Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 31.01.2026 21:47"трансдусери"
Ента шта? :insane:
Якщо річ про тюнери(ті що дозволяють міняти стат Ехо), то я навіть не вникаю, звідки вони беруться. В бекпаці валяється більше сотні, мені скільки не треба.
Але сама система, з рандомізацією статів і костилями під це - не те, ще треба було копіювати в Хойо.
Kirakishou: 31.01.2026 21:47де куроботи офігівають від того, що Солон чудить зі всіма цими спендінг-івентами та тижневими баттлпасами і порівнюють його з Давеєм.
Я казав, вже 100500 раз - що канає у лідера, будуть повторювати інші. Якщо Хойо щось учудили, і в них підросла в моментів виручка - інші тупо скопіпастять.
Хоча порівняння з Давеєм дурне, бо він наразі іграми, на відміну від Солона, не займається, всі рішення приймає менеджмент. Тай до самого Солона пред'ява одна по суті - за руку Тенценту в одному місці.
Kirakishou: 31.01.2026 21:47Зенлесс дає під 200 круток за патч. Івентових.
Я про реліз. Так то Хойо зараз всім халяви сиплють. Не від хорошого життя, фінзвіт - зла штука :laugh: .
А Грифи взагалі не дивляться на ринок, я вище писав. Це палка в двох кінцях, куди поверне - побачимо.
Kirakishou: 31.01.2026 21:47Хто їх цільова аудиторія?
Вони самі. Деви зробили гру для себе.
Kirakishou: 31.01.2026 21:47На початку гри по сюжету було дуже багато ефектів прозорості, коли ти не можеш подивитися на персонажа не те що знизу, а навіть трохи збоку. Або вони це пофіксили, бо зараз їх значно менше, або я не знаю, що то було. Я саме це мав на увазі.
Це не цензура. Нюанси комбінації конкретної позиції, оптимізації і особливостей рушія.
Kirakishou: 31.01.2026 21:47у мене тупо немає звідки брати кешбек
У daesz порадьтесь, він звідкись близько 27к назбирав :lol: (те, що рахувалось з його слів, сігна за 6 десяток і 15к лишилось).
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 31.01.2026 22:46Ента шта?
спойлер
Зображення
Після віклі сабскріпшн доцільно буде увімкнути сміх із мему Ель Рісітас. :lol:
І після курсу обміну теж. Нагадую, Хойо ці штуки дає безкоштовно.
Давею таке і не снилося, що можна так нахабно дерти гроші. За спендінг івенти в іграх Хойо дають якісь унікальні речі, що навіть і не кити можуть задуматися і кинути 250 доларів за якийсь унікальний скінчик. Куро за спендінг івенти дає вісім трансдюсерів або одну копію Шоркіпер, яка і так у китів вже є.

Тим часом я виграв на банері новачка ту, кого і хотів - Ембер. Значить, продовжую грати, але в своєму темпі. Типу як у ВуВу. Не проходжу ні івенти, ні ендгейм, але маю майже всіх, кого хочу. І Чанлі, і Зані, і Августу, і Кантареллу, і Юно.

Але щодо ХСР теж є цікаві новини. Китайські комуністи їх добре налякали. Тепер головним персонажем річниці буде не Сакура Яе (японка), а Сільвер Вульф. Другим персонажем, якого будуть просувати, буде Хімеко. Японські чардізи мабуть залишать, але назви поміняли. Сакура тепер Іванесса. Схоже, що тепер в китайських гачах буде менше Японії.
lewerlin
Member

