Системы водяного охлаждения. Выбор и обсуждение. ЧаВо

Все связанное с охлаждением и шумопонижением
Відповісти
Автор
Повідомлення
RoMiLiUs
Member

Повідомлення

Доречі, забув за цю тему) Ще тут викладу)
ver 0.1
Зображення
ver 1.0, залив через верх
Зображення
ver 1.5, поміняв комбоюніт + ще одна помпа. Гемор був ще той
Зображення
ver 2.0, опустив помпу в підвал
Зображення
Далі планую перезібрати в новому корпусі додавши ще один радік і помінявши водоблок на проці + посадити, де можна, на швидкосцепи

:rotate:
Deadpool
Member

Повідомлення

RoMiLiUs: 28.08.2026 17:51+ посадити, де можна, на швидкосцепи
обережно з ними)
в мене в системі де їх 3 або 4шт навіть дві помпи д5 вже малавата, потік є, працює, але дуже впритик і потік не те щоб хотілось для мікроканалки... тимчасово зняв оптімус ватери і на ек поставив, поки в системі працює фільтр аквовський, бо ватери збирають майже все, а фільтр майже чисто :D

як завершу перебирати контур, залишу один сцеп щоб підкидувати зовнішній радік при потребі на літо. і все, бо навіть якісні ріжуть потік. а дешеві, Китай, то з трьома радіками і двох помп мало буде якщо на кожен компонент сцепи.
RoMiLiUs
Member

Повідомлення

Deadpool: 28.08.2026 18:26обережно з ними)
Я ще поки що не визначився з концепцією, але швидше за все на ВК - 1 шт і на проц - 2 шт, ну а брати буду, навпевно, від Ромки Дербауера)
Deadpool: 28.08.2026 18:26дві помпи д5 вже малавата
Взагалі була думка в новому корпусі зробити 2+2, тобто 2 плеча по 2 помпи послідовно і між собою в паралель. Тобто умовно подовоюю і тиск і флоу. Ну ви поняли:)
S0N1C
Member

Повідомлення

S0N1C: 24.08.2026 20:11 я б ще порадив поставити квік дісконект десь між блоком і всім іншим :shuffle: тоді в принципі можна обійтися і без зливу

Відправлено через 2 хвилини 31 секунду:
https://shop.alphacool.com/en/shop/fitt ... deep-black
от погугліть ці, вони дешеві, компактні і наче не сильно ріжуть, але і не такі швидкі, треба покрутити :gigi:
Відповісти