а ще недавно, Володя сам пропонував створити кланVolodya811: ↑ 10.08.2025 19:37Вийде Батл Рояль для БФ6, то створимо клан. Будемо розривати клани рашистів
Новости
Последние статьи и обзоры
Battlefield 6
-
leif
Member
-
Vader
Member
Vlaad13
Який фотошоп?я з ним в катку йду,в друзі добавляють івсе дивимся в живу..Онлайн трансляцію на ютубі і твіч!!Дропси будуть..Ачівка балабола!
Який фотошоп?я з ним в катку йду,в друзі добавляють івсе дивимся в живу..Онлайн трансляцію на ютубі і твіч!!Дропси будуть..Ачівка балабола!
-
leif
Member
Вальдемар, погоджуйся на пропозицію Vader
якщо при цьому він підтверджує що ти не балабол, оце
я буду дивитись
Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
Володя, як тобі назва клану "Перший ешелон"? створюємо?
якщо при цьому він підтверджує що ти не балабол, оце
- спойлер
- Volodya811: ↑ 10.08.2025 01:49Якщо я атакую в ближньому бою, то з ймовірністю 70-100% ложу бійця. Іноді, і по чотири бійця за один раз.
ідеальноVader: ↑ 17.08.2025 14:36Онлайн трансляцію на ютубі і твіч
Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
Володя, як тобі назва клану "Перший ешелон"? створюємо?
-
bes
Member
-
Vader
Member
Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
Шутки шутками,а по игре,че то я не очень доволен ПП..Ар перестреливает пп в упоре и это мне ненравится..надеюсь поправят.
-
leif
Member
Якби мені запропонували косарь лише за те щоб показати свою стату в онлайн грі і довести, що я плюс-мінус маю скіл про який сам заявляв (ніхто за язик не тягнув!), то я б це зробив протягом 10хв нероздумучи і припускаю, що так би вчинив буквально кожен з тут присутніх.
Але не Володя)
Але не Володя)
-
Icipher
Member
бф після 4 остаеться 
-
Vader
Member
Icipher
А мне все нравится!Крысы всегда были..Учитываем,что это бета!Народ просит больше карты,расстояние между точками захвата тоже дольше..Все будут учитывать..
Я вообще-со времен 4,полностью удовлетворен!Драйв есть.нервы есть!Если игра вызывает эмоции-значит удалась..Это мое мнение.
С тех точки зрения-вообще все четко.
Отправлено спустя 1 минуту 59 секунд:
leif
Так мы ж просим стату серьезную,как заверял Володя,я жду приличный кд,платить ему за его п.......ж,естественно ни кто не будет..
А мне все нравится!Крысы всегда были..Учитываем,что это бета!Народ просит больше карты,расстояние между точками захвата тоже дольше..Все будут учитывать..
Я вообще-со времен 4,полностью удовлетворен!Драйв есть.нервы есть!Если игра вызывает эмоции-значит удалась..Это мое мнение.
Отправлено спустя 1 минуту 59 секунд:
leif
Так мы ж просим стату серьезную,как заверял Володя,я жду приличный кд,платить ему за его п.......ж,естественно ни кто не будет..
-
Icipher
Member
головне , щоб коти були нагодованіVader: ↑ 17.08.2025 17:42 Icipher
-
Vader
Member
-
leif
Member
само собою)Vader: ↑ 17.08.2025 17:44ак мы ж просим стату серьезную,как заверял Володя,я жду приличный кд,платить ему за его п.......ж,естественно ни кто не будет..
була у мене така підозраVader: ↑ 17.08.2025 17:47Да и ничего он показать не может-так как попросту наврал!
Вальдемар каже, що йому "більше 40 років", а поводиться як 7-класник. добре, що хоч не 75, як діду з кулеметом
-
Icipher
Member
Vader
при таком кд , подозрительно мало ассистов )))
при таком кд , подозрительно мало ассистов )))
-
Denvys5
Member
А торгуватись? Може якщо погріти публіку то дадуть більшеleif: ↑ 17.08.2025 17:28 що так би вчинив буквально кожен з тут присутніх.
