Ента шта?Kirakishou: ↑ 31.01.2026 21:47"трансдусери"
Якщо річ про тюнери(ті що дозволяють міняти стат Ехо), то я навіть не вникаю, звідки вони беруться. В бекпаці валяється більше сотні, мені скільки не треба.
Але сама система, з рандомізацією статів і костилями під це - не те, ще треба було копіювати в Хойо.
Я казав, вже 100500 раз - що канає у лідера, будуть повторювати інші. Якщо Хойо щось учудили, і в них підросла в моментів виручка - інші тупо скопіпастять.Kirakishou: ↑ 31.01.2026 21:47де куроботи офігівають від того, що Солон чудить зі всіма цими спендінг-івентами та тижневими баттлпасами і порівнюють його з Давеєм.
Хоча порівняння з Давеєм дурне, бо він наразі іграми, на відміну від Солона, не займається, всі рішення приймає менеджмент. Тай до самого Солона пред'ява одна по суті - за руку Тенценту в одному місці.
Я про реліз. Так то Хойо зараз всім халяви сиплють. Не від хорошого життя, фінзвіт - зла штукаKirakishou: ↑ 31.01.2026 21:47Зенлесс дає під 200 круток за патч. Івентових.
А Грифи взагалі не дивляться на ринок, я вище писав. Це палка в двох кінцях, куди поверне - побачимо.
Вони самі. Деви зробили гру для себе.Kirakishou: ↑ 31.01.2026 21:47Хто їх цільова аудиторія?
Це не цензура. Нюанси комбінації конкретної позиції, оптимізації і особливостей рушія.Kirakishou: ↑ 31.01.2026 21:47На початку гри по сюжету було дуже багато ефектів прозорості, коли ти не можеш подивитися на персонажа не те що знизу, а навіть трохи збоку. Або вони це пофіксили, бо зараз їх значно менше, або я не знаю, що то було. Я саме це мав на увазі.
У daesz порадьтесь, він звідкись близько 27к назбиравKirakishou: ↑ 31.01.2026 21:47у мене тупо немає звідки брати кешбек