Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка (часть 4)
Куратор темы:
Sanьka
-
Sanьka
Member
Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020
В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.
Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
-
DarkJoney
Member
WakeMe
а ты на какой сидишь?
а ты на какой сидишь?
-
WakeMe
Member
leif
Пока ничего, навалилось внезапно дел, я к компу только по работе подходил 2 раза
завтра вроде весь день свободный, буду крутить сколько нервов хватит
DarkJoney
Я на десятке сижу, на виртуалке пробовал cent и теперь буду mint мучать начинать, для общего развития, бо по работе в любой момент линукс может понадобиться. Меня честно от линукса тошнит, но выбора нету.
Пока ничего, навалилось внезапно дел, я к компу только по работе подходил 2 раза
DarkJoney
Я на десятке сижу, на виртуалке пробовал cent и теперь буду mint мучать начинать, для общего развития, бо по работе в любой момент линукс может понадобиться. Меня честно от линукса тошнит, но выбора нету.
-
_clawfinger_
Member
Тільки що спробував лінукс мінт, то з старта 15 секунд минуло, до повної готовності щоб можна було працювати. Правда я не оптимізував, але центос реально швидше завантажується, бо там сходу практично нічого зайвого, що й додає швидкості.
Проте на лінуксі завжди можна оптимізувати щоб була більш швидке завантаження. Правда, власне для себе не бачу такої потреби.
Проте на лінуксі завжди можна оптимізувати щоб була більш швидке завантаження. Правда, власне для себе не бачу такої потреби.
-
tablestikus
Member
Для серверов как бы вне линуха ничего нормального то и нет...WakeMe: ↑ 09.09.2021 18:59 DarkJoney
Отправлено спустя 1 минуту 2 секунды:
Для того что бы все было оптимизировано и то что тебе нада - тебе нужно все скомпилить самому с нуля на своем железе по заветам LFS https://linuxfromscratch.org/_clawfinger_: ↑ 09.09.2021 19:05 Тільки що спробував лінукс мінт, то з старта 15 секунд минуло, до повної готовності щоб можна було працювати. Правда я не оптимізував, але центос реально швидше завантажується, бо там сходу практично нічого зайвого, що й додає швидкості.
-
WakeMe
Member
Приволок новую звуовуху native instruments komplete audio 2 к своим мониторам, на замену xonar dgx. Джаз ощутимо лучше, бегемот включил тоже лучше играет. Попса и реп разницы как таковой нет, ну бас только ощущается лучше, наверно это не музыка просто 
-
Dark-seer
Member
гнал сегодня память, хватило меня ровно на 10 минутWakeMe: ↑ 09.09.2021 18:59сколько нервов хватит
-
DarkJoney
Member
WakeMe
Я его тоже ненавижу, но по работе тоже надо... Конченная система сделанная психопадами чтобы остальные мучались.
Я его тоже ненавижу, но по работе тоже надо... Конченная система сделанная психопадами чтобы остальные мучались.
-
Scoffer
Member
Щось дуже довго. Якщо не рахувати бівіс, то вінда на 970про стартує буквально пару секунд:_clawfinger_: ↑ 09.09.2021 19:05Тільки що спробував лінукс мінт, то з старта 15 секунд минуло, до повної готовності щоб можна було працювати.
BootStartTime 2020-11-18T07:03:37.6845135Z
BootEndTime 2020-11-18T07:07:23.7314862Z
BootStartTime 2020-10-18T10:09:52.6837583Z
BootEndTime 2020-10-18T10:11:55.6111200Z
BootStartTime 2020-10-17T21:34:36.7149814Z
BootEndTime 2020-10-17T21:36:20.5186143Z
(20й рік тому, що МС не може не бути МСом і в 21му році зламав події категорії 100 в евент вьювері, і тепер у мене немає свіжіших замірів
-
_clawfinger_
Member
Це довго й багато часу займе, нема бажання й потреби.tablestikus: ↑ 09.09.2021 19:37Для того что бы все было оптимизировано и то что тебе нада - тебе нужно все скомпилить самому с нуля на своем железе по заветам LFS https://linuxfromscratch.org/
От WakeMe це тещо треба для освоєння.
Я рахував з моменту натискання кнопки на пк.Scoffer: ↑ 09.09.2021 21:11Щось дуже довго. Якщо не рахувати бівіс, то вінда на 970про стартує буквально пару секунд:
Scoffer: ↑ 09.09.2021 21:11(20й рік тому, що МС не може не бути МСом і в 21му році зламав події категорії 100 в евент вьювері, і тепер у мене немає свіжіших замірів)
-
_clawfinger_
Member
Scoffer
у мене при старті ще рамкеш монтується, кеш мозіли там, це теж час займає. Гадаю без цього було б швидше.
у мене при старті ще рамкеш монтується, кеш мозіли там, це теж час займає. Гадаю без цього було б швидше.
-
_clawfinger_
Member
Scoffer: ↑ 09.09.2021 21:41там не секунди, а хвилини в логах, але то до запуска всіх до останньої служб, а робочий стіл вже через секунди
У мене до повної готовності з усіма службами.
-
Scoffer
Member
_clawfinger_
В лінуксі немає поняття відкладеного запуску сервісів.
В лінуксі немає поняття відкладеного запуску сервісів.
-
_clawfinger_
Member
Не зразу дотумкав про що мова. Ти про гібернізацію.Scoffer: ↑ 09.09.2021 21:44Її стандартний старт це не старт з нуля, а недохібернейт.
Вимкни з розетки, потім встроми вилку в розетку, й тоді натискає старт, щоб не було читерства.
Відправлено через 54 секунди:
Scoffer
знаю
-
Scoffer
Member
_clawfinger_
Ну я не буду переводити всі служби в невідкладений старт щоб заміряти коли запуститься остання
Ну я не буду переводити всі служби в невідкладений старт щоб заміряти коли запуститься остання
-
_clawfinger_
Member
Scoffer
ну тоді віндовс програв)))

ну тоді віндовс програв)))
-
tablestikus
Member
А что тогда это?
https://www.freedesktop.org/software/sy ... tStartSec=
Ну и через тупой слип добавленный в сервис в системд можно дать не стартовать сразу по списку
-
Scoffer
Member
tablestikus
То не те. Там же латиницею по-білому написано що воно робить
А сліпів можна напхати в ExecStartPre, але ти ж розумієш що це трішки костиль?)
То не те. Там же латиницею по-білому написано що воно робить
А сліпів можна напхати в ExecStartPre, але ти ж розумієш що це трішки костиль?)
-
tablestikus
Member
Но да, в общем то от отложенных запусков уходили переходом на системд
Отправлено спустя 50 секунд:
Scoffer
то что слипы костыли - это ясен пень. Но мне приходилось городить костыли, ибо бывали девайсы что слишком рано службы запускаются и они не успевают инициализироваться к этому времени
Отправлено спустя 41 секунду:
я еще читал о более великом костыле - делать сервис-таймер по запуску сервиса нужно
Отправлено спустя 50 секунд:
Scoffer
то что слипы костыли - это ясен пень. Но мне приходилось городить костыли, ибо бывали девайсы что слишком рано службы запускаются и они не успевают инициализироваться к этому времени
Отправлено спустя 41 секунду:
я еще читал о более великом костыле - делать сервис-таймер по запуску сервиса нужно