кількість роз'ємів в даному випадку не має значення.
та де) це сама шо ні на єсть об'єктивна істина. через конструктивні особливості 12-пін роз'єм, а особливо при використанні перехідника, вимагає від юзера дещо суворішого дотримання інсрукцій та рекомендацій при підключенні. рекомендації не складні, я вам їх наводив в цьому обговоренні, навіть не текстом, а графічно, простіше вже нікуди. але, як бачимо, не всім дано і з цими інструкціями впоратись, що і складає практично всі 4% тих опитаних, хто стикнувся з проблемами з новим роз'ємом. точно це, я, звісно, пруфанути не можу, це лише моє припущення, яке базується на деталях тих випадків, які потрапляли в новини.
dext: ↑
01.12.2025 20:45чому ж тоді PCI-SIG випустила аж нову версію, чи не забагато честі як для "крихітної категорії тупорогих"?
ой, ніби там щось принципово змінилось)) ті ж яйця тільки в профіль, зробили ото аби шо на відчипись, типу впорались, відповіли на закиди невдоволених.
точно дизайн? якби був дизайн дефективний, то б у всіх ламалось, а от якщо ламається у тих хто інструкцію не подужав прочитати, то тут вже не дизайн винен, а дещо інше.
01.12.2025 20:45Це називається формальна логіка: коли питають "А" або "не A", тобто "маю проблеми X" або "не маю проблеми з X".
У вас вироджена логіка: "якщо не А, то Б", де А, наприклад, "маю проблеми з X", а Б може бути будь чим завгодно, наприклад "в мене вищий IQ", "всі інші дурні" - достатньо зрозуміло пояснив?
окей, так а до чого ви це кажете? будьте ласкаві, в контексті нашого обговорення поясніть. мені здається у нас тут дещо інша конструкція предмету обговорення. але ви поясність-поясніть, якщо не складно. мені цікаво
Відправлено через 5 хвилин 18 секунд:
01.12.2025 23:35and the products have to be fit for purpose with the relevant tolerances. The 12VHPWR connector is NOT currently fit for purpose.
так і що, 5090 в продажу вже скоро рік, 4090 взагалі фіг зна коли вийшла. виробники вже збанкрутували постійно міняючи карти по гарантії? який відсоток їх вийшов з ладу, якщо аж так все погано? де факти? де пруфи? чому кожен окремий випадок обсосується у всьому залізячному світі, якщо з наведеної вище цитати, це мало б ставатись практично з усіма картами і обговорювати таку буденність не було б ніякого інтересу?
так багато питань, так мало відповідей
Відправлено через 1 хвилину 49 секунд:
01.12.2025 23:35Також можна знайти згадки вигоряння і з ATX-3.1 БЖ, бо вставити до цінця 1 (один) роз'єм це alien technology та "додаткові вимоги" (с)
а ви подивіться ті випадки, які в новини потрапляють: то роз'єм не вставили до кінця, то вигнули в mATX кейсі в три погібелі, то використовують перехідник не по інструкції. це все факти, просто треба уважно дивитись, перед тим як бігти вчергове верещати "ЗРАДА!"