коли вже ви знайдете тести М5 в реальних робочих задачах. А то я все чекаю, а ви все нічого не даєте. Будемо аналізувати
Мужик, чия б корова мичала...
В кс2 скільки фпс?
А в the finals?
А в arc raiders?
а шо там по давінчі резолв?
а шо по хендбрейку?
а шо по потенціалу апгрейду? скільки гігагерц бере під розгоном?)))
як там життя на 8 гігах оперативної пам'яті?))))))))
Це глобальна проблема продукції епл. І якщо для мобілки це не настільки критично, то для інструменту, що претендує на звання робочого - це треш.
Звичайно, для офісних задач та ютубчика це не критично, але там вистачає більшості актуальних ноутів.
yuriy_dd: ↑
19.03.2026 01:35чому я маю вірити вам якщо керівник asus сказав що цей ноут це шок для галузі?
ви дійсно вважаєте себе кращим експертом ніж керівник asus?
Не намагайся виглядати ще тупішим, ніж ти є. Хоча визнаю - виходить непогано
І виступ топ-менеджменту асус тут ні до чого. Конфлікту немає - тобі вже не один раз пояснювали на пальцях, які реальні плюси і проблеми маків, та чому вони цікаві частині користувачів.
19.03.2026 01:35пс: скільки мені ще вас питати за реальні тести які ви колись натякали що знайдете? а може давайте просто ви визнаєте що ви таке зробити не можете?
Підводить склероз?
Я ж написав - абсолютно нецікаво витрачати час на пошук тестів, які ти проігноруєш, як і переважну більшість незручної інфи в цій темі.
та то сарказм був від топа дійсно, "шок для галузі". бо за ті ж самі гроши - ноутбук х86 може дати в 4 рази більше ссд, в два рази ram, в два рази більш потужний процесор.
і в нього не буде проблем з сумісностю пз, можна ставити будь-яку OS (ну, окрім вендорлока від епла)
19.03.2026 01:35пс: скільки мені ще вас питати за реальні тести які ви колись натякали що знайдете? а може давайте просто ви визнаєте що ви таке зробити не можете?
Підводить склероз?
Я ж написав - абсолютно нецікаво витрачати час на пошук тестів, які ти проігноруєш, як і переважну більшість незручної інфи в цій темі.
До речі, юра вже сказав скільки фпс в кс2 і the finals? і як там монтувати відео в давінчі?
waryag: ↑
19.03.2026 12:24І виступ топ-менеджменту асус тут ні до чого. Конфлікту немає - тобі вже не один раз пояснювали на пальцях, які реальні плюси і проблеми маків
а керівнику Асус - чому ніхто не пояснив?
19.03.2026 12:24 Я ж написав - абсолютно нецікаво витрачати час на пошук тестів, які ти проігноруєш, як і переважну більшість незручної інфи в цій темі.
приклад? чим гірший макбук для користувачів яким підходить скажімо хромбук? а чим кращий?
дуже цікаво - як проц на 8 Вт - взуває проц на 45 Вт - адже ж вам відомо що якщо пишуть 45 Вт - то в реальності там 90 Вт, і це лише проц, а не весь ноут
фанати х86 - чому ви постійно ігронуєте незручну правду про х86?
прочитати не пробували? лінкі є, який проц та модель є.
19.03.2026 17:55дуже цікаво - як проц на 8 Вт - взуває проц на 45 Вт - адже ж вам відомо що якщо пишуть 45 Вт - то в реальності там 90 Вт, і це лише проц, а не весь ноут
а один відомий тут еплофанат вміє тільки писати брехню. навіть читати не навчився. поясніть, як 12000 passmark > 25000 passmark? чи в рамках емейзінгу меньше вдвічи, це взуває?
з якого перепугу 45вт ви прирівнюєте до 90вт? тому що вам та захотілося, незручні питання до швидкості одразу переводите на споживання, та ще перекручуючі? як вуж на пательні, точно
artko: ↑
19.03.2026 18:50а один відомий тут еплофанат вміє тільки писати брехню. навіть читати не навчився. поясніть, як 12000 passmark > 25000 passmark? чи в рамках емейзінгу меньше вдвічи, це взуває?
ну ок, покажіть мені завантаження вашого ноута по Task Manager - хочу побачити 100% на протязі тривалого часу
пс: про одно-потік в такому не дуже оптимізованому тесті - ви звичайно не побачили. На що він впливає - також не знаєте. Типовий обмежений х86 фанат. Хоча ні стоп - коли одно-потік був високий - тоді він був важливий, знаю, памятаю
і знову нічого конкретного. Фанати х86 - ну не можете ви нічого. Знано бракує. Лише про ігри марите, хоче явно ніколи ніде в змаганнях нічого не виграли.
я навіть слова такого не знаю, і не вживаю - думаю що це щось образливе і ви ним часто користуєтесь в силу свого культурного виховання
19.03.2026 22:26Буквально на цій же сторінці, раз
kabostebeztak: ↑ 19.03.2026 15:39
До речі, юра вже сказав скільки фпс в кс2 і the finals? і як там монтувати відео в давінчі?
