Новини
Останні статті і огляди
Выбор ИБП/UPS
-
Piter Cantrope
Member
MSiAventador
Ну, якщо самому розбирати і ремонтувати, то так. Але скільки людей таким займатимуться?
Знайомі купили з гарантією 10 років в нас. Їм нема різниці який там компаунд.
Ну, якщо самому розбирати і ремонтувати, то так. Але скільки людей таким займатимуться?
-
MSiAventador
Member
Пересилка в Китай/Німеччину туди і назад нового - входить в 10 років гарантії? Точно хтось в Україні вже безкоштовно отримав новий ?Piter Cantrope: ↑ 09.10.2026 16:59 MSiAventador
-
vdemeshko
Member
MSiAventador
но герметик не так что бы сложно снимать.. впрочем как и ремонтировать в сервисах которые не рукожопы
https://www.tiktok.com/@amp_service/vid ... 2231977237
там же IP65 у него вроде (его даже в буклетах рисуют с наружной установкой на стенах домов кроме размешения внутри) - не с потолка берут наверно
но герметик не так что бы сложно снимать.. впрочем как и ремонтировать в сервисах которые не рукожопы
https://www.tiktok.com/@amp_service/vid ... 2231977237
там же IP65 у него вроде (его даже в буклетах рисуют с наружной установкой на стенах домов кроме размешения внутри) - не с потолка берут наверно
-
Piter Cantrope
Member
MSiAventador
Я щось не зрозумів про пересилку в Китай чи Німеччину. Вони тут купували, в Україні.
Ці станції рекламують як балконні не просто так. Вони розраховані на те, щоб на них могла потрапити волога чи пилюка, і щоб станція далі працювала. Тому вони і залили плату, мабуть. І тому вони йдуть з великими радіаторами без вентиляторів - в захищеному від вологи корпусі не може бути дірки під вентилятор.
Я щось не зрозумів про пересилку в Китай чи Німеччину. Вони тут купували, в Україні.
Ці станції рекламують як балконні не просто так. Вони розраховані на те, щоб на них могла потрапити волога чи пилюка, і щоб станція далі працювала. Тому вони і залили плату, мабуть. І тому вони йдуть з великими радіаторами без вентиляторів - в захищеному від вологи корпусі не може бути дірки під вентилятор.
-
MSiAventador
Member
Ну "для дачи" це ОК, а в квартири чим її поливати ?vdemeshko: ↑ 09.10.2026 17:53 MSiAventador
там же IP65 у него вроде (его даже в буклетах рисуют с наружной установкой на стенах домов кроме размешения внутри) - не с потолка берут наверно![]()
Відправлено через 51 секунду:
Для ВІДКРИТИХ балконівPiter Cantrope: ↑ 09.10.2026 18:03 MSiAventador
Відправлено через 2 хвилини 24 секунди:
Щось мені підказує що ті хто мають 58 101 – 76 000 ₴ на цей ДБЖ , в першу чергу засклили балкон.
Якщо це не мешканці всратих новобудов з правилами ОСББ що забороняють псувати дизайн ЖК.
-
Piter Cantrope
Member
MSiAventador
Ми щось знову одне одного не розуміємо.
Купили вони за 28 тис. Тільки цей магазин давав 10 років гарантії місяць тому, а зараз лишень 2 роки.
Їх якраз тому і купують, що співвідношення ємність/ціна краще. За 58 101 – 76 000 ₴ ніхто б її не купив, коли за ці гроші можна Delta 3 Max взяти.
Купили вони за 28 тис. Тільки цей магазин давав 10 років гарантії місяць тому, а зараз лишень 2 роки.
Їх якраз тому і купують, що співвідношення ємність/ціна краще. За 58 101 – 76 000 ₴ ніхто б її не купив, коли за ці гроші можна Delta 3 Max взяти.
-
MSiAventador
Member
Piter Cantrope: ↑ 09.10.2026 19:55 MSiAventador
Є на хотлайні TELEMART,Brain.ELMIR.UA - Гарантія 10 років від виробника.
За 70Кілогривен...Такоє...
