Ага, на наібей якраз оці тупіє амєріканци і інші пєндоси з англосаксамі купують пачками мотлох по 1000 долярєй
По білому солтеку написав у перший же день і навіть замовив, але там якась цікава баба його продає, яка мені скинула скрін що вже є 2 чи 3 замовлення після мого і всі вона відхиляє. Суто продаж по передплаті на карту, при тому що має на акаунті кілька продажів олх-доставкою. Я подумав і зрозумів що йде вона нахєр з своїми умовами, бо угода або проходить зрозуміло або не потрібно
Хоча плату таку дуже хочеться, бо є до неї відяха срібляста
Відправлено через 1 хвилину 24 секунди:
Vlad Tepec-Dracula: ↑
01.09.2023 23:38
Позавчора продавали на olx білу відеокартку Soltek MX440 в Запоріжжі, написав продавцю але вже була замовлена разом з простою платою s370
Зізнавайтесь хто купив?
Є таке враження що хтось тупо сидить на лохє і рефрешить пропозиції весь день, я навіть не бачив цей лот. Не травіть вже душу, бо відяшки Soltek то моя слабкість
Відправлено через 1 хвилину 51 секунду:
Поміняй конденсатори це легко сказати, в мене позакінчувались вирішив замовити. Понакидав трохи найбільш привабливих пропозицій по ціна\якість і маю - 50$
Якщо тут у нас брати то мабуть буде мінімум 100$ і ще сиди весь вечір з паяльником