Подборка комплектующих. Вопросы/ответы (часть 2)

Общие вопросы по настройке и разгону. А также прочие околокомпьютерные вопросы
Ответить
Автор
Moderator

Эта тема предназначена для вопросов связанных с апгрейдом, выбором комплектующих, подбором систем в целом.

Прежде чем задать свой вопрос, стоит ознакомиться с FAQ.

Изображение

Замечу, эта тема предназначена для "комплексных" вопросов. Для выбора и советов по одиночным комплектующим существуют спец.ветки:
Выбор корпуса и БП
Процессоры
Материнские платы
Оперативная память
Видеокарты

Игнорирование правил конференции наказывается

Флуд, оффтоп и фанатизм будут удаляться с ВЫДАЧЕЙ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЙ!

Написать отзыв/жалобу/пожелание по действиям куратора можно в теме: Кураторы тем

Подборка комплектующих. Вопросы/ответы часть 1
VladimirV
Member

тоді теж варіантів накидаю
AM4
AM4.jpg
AM5
AM5.jpg
З приводу стрімінгу, поверхнево почитавши Reddit, наче в останніх радеонах більш менш все ок і немає якихось критичних скарг з цим.
daesz
Member

VladimirV
мені ссд від НР у вас більше подобається ніж петріот в пості вище, бо останні піпець які не надійні, може попастись нормальний, а може від'їхати за декілкьа місяців/рік і потім мороч собі голову із поверненнями, ще й лотерея з qlc на додачу, бо контролери/пам'ять там різняться чуть не в кожній партії.
Nouriel
Member

daesz
друже, а я десь говорив про радеони 7000? Чому ти думаєш, що вони однакові?
у мене зараз на руках 9070хт і я монтую більше пів року на ній, так само стрими спеціально тестував і не було ніде проблем. А зі стрімами взагалі не розумію, що не так, якщо основна претензія у старіших радеонах була до якості картинки, яку підтягнули у 9000.
А ще нагадаю, що основні проблеми у програмах Adobe були через графічний планувальник Windows, і є куча тем на Reddit про це.
daesz
Member

Nouriel: 22.06.2026 02:43А ще нагадаю, що основні проблеми у програмах Adobe були через графічний планувальник Windows, і є куча тем на Reddit про це.
Банальна відсутність апаратного прискорення у поголовній більшості софту. Вже не кажучи про куда ядра (і не потрібно про якісь там аналоги rocm для роботи яких потрібно танцювати з бубном).
Nouriel: 22.06.2026 02:43друже, а я десь говорив про радеони 7000? Чому ти думаєш, що вони однакові?
Я цю розмову про безпроблемність радеона у фото/відео софті ще з 6 покоління бачив. Поки на власному досвіді не переконався як один і той же проект на 4070с рендериться в 3+ рази швидше. Терпіти звичайно можна, але навіщо?

Відправлено через 6 хвилин 50 секунд:
Ще от стосовно збірки, якщо все ж брати на 14600 як хтось вище пропонував, то не "обрізаний" Ф-варіант. Тоді можна, в принципі, і карту від амуде розглядати, бо рендерити можна буде процом, та й зображення виводити на другий монітор також.
Ответить