажаль це не так,інколи треба ще шарити як витягати доріжки з мегого/ракутен/амазон і тд, і як показує практика - це діло потрібно щоб було придбане за кошти,особливо коли свіжаки виходять одні за одним.. я про це мав на увазі.. по такому принципу як ви описали я теж роблю,вантажу джерела відео-звуку та додаю,але ще треба інколи і в Eac3to та ffmpeg ковирятися що я даю гарантію не всі будуть
lokitechno96
Junior

Повідомлення

Маю ще 10 інвайтів...
l33tbamp
Junior

Повідомлення

lokitechno96: 12.08.2026 22:53 Маю ще 10 інвайтів...
вітаю! надайте будь ласка інвайт
koldun27
Junior

Повідомлення

lokitechno96: 12.08.2026 22:53 Маю ще 10 інвайтів...
І мені, якщо можно
lokitechno96
Junior

Повідомлення

koldun27 я описував критерії вище
yariksom
Member

Повідомлення

Що там в тій утопії такого що аж інвайти треба?
lokitechno96
Junior

Повідомлення

yariksom інвайти на будь-який приватний трекер - це норма... Є люди які просто-напросто не дотримуються правил - їх банять і вони просто створюють нові аккаунти,на приватних так не проканає,якщо співпаде на новому аккаунті ір вже забаненого юзера - йде повторний бан нового і того хто запросив
З приводу що там такого,в принципі нічого,звичайні релізи нових та старих фільмів (в перекладі cloverdub та інш) та адекванта адміністрація навідміну від толоки
dog1912
Junior

Повідомлення

поділіться інвайтом, будь ласка
lokitechno96
Junior

Повідомлення

dog1912 Кидайте пошту в ОП
Васильович
Member

Повідомлення

lokitechno96: 21.08.2026 08:05на приватних так не проканає,якщо співпаде на новому аккаунті ір вже забаненого юзера - йде повторний бан нового і того хто запросив
Такий підхід спонукає не запрошувати нових користувачів :shuffle:
sdbndfgn
Member

Повідомлення

Чомусь постійно вилітає помилка: "Ці облікові дані не збігаються з нашими записами." Чи код 429.
При тому, що я відновив пароль. Мабуть забанило?
lokitechno96
Junior

Повідомлення

Васильович тут палка з 2х кінців... якщо людина бидло яке просто напросто з першого разу накосячила десь і вирішила що вона сама розумна і за рахунок іншої отримала запрошення,їй не місце на таких ресурсах

Відправлено через 29 секунд:
sdbndfgn нік на утопії
as
Junior

Повідомлення

поділіться інвайтом, будь ласка
Crong
Member

Повідомлення

lokitechno96: 21.08.2026 08:05якщо співпаде на новому аккаунті ір вже забаненого юзера - йде повторний бан нового і того хто запросив
В сучасному світі де майже всі абоненти знаходяться за провайдерським NAT'ом, і з одного IP можуть сидіти декілька районів з сотнями абонентів — бан користувачів по IP, це анахронізм і недоумкуватість адміністратора.
tablestikus
Member

Повідомлення

Crong: 24.08.2026 22:53
lokitechno96: 21.08.2026 08:05якщо співпаде на новому аккаунті ір вже забаненого юзера - йде повторний бан нового і того хто запросив
В сучасному світі де майже всі абоненти знаходяться за провайдерським NAT'ом, і з одного IP можуть сидіти декілька районів з сотнями абонентів — бан користувачів по IP, це анахронізм і недоумкуватість адміністратора.
це чудова практика покарання порушників, і для нормального аплоаду для підтримки рейтингу всі давно сидять на білих айпі
Відповісти