Battlefield 6

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

Volodya811: 10.08.2025 19:37Вийде Батл Рояль для БФ6, то створимо клан. Будемо розривати клани рашистів
а ще недавно, Володя сам пропонував створити клан :laugh: Ти шо і з цим передумав?
Vader
Member

Повідомлення

Vlaad13
Який фотошоп?я з ним в катку йду,в друзі добавляють івсе дивимся в живу..Онлайн трансляцію на ютубі і твіч!!Дропси будуть..Ачівка балабола!
leif
Member

Повідомлення

Вальдемар, погоджуйся на пропозицію Vader

якщо при цьому він підтверджує що ти не балабол, оце
спойлер
Volodya811: 10.08.2025 01:49Якщо я атакую в ближньому бою, то з ймовірністю 70-100% ложу бійця. Іноді, і по чотири бійця за один раз.
правда і Vader сам в цьому пересвідчився, то я до його 500 грн скидаю тобі ще 500 грн
Vader: 17.08.2025 14:36Онлайн трансляцію на ютубі і твіч
ідеально :up: я буду дивитись

Відправлено через 2 хвилини 35 секунд:
Володя, як тобі назва клану "Перший ешелон"? створюємо?
bes
Member

Повідомлення

leif: 17.08.2025 14:41 Володя, як тобі назва клану "Перший ешелон"? створюємо?
Альфа самцы :laugh: :lol:
Vader
Member

Повідомлення

:lol: :super:

Отправлено спустя 1 минуту 6 секунд:
Шутки шутками,а по игре,че то я не очень доволен ПП..Ар перестреливает пп в упоре и это мне ненравится..надеюсь поправят.
leif
Member

Повідомлення

Якби мені запропонували косарь лише за те щоб показати свою стату в онлайн грі і довести, що я плюс-мінус маю скіл про який сам заявляв (ніхто за язик не тягнув!), то я б це зробив протягом 10хв нероздумучи і припускаю, що так би вчинив буквально кожен з тут присутніх.

Але не Володя)
Icipher
Member

Повідомлення

бф після 4 остаеться :censoured:
Vader
Member

Повідомлення

Icipher
А мне все нравится!Крысы всегда были..Учитываем,что это бета!Народ просит больше карты,расстояние между точками захвата тоже дольше..Все будут учитывать..
Я вообще-со времен 4,полностью удовлетворен!Драйв есть.нервы есть!Если игра вызывает эмоции-значит удалась..Это мое мнение.
С тех точки зрения-вообще все четко.

Отправлено спустя 1 минуту 59 секунд:
leif
Так мы ж просим стату серьезную,как заверял Володя,я жду приличный кд,платить ему за его п.......ж,естественно ни кто не будет.. :lol:
Icipher
Member

Повідомлення

Vader: 17.08.2025 17:42 Icipher
А мне все нравится!Крысы всегда были..Учитываем,что это бета!Народ просит больше карты,расстояние между точками захвата тоже дольше..Все будут учитывать..
Я вообще-со времен 4,полностью удовлетворен!Драйв есть.нервы есть!Если игра вызывает эмоции-значит удалась..Это мое мнение.
С тех точки зрения-вообще все четко.
головне , щоб коти були нагодовані :shuffle:
Vader
Member

Повідомлення

Да и ничего он показать не может-так как попросту наврал!

Отправлено спустя 2 минуты 42 секунды:
Я тоже могу показать..что мол крутой,но это не всегда :gigi:
спойлер
. Зображення
leif
Member

Повідомлення

Vader: 17.08.2025 17:44ак мы ж просим стату серьезную,как заверял Володя,я жду приличный кд,платить ему за его п.......ж,естественно ни кто не будет..
само собою)
Vader: 17.08.2025 17:47Да и ничего он показать не может-так как попросту наврал!
була у мене така підозра :laugh: :lol:

Вальдемар каже, що йому "більше 40 років", а поводиться як 7-класник. добре, що хоч не 75, як діду з кулеметом
Icipher
Member

Повідомлення

Vader
при таком кд , подозрительно мало ассистов )))
Denvys5
Member

Повідомлення

leif: 17.08.2025 17:28 що так би вчинив буквально кожен з тут присутніх.
А торгуватись? Може якщо погріти публіку то дадуть більше :gigi:
leif
Member

Повідомлення

Denvys5
:laugh: :up:

Володь, скільки за 2-годинний стрім від першої особи ти + дід 75р з кулеметом? але обов'язково з твоїми коментарями по ходу гри, хто ватнік хто не ватнік, в такому дусі. Називай свою ціну, не тягни кота за якір
Vader
Member

Повідомлення

Icipher: 17.08.2025 17:52 Vader
при таком кд , подозрительно мало ассистов )))
Я не знаю.так вышло
mgerchik
Member

Повідомлення

Vader: 17.08.2025 17:44С тех точки зрения-вообще все четко.
в целом да, и даже на моем конфиге довольно живо шла, пока не начал вылетать то ли directX то драйвер карты при запуске батлы.
Vader
Member

Повідомлення

Посмотрел всяких специалистов,тех кто принимал участие в тесте разработчиков,то те товарищи говорят,что бета достаточно сильно отличается от того,что тестили в закрытой бете..Что намного больше обвесов на пушки было и тд и тп..Ну посмотрим,что выкатят на старте!Бета до 11 00 завтра..
Diablique
Member

Повідомлення

Поки що я зрозумів, що бета для чітаків, тіпи бігають 30/0, 25/3, 40/8, 25/2... і це все в одній команді, по факту береш звичайну гру іншої батли і такого ну може одного побачиш, раз за 5 ігор. Так що побачимо як будуть грати люди з чітами в ігру за 50-70 баксів, а поки що це біготня з аімом. В цілому гра прикольна, но дуже потна, бо тіпи з відстані 150-200 метрів всажують в тебе все без промаху. В батлу завжди любив пограти, бо це був фан, а поки що це пот і сльози :gigi:
Vader
Member

Повідомлення

Diablique
Шось я таких цифр як ти написав,за всю бету не бачив.. :-/

Отправлено спустя 1 минуту 24 секунды:
Є багато людей,рукожопи називаються,то вони винять всьо і всіх,виправдовуя свою нікчемність в грі..На свій счет не бери..я глобально.

Отправлено спустя 10 минут 12 секунд:
Diablique
До завтра бета,закінь скрін якщо побачиш таки цифри.. :shuffle:
karokum
Member

Повідомлення

Diablique
Скільки ти награв? Я 40 годин (робочий тиждеть, тьфу :gamer: ), грав з першого дня раннього доступу. Тож на кінець першої ітерації і на всю другу в мене вже були прокачані більшість стволів (що грає дуже велику роль для ТТК) та я вже знав де стояти і в яку сторону дивитися поки тіпочки просто кудись бігли :gigi:
Тому якщо грати повною пачкою сапортів і ревайвати одне одного можна і 30 0 бігати :shuffle:
Або на БТР в місті з аравою інженерів за спиною :laugh:
Це при тому що я не задрот компетітів шутерів

Звісно за 40 годин бували різні ситуації, але не згадаю жодного разу щоб я на 100% був певен що тіп з чітом, чи щоб противник бігав і анігілював всіх

Найбільше роздратування викликали срані руфери :horror: , ось вони дуже псували ігровий досвід. А ще дробовики, цю срань треба нерфити
Відповісти