Повідомлення

А це... Так воно взагалі безпонтове. Ту горить більше не з жадібності, а з "наx воно таке?". В ВуВі не проблема нароляти потрібні стати. Проблема нароляти їх величини(а не 6,3КШ/12,6КУ). Цих штук треба сотні на одне ехо, щоб був сенс. Схоже на імітацію діяльності перед Тенцентом. Для тих, хто не в темі, виглядає жадібно. Надіюсь манагери Тенценту не в темі.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Там же не тільки це. Там і скінчик на байк за 25 доларів, і загалом весь спендінг івент дуже жадібний. Я ж кажу, на стрімі сиділи еталонні куроботи і вони від цього офігівали. Я й сам офігіваю, бо був би не проти скінчиків для Чанлі і Зані, але не за такі гроші.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Як гадаєте, варто злити дублі та просто не дуже хороші 4* ампліфікатори, щоб обміняти їх на 5* для Джейн? Курс насправді не дуже вигідний – 240 чипів в обмін на одну 5* сігну. Один 4* ампліфікатор це один чип. Мені треба злити 32 ампліфікатора, бо решта матеріалів у мене вже є.
спойлер
Зображення
Просто я не впевнений, чи цей магазин постійний, чи він буде діяти тільки під час івенту. Шукав в описі інформацію, про це ніде не вказано. Тобто він може бути і постійним, а може і ні. На відміну від Геншина і ХСР, де ти можеш злити лишні 4* в просто матеріали для прокачки, тут їх можна обміняти на 5* сігну. Я власне тому ні в ХСР, ні в Геншині ніякі 4* не зливав, хоча у мене їх там мабуть більше сотні дублікатів, бо думаю, що в майбутньому щось подібне може з’явитися і в цих іграх.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.02.2026 16:18Як гадаєте, варто злити дублі та просто не дуже хороші 4* ампліфікатори
А що ви з ними робити збираєтесь? Ну лишаєте кілька штук на макс. пробудах, на всяк, а решта?
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin
Курс обміну дуже невигідний, бо щоб зробити ампліфікатор, то треба шість чипів, а при розборці ви отримуєте лише один чип. Втім дійсно немає сенсу їх просто тримати в інвентарі. Мабуть розберу і придбаю сігну для Джейн. 5* сігна має більшу цінність, так й заодно не буду захаращувати інвентар непотрібними ампліфікаторами. І всі 3* мабуть теж видалю, їх цінність також сумнівна навіть в плані колекціонування, бо їх завжди при потребі можна отримати з гачі. Шкода, що подібних опцій з обміном не додали в інші ігри.
Ще питання, якщо я маю дублі 5* - варто їх об’єднувати чи краще залишити як дублі? Є дві сігни для Евелін та три для Грейс.
спойлер
Зображення
В Геншині і ХСР я їх завжди об’єдную, але в Зенлессі з сігнами тугіше, бо я мало цей банер кручу. З одного боку, це підсилить саму сігну, але з іншого, їх можна прокачати і дати іншим персонажам. Хоча враховуючи, що я досі цього не зробив, то може краще їх об’єднати? Як гадаєте?
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 01.02.2026 20:35я мало цей банер кручу.
Kirakishou: 01.02.2026 20:35їх можна прокачати і дати іншим персонажам
Я б пробуджував, але я завжди принципово дістаю сігни персонажам. Тут два стільці і обидва мінмаксерські, але пробуди ще й до вафугеймінгу відносяться, а от давати сігну А 4* Б, бо вона на 5% більше імпактитиме - чистий мінмакс.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Вчора злив всі лишні четвірки і забрав конус для Джейн Доу. Заодно і трійки злив, але сьогодні думаю, що треба було трійки залишити на всякий випадок, бо в ХСР я одну трійку використовую для Аглаї. Загалом класна система, тільки якби ще курс зробили трохи вигіднішим, бо назбирати на одну івентову сігну потрібно або багато часу, або багато 4* ампліфікаторів. Думаю, вони зробили це в розрахунку на те, що люди почнуть активніше купувати БП, бо він теж дає ці матеріали для обміну. В ХСР теж можна купувати івентові конуси за матеріали із БП.
Я не став пробуджувати 5* ампліфікатори, а натомість прокачав копію апмліфікатора для Евелін та дав його Магус і Орфелії. Пробудити я його зможу вже навіть прокачаним, якщо колись буде така необхідність.
Також, ще погрався в Ендфілд. Чудова гра. Заводи не такі страшні, як здається на перший погляд. Дейліки також робляться доволі швидко. Можна грати, але я робитиму це без фанатизму, у своєму темпі. Дропати гру не буду, вона мені подобається. Особливо подобаються бої в цій грі. Дуже класно, що на полі одночасно всі чотири персонажі. І те, як вони між собою розмовляють, теж дуже подобається.
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 03.02.2026 13:08Дуже класно, що на полі одночасно всі чотири персонажі. І те, як вони між собою розмовляють, теж дуже подобається.
Пограйте в DA:O. Морріган, всі ці аніме вайфу, в підмітки не годяться.
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 03.02.2026 13:30DA:O. Морріган
Дякую, але я не граю в ігри без японського озвучування та і зараз в гачах повно контенту, щоб відволікатися ще на щось. Звичайні ігри, в які я думаю пограти, це Resident Evil Requiem і Stellar Blade, коли вони з’являться на розпродажу. Я радше Duet Night Abyss знову завантажу, якщо з’явиться час і настрій для нових ігор.
Raynor
Member

