може до дегенератів і не дійшло що керівник АСУС просто висловив переживання всієї індустрії бюджетних віндовс ноутівwaryag: ↑ 20.03.2026 09:34Дегенерат. Бо тільки така людина буде серйозно педалювати, як сильно Асус боїться макбука нео на фоні того, що твориться у світі взагалі і на ринку елекроніки зокрема
звичайно що знає, саме тому і старається в цьому напрямку
прошу надати свої відео чи тести. Але ж ви не зможете, знань нема.waryag: ↑ 20.03.2026 09:34 Юрчику, ти ще не зрозумів? Нікому не потрібні твої відео від чергових інфоциган.
напевне що глючить, в мене правда не глючила. А от Віндовс 11 - більшого лайна нема. Майкрософт вже її навіть і не тестує. А про проблеми офіційно заявляє - що навіть файловий менеджер відкривається з затримкою і тому треба його завжди тримати запущеним. Щось маєте заперечити офіційній позиції Майкрософт? Будете ігнорувати не зручні питання?waryag: ↑ 20.03.2026 09:34 Доречі, і ті починають скиглити, що нова макОС якась особливо глючна, а часи інтел згадують зі сльозою ностальгії![]()
так я і сказав що ноути не під 100%. А якраз під одно чи мало поточне завантаження. Саме тому потрібно звертати увагу на тести одно-потокуartko: ↑ 20.03.2026 09:42навіщо? ноути не про 100% завантаження. покажете 100% навантаження у макбук ейр пасивному, та з збереженням вашого улюбленого однопотоку?
невже ви побачили що тест не оптимізований, і в мене нема до нього довіри - бо в ньому М4 гірший ніж М3artko: ↑ 20.03.2026 09:42 пс: про одно-потік в такому не дуже оптимізованому тесті - ви звичайно не побачили.
звичайно побачили. а от ви - ні. бо він однаковий в обох ноутах в межах похибки вимірювання. може підтягнете скіл читання?
якщо ви глянете на інші тести одно-потоку - CB чи GB - то перевага в одно-потоці у ніо суттєва - у Cinebench 2024 - 42%, це прірва
https://nanoreview.net/en/cpu-compare/a ... n-ai-7-350
але ж ви будете ігнорувати незручну правду? чи не так?
якщо вам важливий саме розмір вбудованого диску - то обирайте х86, вам ж не забороняютьartko: ↑ 20.03.2026 09:42 про відео - все там добре, дивіться тести
добре? на 256гб стоража? бо в мене дружина як на ноуті відосиками гралася, 2тб ссд забивала під верх, ще і не вистачало.
але якщо буде раптом важлива швидкість, якість, кольоро-корекція - то дайте щоб дружина обрала. Ви ж не будете заперечувати що такого якісного екрана як у ніо - на х86 і близько нема? якщо є - дайте модель
можуть то й піднімають. Але як ви поясните що у М5 на сильно нижчих частотах така величезна перевага над х86?artko: ↑ 20.03.2026 09:42 тобто те, що епл теж з кожним поколінням набирає частот - ігноруєте? а що так, навіщо емейзінгу майже 5ггц частоти? щось пішло не так?
модель ноута і проца?artko: ↑ 20.03.2026 09:42 Чи ви може заперечите скільки вказано і скільки фактично споживає ваш проц на вашому ноуті?
можу. в моєму ноуті встановлено проц з tdp 25вт. і він фактично споживає під навантаженням саме стільки (так, міряв). а що?
макбук ейр М4 у Епл коштував 1000, у нас сірий імпорт з гарантією - 850Евгений King: ↑ 20.03.2026 09:54Щойно Фокстрот прислав, купуйте Apple Neo за 35999грн (~820$)І жодних акцій для школярів/студентів Apple у нас не пропонують, видно -100$ це тільки для локального ринку США
скоро і у нас ніо буде дешевше 600
якщо вам вже горить - то купуйте ейр - він кращий в усьому за ніо