fludimir, у нього немає байпасу.
У нього режими:
1.) стаб+зарядне.
2.) інвертор від АКБ
Обидва режими обмеженні 1кВт номінальної багатогодинної потужності.
В режимі мережі йому пофігу на вхідну, напругу він буде живити 1кВт навантаження своїм стабом, одночасно заряджаючи АКБ максимальними 30А (400Вт) і створювати шуму аж в 44дБ якщо покласти на нього телефон з додатком шумоміру.
У мене при 700-800Вт фонового навантаження якщо увімкнути насоса з асинхроником АИР на 370Вт - він запищіть зумером про перевантаження при пуску, а потім замовкне і буде тягнути мовчки.
При такому самому, але від АКБ - буде теж саме + можуть моргнути деякі швидкі led-лампи освітлення при пуску насоса.
Ну ще з неприємного, якщо висить навантаження 700+Вт і відбувається перехід з мережі на АКБ - він трохи довше перемикається, іноді (дуже рідко) буває у мене комп скидається. При навантаженні до 600Вт - взагалі непомітно перемикається.
На мережу перехід після синхронізації та непомітний навіть при 100-110% навантаження.
Доречі, 100-110% навантаження він переварює від АКБ годинами, в межах ємності АКБ, без переходу карлсона на підвищенні оберти. 120% - після 40хв навантаження увімкнув турбо десь на хвилину і замовк, навантаження я зняв через 20хв, за які він більше не вмикав вентилятора. 150% від АКБ у мене він тримав 30сек без вимкнення в захист, біля хвилини - пішов у захист.
Старий поршневий компресорний холодильник його в захист відправив миттєво, він навіть пікнути зумером не встиг.
Що ще?
Сквозний нуль для газових котлів, колонок, варочних поверхонь та іншого фазозалежного обладнання. Чистий синус стабілізований кварцем.
У мене свинцева версія. Кнопочкою обмежуєш максимальний струм відповідно до свого АКБ. Заряд починає не одразу "на, тримай всі максимальні 30А", а плавно збільшує впродовж першої хвилини виходу на виставлений режим. При досягненні 13,88В на клемах АКБ, починає знижувати струм, при 13,92В - клацає реле і він відключається від АКБ, потім з певною періодичністю чутно як клацає реле, міряє напругу і відключається чи підзаряжає якщо треба. "Клацає" то прислухатися біля нього треба. Мені було цікаво поспостерігати за його логікою роботи.
При розряді до 10,5В на клемах АКБ - засинає і чекає мережу для автозапуску і заряджання. На BMS у мене виставлено порог розряду 10,3В у зв'язку із цим.
Стартерний свинець з ним прожив 2роки за які було дуууже багато повних циклів заряд-розряд. Навіть декілька діб простою в розряді, бо світла довго не було.
Є ліферна версія, у неї напруги вищі, але її зі свинцем вже не можна використовувати.
Ну це що я можу сказати після 3 років користування. Схему як він у мене живить будинок я наводив вище. Користування - перемкнув будинок на нього та пішов/поїхав по справах, він сам розбереться з мережею - зарядом-розрядом. Головне що вдома тепло без моєї участі в процесі.
Якось так