про ігри - відповідав вже багато разів - маки не для ігор
про відео - все там добре, дивіться тести
конкретно - 11:10 Тест у Final Cut Pro — реальний проект
спробуйте подібне на Віндовс, особливо при роботі від батареї
19.03.2026 22:26два
artko: ↑ 19.03.2026 18:50
поясніть, як 12000 passmark > 25000 passmark? чи в рамках емейзінгу меньше вдвічи, це взуває?
я ж вже відповів - до вас не дійшло? прочитайте декілька разів - я ж навіть попросив докази що хтось тут свої ноути на 100% ганяє тривалий час - чому ви ігноруєте не зручні питання?
і для простого користувача важливо щоб система мала максимальний відгук на дії користувача, саме тому важливий одно-потік, і х86 з шкіри лізуть щоб розігнати бодай одне ядро до максимальних частот - 6+Гц. Ви ж можете пояснити для чого вони таке роблять? Чи так знань обмаль?
20.03.2026 08:18 я навіть слова такого не знаю, і не вживаю - думаю що це щось образливе і ви ним часто користуєтесь в силу свого культурного виховання
Дегенерат. Бо тільки така людина буде серйозно педалювати, як сильно Асус боїться макбука нео на фоні того, що твориться у світі взагалі і на ринку елекроніки зокрема.
19.03.2026 22:15ну ок, покажіть мені завантаження вашого ноута по Task Manager - хочу побачити 100% на протязі тривалого часу
навіщо? ноути не про 100% завантаження. покажете 100% навантаження у макбук ейр пасивному, та з збереженням вашого улюбленого однопотоку? (ага, ще і 28 годин батарейки )
19.03.2026 22:15пс: про одно-потік в такому не дуже оптимізованому тесті - ви звичайно не побачили.
звичайно побачили. а от ви - ні. бо він однаковий в обох ноутах в межах похибки вимірювання. може підтягнете скіл читання?
добре? на 256гб стоража? бо в мене дружина як на ноуті відосиками гралася, 2тб ссд забивала під верх, ще і не вистачало.
20.03.2026 08:18 і х86 з шкіри лізуть щоб розігнати бодай одне ядро до максимальних частот - 6+Гц.
тобто те, що епл теж з кожним поколінням набирає частот - ігноруєте? а що так, навіщо емейзінгу майже 5ггц частоти? щось пішло не так?
19.03.2026 22:15бо у світі х86 така брехня постійна. Чи ви може заперечите скільки вказано і скільки фактично споживає ваш проц на вашому ноуті?
можу. в моєму ноуті встановлено проц з tdp 25вт. і він фактично споживає під навантаженням саме стільки (так, міряв). а що? в простоюванні 3вт, ютуб-офіс 7..8вт. (повністю в пасивному режимі, який за вашою думкою у х86 неможливий).
Щойно Фокстрот прислав, купуйте Apple Neo за 35999грн (~820$) І жодних акцій для школярів/студентів Apple у нас не пропонують, видно -100$ це тільки для локального ринку США.
Упс, халяви не вийшло у Apple, вийшла дичина. За 820$ Neo на нашому ринку не потрібний, можна пошукати краще/дешевше в цей прайс.
Евгений King
я ж он трохи вище про це писав х86 за такі гроші дає x2 RAM, x4 SSD, x2 потужність процесору, х нескінченність сумісність с ПЗ, з лінками на конкретні пристрої.
схоже це рекомендована ціна, іншої не буде.
В мене проц із паспортним тдп 45 вт. В моїх навантаженнях він навіть не виходить з тридцятки, бо стільки не треба. Про які 90 вт тут заливає один дегенерат - мені не ясно. Невіглас просто ще не в курсах що є така штука як блок живлення і ноут фізично не може споживати більше ніж блок живлення. Але дегенерату головне насрати і в кущі на свій улюблений хобот до кацапських 3.14дорів.
давінчі резолв і файнал кат про пишуться однаково чи що?
нє його реально за рейджбейт забанити треба
Відправлено через 11 хвилин 54 секунди:
20.03.2026 08:18
я ж вже відповів - до вас не дійшло? прочитайте декілька разів - я ж навіть попросив докази що хтось тут свої ноути на 100% ганяє тривалий час - чому ви ігноруєте не зручні питання?
Я ганяв.
ASUS VivoBook M513i з Ryzen 5 4500U з вбудованим відео
Запис відео, ігри, тощо
20.03.2026 08:18
і для простого користувача важливо щоб система мала максимальний відгук на дії користувача, саме тому важливий одно-потік, і х86 з шкіри лізуть щоб розігнати бодай одне ядро до максимальних частот - 6+Гц. Ви ж можете пояснити для чого вони таке роблять? Чи так знань обмаль?
для ІДЕАЛЬНОЇ швидкодії в федорі з гномом вистачить і ой5 не першої свіжості в парі з нормальним ссд
підсистема пам'яті (ссд зокрема) впливає на ОС не менше, а то і більше ніж сира обчислювальна потужність
Пацани, хоч 1 з вас хоча би 6 ггц на постоянку взяв?
і знову нічого конкретного. Фанати х86 - ну не можете ви нічого. Знано бракує. Лише про ігри марите, хоче явно ніколи ніде в змаганнях нічого не виграли.
окрім змагальних існують і сінглові ігри
на кожний Marathon знайдеться 007 First Light
знову ж таки, геймінг в назві заліза і агресивний дизайн натякають