Повідомлення

lewerlin: 01.02.2026 00:34В ВуВі не проблема нароляти потрібні стати.
Я б не сказав що місяць фарма ехо заради того щоб зробити сет на одного персонажа з хочаби чотирьма із п'яти потрібних доп. статів, та і то якщо пощастить, це не проблема.
Kirakishou: 03.02.2026 13:39
lewerlin: 03.02.2026 13:30DA:O. Морріган
Дякую, але я не граю в ігри без японського озвучування та і зараз в гачах повно контенту, щоб відволікатися ще на щось. Звичайні ігри, в які я думаю пограти, це Resident Evil Requiem і Stellar Blade, коли вони з’являться на розпродажу. Я радше Duet Night Abyss знову завантажу, якщо з’явиться час і настрій для нових ігор.
А ви не пробували тупо купувати музику чи якийсь асмр контент від цих сейю, а то таке враження що ви в ігри граєте не заради самих ігор, а чисто зайти репліки послухати?
Kirakishou
Member

Повідомлення

Raynor: 04.02.2026 15:21А ви не пробували тупо купувати музику чи якийсь асмр контент від цих сейю, а то таке враження що ви в ігри граєте не заради самих ігор, а чисто зайти репліки послухати?
У вас склалося хибне враження, бо я граю в ігри, а не просто заходжу послухати фрази персонажів. Просто комусь подобаються шутери чи стратегії, а мені подобаються аніме-ігри. А аніме без японського озвучування – це не аніме.
Навіть більше скажу, є дуже небагато персонажів, фрази яких я спеціально заходжу і слухаю через меню. Навіть якщо персонажів озвучують дуже улюблені сейю.
Купувати японський контент і складно, і дуже дорого. Досить того, що я іноді купую персонажів, яких вони озвучили. Та і навіщо купувати музику, якщо зараз все є безкоштовно на ютубі та спотіфай, в тому числі на офіційних чи їх особистих каналах. І музика, і АСМР. Але мені подобається, як сейю озвучують персонажів аніме та ігор, а не як вони співають чи АСМР з ними.
Англійське озвучування, а конкретно американське, я не сприймаю. У мене до нього стійка відраза. Я маю на увазі саме озвучування аніме-ігор та аніме, а не фільми чи просто англійську мову. Якщо гру озвучували британці, як у випадку з Alice: Madness Returns, то мені таке озвучування подобається. Хоча японське все одно поза конкуренцією.
Звичайні ігри мені теж не дуже подобаються. Я не геймер. Я не грав в більшість ігор, про які всі говорять і в які всі грають. І не маю такого бажання. Я граю або в аніме-ігри, або в ігри від японських розробників типу того ж Resident Evil чи Nier: Automata.

Тим часом я вчора виграв в гачі ще й Ласт Райт. Забрати б ще Івонну, а в ідеалі і Гілберту для повного щастя.

Відправлено через 2 години 2 хвилини :
Завтра в Ендфілд має бути селектор стандартного 6* персонажа. Якщо дають селектор, то певно щось пішло не так, інакше дали б його просто на старті гри. Мабуть гра не користується таким попитом, на який вони розраховували. Або багато критики у відгуках.
У мене всі дівчата зі стандартного банеру вже і так є. Взяти копію Ласт Райт чи якогось хлопця для підсилення акаунту?
lewerlin
Member

Повідомлення

Raynor: 04.02.2026 15:21Я б не сказав що місяць фарма ехо заради того щоб зробити сет на одного персонажа з хочаби чотирьма із п'яти потрібних доп. статів, та і то якщо пощастить, це не проблема.
Так новоспечене приблуда такого і не дасть. Потрібні ж не тільки самі стати, а й високі роли в них(особливо в кріти, особливо в КШ). Купа ехо по три-чотири стати, з нижніми ролами. Якби приблуда могла максити роли, це мало б хоч якийсь сенс.
Kirakishou: 04.02.2026 18:54Якщо гру озвучували британці, як у випадку з Alice: Madness Returns, то мені таке озвучування подобається.
В ВуВі 2/3 касту - британці :laugh: . І вам не подобалось :rotate: .
Kirakishou: 04.02.2026 18:54 Якщо дають селектор, то певно щось пішло не так, інакше дали б його просто на старті гри. Мабуть гра не користується таким попитом, на який вони розраховували. Або багато критики у відгуках.
Або китайський НР :-P . Всі конкуренти щось даватимуть.
Kirakishou: 04.02.2026 18:54Взяти копію Ласт Райт чи якогось хлопця для підсилення акаунту?
Навколо Ліфенга треба збирати окрему фізову пачку. Прикордонник - ще один різновид фіз пачки(з тими ж персонажами, але працює інакше). Персонажі для метаслейвів :gigi: . Якщо гратимете Адельхейд(Ласт Райт) і не збираєтесь вкладатись в Івонну(персонажі однієї ніші), то можна її. Якщо ні - я рейтив би лінк на Арделію.
Kirakishou: 04.02.2026 18:54Я не грав в більшість ігор, про які всі говорять і в які всі грають. І не маю такого бажання.
Боїтесь розчаруватися в Аніме :gigi: ?

