GreenMile: ↑
13.03.2026 21:04
Z440_User: ↑
13.03.2026 20:35
У нього функція авр є? Нема. Що робити з поганою мережею? "Для котла" - якщо котлу прилітає рандомне 157-278В то котел радий не буде...
Ця штука налаштовується як хочеш. "Діапазон програмування нижньоЇ напруги переходу на АКБ: 140--210В". Ставиш скільки треба і вперед.
Крім того, його можна запрограмувати на вмикання і вимикання за розкладом, таким чином інвертор в холосту не споживає батарею, а запускається, приміром раз на 2 години коли треба котлом прогріти теплоносій. Хто ще таке вміє з коробки?
Перш ніж критикувати, можна хоча б почитати можливості

]
Тобі дали на 3 години світла 170В, воно його транзитом до котла пропустило, котел не вмикається бо мало. Заряджається воно в цей час - ще питання. А потім вимкнули світло на 7-12годин.
Тобі дали світло на 3 години, воно перші півтори години стрибає 160-190В і валить оте транзитом в котел, інші півтори години валить 260-270В транзитом в котел, потім знову вимкнення на 7-12годин.
Серед ночі дали світло 270-280В по графіку на 3 години і воно пошурувало транзитом в котел, в потім знову вимкнення по графіку на 7-12г.
І шо? Бар'єр для захисту? Так він більшу частину подачі енергії з такою мережею буде в захисті. Нагрієшся та зарядишся?
Це мій реальний кейс мережі з жовтня по лютий. Ми обидва працюємо. Вдень дома нікого немає, вночі спимо як і всі. А світло дають або серед ночі, або серед дня. І ото таку мережу. І шо робить?
При такій схемі підключення:
- спойлер
я взагалі не парюся що там із мережею. Нижче 140В воно на АКБ, вище 280В - воно на АКБ.
Все що від 140В до 280В - воно живиться нормальними 220В та заряджається/розряджається/переключається/відключається від АКБ по досягненню заряду.
У мене немає бар'єру, бо ДБЖ/стаб захищають будинок.
Стаб відключить будинок, при одному з обстрілів було зростання до 330В, стаб відключив будинок і не підключав поки до 280В не впало.
ДБЖ по низу на АКБ переходив, було просідання до 130В, потім воно взагалі потухло.
Шуму воно створює аж 44дБ по заміру телефоном в повній тиші, телефон покладено на ДБЖ, ближче - хіба що внутр корпуса запхати. І пофіг що він в цей час робить, заряджає чи розряджає, яке на ньому навантаження 0% чи 100%, він завжди так "шумить". Я його карлсона почув за весь час лише 1 раз - через 40хв навантаження 120%, він охолодився та замовк, ДБЖ продовжував працювати під таким навантаженням ще 20хв, потім я його вимкнув.
Оцей набір функцій коштує 14тис.грн.
Той варіант 12тис.грн.
Я читав його опис. Цікавився більш потужними варіантами.