Сумніваюсь що хтось виробляє окремо взяту модель будь-чого понад 7 років.
Відправлено через 4 хвилини 10 секунд:
А ні, брешу, є Accuphase . Вони відкладають запчастини для майбутніх реставрацій за конський прайс.
-
МОНАХ
Member
► Точно моя недавня ситуація.leaf2: ↑ 08.10.2026 16:44 ...а так ризикувати що раптом куплю новий та в мене буде несумісність.... не хочеться.
- спойлер
- Але в моєму випадку вже був старенький ДБЖ з апроксимованю синусоїдою на 360Вт і мій БП з APFC на "робочому столі" дуже гарно з ним "потоваришувався. Крім того камрад GreenMile тут, маючи такий же БП, але більш потужний ДБЖ - теж підтвердив, що, коли не вантажити ПК на всю потужність, то все нормально спрацьовує... Тобто у мене вже був достатній відсоток впевненості, що можна брати ДБЖ з модифікованим синусом тільки з відчутним запасом по потужності, щоб все спрацьовувало навіть, коли електроенергія пропаде на пікових навантаженнях.
MSiAventador: ↑ 09.10.2026 16:09 Герметик-компаунд нікуди не зник... таке відчуття що цей дбж має витримувать напір струменя в чоловічому туалеті.![]()
► Хто-зна
-
MSiAventador
Member
Перевірив режим засинання на Oukitel P2001E Pro з використанням смарт-розетки на навантаженні.
Після 6 годин після спрацювання смарт-розетки на вимкнення , екран P2001E Pro не вимкнувся , але заряд залишився на 100% а не на 95% як раніше.
Виходить що це працює.
Після 6 годин після спрацювання смарт-розетки на вимкнення , екран P2001E Pro не вимкнувся , але заряд залишився на 100% а не на 95% як раніше.
Виходить що це працює.
- спойлер

-
LiquidStorm
Member
Гм, на фотці 95% )MSiAventador: ↑ 10.10.2026 15:51не на 95%
Смарт-розетка на виході АС для того, щоб вимикати навантаження по інтернету, за розкладом чи скріптами?
А якщо станція висадиться до вимкнення, а потім дадуть струм, вона потім сама увімкне вихід АС ?
-
MSiAventador
Member
LiquidStorm: ↑ 10.10.2026 17:33Гм, на фотці 95% )MSiAventador: ↑ 10.10.2026 15:51не на 95%
Смарт-розетка на виході АС для того, щоб вимикати навантаження по інтернету, за розкладом чи скріптами?
А якщо станція висадиться до вимкнення, а потім дадуть струм, вона потім сама увімкне вихід АС ?
У смарт розетку закладаєш розклад, коли вимкнути і коли увімкнути.
АС вихід не вимикався. Я увімкнув смарт-розетку (зі смартфони чи вручну), потім ПК і ТВ і вони запустились, ДБЖ не торкався.
Відправлено через 1 годину 43 хвилини 41 секунду:
-
Entar
Member
Замовив цей MARSTEK А на 2кВт*год за 27.4 в Технобіті.
Дивлюсь їх в тут темі смакують, і не можу зрозуміти - це вони такі погані, що ламаються часто?
Варіанту зарядної "під ключ" дешевше за кВт*год, бренду з відносно нормальною репутацією - начебто немає.
Як його протестити після покупки краще?
Дивлюсь їх в тут темі смакують, і не можу зрозуміти - це вони такі погані, що ламаються часто?
Варіанту зарядної "під ключ" дешевше за кВт*год, бренду з відносно нормальною репутацією - начебто немає.
-
GreenMile
Member
Їх основна проблема - слабкий інвертор, а так норм станція. Але це не ЗС як така, а грід-система ("балконна станція"), яка в першу чергу призначена для сонячних панелей і віддачі енергії в мережу і використанні ззовні приміщення, через це вона має низьку ремонтопридатність.Entar: ↑ 11.10.2026 15:29 Замовив цей MARSTEK А на 2кВт*год за 27.4 в Технобіті.