Отправлено спустя 2 минуты 47 секунд:
UPD. Взагалі за 24-25 рік, в кастах гач багато британок з'явилось(вони не пов'язані з американською профспілкою :laugh: )
Kirakishou
Member

Повідомлення

lewerlin: 04.02.2026 21:20В ВуВі 2/3 касту - британці :laugh: . І вам не подобалось :rotate: .
Тобто не подобалось? Я її навіть не вмикав. Навіщо, якщо в грі є японська. Тільки на початку гри її послухав, бо там не було можливості одразу обрати японську, якщо мені не зраджує пам’ять. А також на ютубі дивлюся реакції стрімерів на сюжет і таким чином слухаю англійське озвучування. Пам’ятається, на старті гри саме за озвучування гру і критикували, причому носії англійської мови.
lewerlin: 04.02.2026 21:20Боїтесь розчаруватися в Аніме :gigi: ?
Я в ньому то розчаровуюся, то знову зачаровуюся і потім дивлюся його запоями, навіть про ігри забуваю. Залежить від того, наскільки хороший сезон і взагалі яке аніме. Буває виходить щось таке, що ти чекаєш, а воно виявляється лайном. Ну або навпаки дивишся перший епізод якогось аніме і одразу після нього йдеш читати мангу або ранобе, настільки він цікавий. Ну і є ще перевірені часом тайтли, передивлятися які не набридає. Зимовий сезон 2026 доволі непоганий, є продовження кількох цікавий тайтлів. Та ж Фрірен.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Через який сайт можна відстежувати та зберігати історію круток в Ендфілд? Я тричі спробував імпортувати історію на сайт endfieldtools.dev – він тупо не працює. Наче щось імпортує, але потім перекидає на сторінку з твоїми крутками і вона пуста. Знайшов ще декілька сайтів (trackmypulls.com, endfieldrecords.com, goyfield.moe, endmin.moe, endfieldtracker.com), але щось вони не викликають довіру. Почекати кілька місяців поки спільнота вибере якийсь один основний трекер?
lewerlin
Member

Повідомлення

Kirakishou: 06.02.2026 08:43Через який сайт можна відстежувати та зберігати історію круток в Ендфілд? Я тричі спробував імпортувати історію на сайт endfieldtools.dev – він тупо не працює. Наче щось імпортує, але потім перекидає на сторінку з твоїми крутками і вона пуста. Знайшов ще декілька сайтів (trackmypulls.com, endfieldrecords.com, goyfield.moe, endmin.moe, endfieldtracker.com), але щось вони не викликають довіру. Почекати кілька місяців поки спільнота вибере якийсь один основний трекер?
Історія поки нікуди не дінеться. А подивитись на зараз, щоб зручно, ІМХО найкращий endfieldrecords.
А взагалі це лютий крінж, що деви гача ігор не дають подібних офф ресурсів. Там же можна прямо маніпулювати сприйняттям гачі. Як в мене в ХСР був 20% ботом лак, але я все ще отримував персонажів в середньому раніше, ніж повинен був математично, виходячи з "обіцянок" Хойо.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Я про нього теж думаю, бо у нього інтерфейс дуже схожий на wuwatracker. До речі, про ВуВу. Мені здається, чи після нового патчу вони нарешті перестали апскейлити інтерфейс, якщо ти вмикаєш FSR? Раніше шрифти були розмитими, а заказ вони чіткі, наче інтерфейс в 4К. В Ендфілді це зі старту гарно працює - там незалежно від того, яку якість рендереру виставляєш, інтерфейс все одно в 4К. Чудова гра. Іноді навіть забуваю, що це гача.
Raynor
Member

Повідомлення

А я от не знаю що робити в Вуві, хочеться нового персонажа Aemeath, але вона потребує двох нових персонажів з минулих двох банерів, і в мене немає жодного з них, то ж як дпс Aemeath мабуть буде не краще за стандартну Енкор🥲.

Kirakishou
Там доречі знижка 25% на Стеллар Блейд в стімі.
lewerlin
Member

Повідомлення

Raynor: 12.02.2026 17:21але вона потребує двох нових персонажів з минулих двох банерів
В неї є альтернативний кіт, через негативні статуси. Тобто вона працює з Чісою, Фібі та Чаконною. Фулл-тюнбрейк пачка - її краща, але загалом робочих в неї три. Третя - Морні+Лупа.
Відповісти