oversteve: ↑
02.12.2025 23:41
в мене сусід наприклад їх відоси дивиться, але якщо я його спитаю де в системнику відеокарта від зробить квадратні очі, бо в нього макбук... так що не судіть по собі
краще спитайте вашого "сусіда з макбуком" - він в тому опитуванні голосував за 8pin чи 12pin?
знову ж це ваші суб'єктивні фантазії, які не підтверджуються даташитами виробників, критичної різниці там немає

вам, вибачте, як людині з обмеженими здібностями, на фото показали, що
піни 8pin фізично значно більші за 12pin - які даташити виробників, які фантазії?
навіть якщо б це була правда
то фактичного запасу по струму в 2+ рази більше ніж достатньо, крім випадків браку/криворучок
- хто вам сказав, що у 8pin є фактичний запас в 2 рази?
- піни 12pin не просто значно токніші за 8pin, номінальний струм також вищий, тож фактор "покращення" там точно більше 2 --> толеранс фактично відсутній
роз'єми розраховані на 30 гарантованих підключень, а він там сам казав, що тикав шнур туди сюди пару сотень разів на різних бж
власне 8-пін на ті самі 30 підключень рохраховані, так що сказати, що вони більш витривалі також не вийде
я не дивився те відео, що він довів?
Відправлено через 5 хвилин 51 секунду:
leif: ↑
02.12.2025 23:57
вас послухати, так виходить, що просто диво якесь сталось, що ця "альтернативна" фізика вже скільки років працює, забезпечуючи не банкрутство, а прибуток
це жодним чином не відміняє раніше написаного: 12pin за
всіма характеристиками окрім компактності гірший за 8pin, апелювання до "вони ж багаті, тому їм видніше/вони розумніші
[в положенні фактичного монополіста]" - погано працює, особливо в цій країні