Після покупки ставите і користуєтесь - ось вам і тест. Ну можете включити навантаження постійне на 1кВт і подивитись, чи втримає приблизно 2 години, якщо так то все нормально з нею.
-
Entar
Member
Дякую! Під "слабкий" ви маєте на увазі потужність чи надійність?GreenMile: ↑ 11.10.2026 16:41 Їх основна проблема - слабкий інвертор, а так норм станція. Але це не ЗС як така, а грід-система ("балконна станція"), яка в першу чергу призначена для сонячних панелей і віддачі енергії в мережу і використанні ззовні приміщення, через це вона має низьку ремонтопридатність.
Після покупки ставите і користуєтесь - ось вам і тест. Ну можете включити навантаження постійне на 1кВт і подивитись, чи втримає приблизно 2 години, якщо так то все нормально з нею.
Я розумію, що "балконна", що мені взагалі не потрібно, і що, якщо знадобиться ремонтувати (хоча в технобіті обіцяють 2хрічну гарантію, а через 2 роки або шах здохне, або ішак...), то доведеться возитися сильно, але з іншої сторони, ціна за кВт*год серед будь яких рішень ідентичної вартості і ємності - практично найкраща...
Брати "мобільну зарядну станцію" - той же фоссібот - це вже на 5000 грн більше як мінімум, брати інвертор+акумулятори - це ще додаткові витрати на кабелі ітд + возня (а я ще не маю навичок), а час це гроші.
-
GreenMile
Member
Потужність, 1200Вт - якось ні туди, ні сюди, мікрохвильовку чи кавомашину не включити, наприклад, якщо холодильник старий неінверторний та й з двома компресорами (от як у моїх батьків), може не потягнути пусковий струм.Entar: ↑ 11.10.2026 16:58 Дякую! Під "слабкий" ви маєте на увазі потужність чи надійність?
Нууу, то просто треба було раніше цим питанням зайнятись, а не коли ажіотаж пішов і ціни вверх, тоді Фоссіботи Ф2400 були по 34к, а Ф3000 можна було взяти за 700 євро + доставка.Entar: ↑ 11.10.2026 16:58Брати "мобільну зарядну станцію" - той же фоссібот - це вже на 5000 грн більше як мінімум, брати інвертор+акумулятори - це ще додаткові витрати на кабелі ітд + возня (а я ще не маю навичок), а час це гроші.
А так, станом на зараз, цей марстек ок при його запасі заряду, якщо вам потужності інвертора вистачає для ваших потреб.
-
LiquidStorm
Member
В сенсі, що по заводу він усього 800 Вт, хоча по специфікаціям у наших магазах пишуть від 1200 до 1500 Вт? Чи ви про надійсність його роботи?GreenMile: ↑ 11.10.2026 16:41основна проблема - слабкий інвертор
На останній прошивці ніби то "розігнали" чи "зняли обмеження" до 1440 Вт короткочасно, 800 Вт - як і було, довготривало.
Також батарея, не 2,12 кВт*год, а 2,08 кВт*год, принаймі мій, взятий на початку літа, саме так пише в додатку.
З власного досвіду, на поточній 148 прошивці спостерігаю лише одну проблему - раз на 5..6 тижнів роботи 24/7 в режимі UPS станція самовільно перезавантажується, відмикаючи на період запуску розетку Backup. І, як нюанс, власне споживання станції складає 600 Вт за сутку (25 Вт в годину).Entar: ↑ 11.10.2026 15:29вони такі погані
Якщо вам не треба 12 чи 5 В від станції, проте хочеться велику батарею, споживання у вас не більше 1кВт і бажаєте контроль/керування через інтернет, наразі дешевше варіантів "купив-поставив-користуєшся" не зустрічав. Ну і безшумність роботи - це комфортно.
-
GreenMile
Member
Я про номінальну потужність, так. Блін, добре що розігнали, бо 800Вт - це взагалі якось сумно булоLiquidStorm: ↑ 11.10.2026 17:31В сенсі, що по заводу він усього 800 Вт, хоча по специфікаціям у наших магазах пишуть від 1200 до 1500 Вт? Чи ви про надійсність його роботи?GreenMile: ↑ 11.10.2026 16:41основна проблема - слабкий інвертор
На останній прошивці ніби то "розігнали" чи "зняли обмеження" до 1440 Вт короткочасно, 800 Вт - як і було, довготривало.
