Выбор ИБП/UPS

Корпуса и источники питания
Ответить
Автор
Member

MSiAventador
Ну, якщо самому розбирати і ремонтувати, то так. Але скільки людей таким займатимуться?
Знайомі купили з гарантією 10 років в нас. Їм нема різниці який там компаунд.
MSiAventador
Member

Piter Cantrope: ↑ 09.10.2026 16:59 MSiAventador
Ну, якщо самому розбирати і ремонтувати, то так. Але скільки людей таким займатимуться?
Знайомі купили з гарантією 10 років в нас. Їм нема різниці який там компаунд.
Пересилка в Китай/Німеччину туди і назад нового - входить в 10 років гарантії? Точно хтось в Україні вже безкоштовно отримав новий ?
vdemeshko
Member

MSiAventador
но герметик не так что бы сложно снимать.. впрочем как и ремонтировать в сервисах которые не рукожопы :)
https://www.tiktok.com/@amp_service/vid ... 2231977237
там же IP65 у него вроде (его даже в буклетах рисуют с наружной установкой на стенах домов кроме размешения внутри) - не с потолка берут наверно :)
Piter Cantrope
Member

MSiAventador
Я щось не зрозумів про пересилку в Китай чи Німеччину. Вони тут купували, в Україні.
Ці станції рекламують як балконні не просто так. Вони розраховані на те, щоб на них могла потрапити волога чи пилюка, і щоб станція далі працювала. Тому вони і залили плату, мабуть. І тому вони йдуть з великими радіаторами без вентиляторів - в захищеному від вологи корпусі не може бути дірки під вентилятор.
MSiAventador
Member

vdemeshko: ↑ 09.10.2026 17:53 MSiAventador

там же IP65 у него вроде (его даже в буклетах рисуют с наружной установкой на стенах домов кроме размешения внутри) - не с потолка берут наверно :)
Ну "для дачи" це ОК, а в квартири чим її поливати ?

Відправлено через 51 секунду:
Piter Cantrope: ↑ 09.10.2026 18:03 MSiAventador
Я щось не зрозумів про пересилку в Китай чи Німеччину. Вони тут купували, в Україні.
Ці станції рекламують як балконні не просто так. Вони розраховані на те, щоб на них могла потрапити волога чи пилюка, і щоб станція далі працювала. Тому вони і залили плату, мабуть. І тому вони йдуть з великими радіаторами без вентиляторів - в захищеному від вологи корпусі не може бути дірки під вентилятор.
Для ВІДКРИТИХ балконів :learn:
:gigi:

Відправлено через 2 хвилини 24 секунди:
Щось мені підказує що ті хто мають 58 101 – 76 000 ₴ на цей ДБЖ , в першу чергу засклили балкон.
Якщо це не мешканці всратих новобудов з правилами ОСББ що забороняють псувати дизайн ЖК. :laugh:
Piter Cantrope
Member

MSiAventador
Ми щось знову одне одного не розуміємо.

Купили вони за 28 тис. Тільки цей магазин давав 10 років гарантії місяць тому, а зараз лишень 2 роки.
Їх якраз тому і купують, що співвідношення ємність/ціна краще. За 58 101 – 76 000 ₴ ніхто б її не купив, коли за ці гроші можна Delta 3 Max взяти.
MSiAventador
Member

Piter Cantrope: ↑ 09.10.2026 19:55 MSiAventador
Ми щось знову одне одного не розуміємо.

Купили вони за 28 тис. Тільки цей магазин давав 10 років гарантії місяць тому, а зараз лишень 2 роки.
Їх якраз тому і купують, що співвідношення ємність/ціна краще. За 58 101 – 76 000 ₴ ніхто б її не купив, коли за ці гроші можна Delta 3 Max взяти.

Є на хотлайні TELEMART,Brain.ELMIR.UA - Гарантія 10 років від виробника.
За 70Кілогривен...Такоє...
Сумніваюсь що хтось виробляє окремо взяту модель будь-чого понад 7 років.

Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
А ні, брешу, є Accuphase . Вони відкладають запчастини для майбутніх реставрацій за конський прайс.
МОНАХ
Member

leaf2: ↑ 08.10.2026 16:44 ...а так ризикувати що раптом куплю новий та в мене буде несумісність.... не хочеться.
► Точно моя недавня ситуація.
спойлер
Але в моєму випадку вже був старенький ДБЖ з апроксимованю синусоїдою на 360Вт і мій БП з APFC на "робочому столі" дуже гарно з ним "потоваришувався. Крім того камрад GreenMile тут, маючи такий же БП, але більш потужний ДБЖ - теж підтвердив, що, коли не вантажити ПК на всю потужність, то все нормально спрацьовує... Тобто у мене вже був достатній відсоток впевненості, що можна брати ДБЖ з модифікованим синусом тільки з відчутним запасом по потужності, щоб все спрацьовувало навіть, коли електроенергія пропаде на пікових навантаженнях.
► У Вашому випадку, дійсно - доведеться дивитися в сторону не дешевих рішень, щоб не "промахнутись". І сама прикрість тут якраз в тому, що не таку вже й велику потужність потрібно втримати всього лиш кілька хвилин, щоб аж на стільки дороговартісне (чистосинусоїдальний ДБЖ), багатофункціональне-не-дешеве (зарядна станція), складно-громіздке (інверто з зовнішнім акумулятором) відносно, рішення приміняти... Правда, вище по темі, для мене випливали ще й відносно не дуже дорогі варіанти, як то - Powercom SPT-1500-II LCD (SPT.1500.II.LCD) - рекомендували: може бувають і меншої потужності на чистому синусі?
MSiAventador: ↑ 09.10.2026 16:09 Герметик-компаунд нікуди не зник... таке відчуття що цей дбж має витримувать напір струменя в чоловічому туалеті. :lol:

► Хто-зна :lol: може кому під час майже цілодобових відключень світла, самим важливим в першу чергу буває заживити свій японський розумний унітаз, щоб "кільце Тартара" завжди нагріте, у "бойовому положенні" перебувало.
Ответить