-
leif
Member
Denvys5
Володь, скільки за 2-годинний стрім від першої особи ти + дід 75р з кулеметом? але обов'язково з твоїми коментарями по ходу гри, хто ватнік хто не ватнік, в такому дусі. Називай свою ціну, не тягни кота за якір
Володь, скільки за 2-годинний стрім від першої особи ти + дід 75р з кулеметом? але обов'язково з твоїми коментарями по ходу гри, хто ватнік хто не ватнік, в такому дусі. Називай свою ціну, не тягни кота за якір
-
Vader
Member
Я не знаю.так вышло
-
mgerchik
Member
в целом да, и даже на моем конфиге довольно живо шла, пока не начал вылетать то ли directX то драйвер карты при запуске батлы.Vader: ↑ 17.08.2025 17:44С тех точки зрения-вообще все четко.
-
Vader
Member
Посмотрел всяких специалистов,тех кто принимал участие в тесте разработчиков,то те товарищи говорят,что бета достаточно сильно отличается от того,что тестили в закрытой бете..Что намного больше обвесов на пушки было и тд и тп..Ну посмотрим,что выкатят на старте!Бета до 11 00 завтра..
-
Diablique
Member
Поки що я зрозумів, що бета для чітаків, тіпи бігають 30/0, 25/3, 40/8, 25/2... і це все в одній команді, по факту береш звичайну гру іншої батли і такого ну може одного побачиш, раз за 5 ігор. Так що побачимо як будуть грати люди з чітами в ігру за 50-70 баксів, а поки що це біготня з аімом. В цілому гра прикольна, но дуже потна, бо тіпи з відстані 150-200 метрів всажують в тебе все без промаху. В батлу завжди любив пограти, бо це був фан, а поки що це пот і сльози 
-
Vader
Member
Diablique
Шось я таких цифр як ти написав,за всю бету не бачив..
Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
Є багато людей,рукожопи називаються,то вони винять всьо і всіх,виправдовуя свою нікчемність в грі..На свій счет не бери..я глобально.
Отправлено спустя 10 минут 12 секунд:
Diablique
До завтра бета,закінь скрін якщо побачиш таки цифри..
Шось я таких цифр як ти написав,за всю бету не бачив..
Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
Є багато людей,рукожопи називаються,то вони винять всьо і всіх,виправдовуя свою нікчемність в грі..На свій счет не бери..я глобально.
Отправлено спустя 10 минут 12 секунд:
Diablique
До завтра бета,закінь скрін якщо побачиш таки цифри..
-
karokum
Member
Diablique
Скільки ти награв? Я 40 годин (робочий тиждеть, тьфу
), грав з першого дня раннього доступу. Тож на кінець першої ітерації і на всю другу в мене вже були прокачані більшість стволів (що грає дуже велику роль для ТТК) та я вже знав де стояти і в яку сторону дивитися поки тіпочки просто кудись бігли 
Тому якщо грати повною пачкою сапортів і ревайвати одне одного можна і 30 0 бігати
Або на БТР в місті з аравою інженерів за спиною
Це при тому що я не задрот компетітів шутерів
Звісно за 40 годин бували різні ситуації, але не згадаю жодного разу щоб я на 100% був певен що тіп з чітом, чи щоб противник бігав і анігілював всіх
Найбільше роздратування викликали срані руфери
, ось вони дуже псували ігровий досвід. А ще дробовики, цю срань треба нерфити
Скільки ти награв? Я 40 годин (робочий тиждеть, тьфу
Тому якщо грати повною пачкою сапортів і ревайвати одне одного можна і 30 0 бігати
Або на БТР в місті з аравою інженерів за спиною
Це при тому що я не задрот компетітів шутерів
Звісно за 40 годин бували різні ситуації, але не згадаю жодного разу щоб я на 100% був певен що тіп з чітом, чи щоб противник бігав і анігілював всіх
Найбільше роздратування викликали срані руфери