-
Entar
Member
Дякую, раніше корпоративна банка непогана була.)GreenMile: ↑ 11.10.2026 17:27 Потужність, 1200Вт - якось ні туди, ні сюди, мікрохвильовку чи кавомашину не включити, наприклад, якщо холодильник старий неінверторний та й з двома компресорами (от як у моїх батьків), може не потягнути пусковий струм.
Нууу, то просто треба було раніше цим питанням зайнятись, а не коли ажіотаж пішов і ціни вверх, тоді Фоссіботи Ф2400 були по 34к, а Ф3000 можна було взяти за 700 євро + доставка.
А так, станом на зараз, цей марстек ок при його запасі заряду, якщо вам потужності інвертора вистачає для ваших потреб.
Ну, головне щоб надійність була норм. 1200 Вт, звісно, гірше ніж 2000, але мені основна потреба - комп'ютер, щоб можна було і віддалено працювати, а не лише в офісі на іншому березі Дніпра в Киеві, + пограти/фільм подивитися. Мультиварку 700 Вт витримає - якщо їжу розігріти, мікрохвильовку - не факт, там струм пусковий + двигуна ще є, холодильник і слабша банка витримувала.
Відправлено через 2 хвилини 27 секунд:
Хм, ну що 800 Вт, що 1200, під комп/телевізор підходить, навіть 2 компа одночасно можна грати, при бажанні. А чайник що так що так не вставиш. Я про надійність більше.LiquidStorm: ↑ 11.10.2026 17:31 В сенсі, що по заводу він усього 800 Вт, хоча по специфікаціям у наших магазах пишуть від 1200 до 1500 Вт? Чи ви про надійсність його роботи?
Також батарея, не 2,12 кВт*год, а 2,08 кВт*год, принаймі мій, взятий на початку літа, саме так пише в додатку.
Ну раз в 5-6 тижнів то взагалі не проблема. Дякую за відгук! Те що треба.LiquidStorm: ↑ 11.10.2026 17:31 З власного досвіду, на поточній 148 прошивці спостерігаю лише одну проблему - раз на 5..6 тижнів роботи 24/7 в режимі UPS станція самовільно перезавантажується, відмикаючи на період запуску розетку Backup. І, як нюанс, власне споживання станції складає 600 Вт за сутку (25 Вт в годину).
Якщо вам не треба 12 чи 5 В від станції, проте хочеться велику батарею, споживання у вас не більше 1кВт і бажаєте контроль/керування через інтернет, наразі дешевше варіантів "купив-поставив-користуєшся" не зустрічав. Ну і безшумність роботи - це комфортно.
-
GreenMile
Member
Тоді для вас ідеально підходить, ще й розширити ємність потім зможете за потребиEntar: ↑ 11.10.2026 18:57Дякую, раніше корпоративна банка непогана була.)GreenMile: ↑ 11.10.2026 17:27 Потужність, 1200Вт - якось ні туди, ні сюди, мікрохвильовку чи кавомашину не включити, наприклад, якщо холодильник старий неінверторний та й з двома компресорами (от як у моїх батьків), може не потягнути пусковий струм.
Нууу, то просто треба було раніше цим питанням зайнятись, а не коли ажіотаж пішов і ціни вверх, тоді Фоссіботи Ф2400 були по 34к, а Ф3000 можна було взяти за 700 євро + доставка.
Ну, головне щоб надійність була норм. 1200 Вт, звісно, гірше ніж 2000, але мені основна потреба - комп'ютер, щоб можна було і віддалено працювати, а не лише в офісі на іншому березі Дніпра в Киеві, + пограти/фільм подивитися. Мультиварку 700 Вт витримає - якщо їжу розігріти, мікрохвильовку - не факт, там струм пусковий + двигуна ще є, холодильник і слабша банка витримувала.