Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hotspur
Member

Повідомлення

шосери :gigi:

Відправлено через 13 хвилин 30 секунд:
Барбарис: 29.07.2026 14:43dead_rat, разок в мене один колега прозрів: аааа, ти в окулярах катаєш? А я постійно то мошки виймаю, то щурюсь
:lol:
dead_rat
Member

Повідомлення

Барбарис: 29.07.2026 14:43 dead_rat, разок в мене один колега прозрів: аааа, ти в окулярах катаєш? А я постійно то мошки виймаю, то щурюсь :lol:
В мене спершу окуляри з'явились, а вже потім шолом.
Розумію.

Бо без окулярів страждання, а без шолому лише ризик у разі аварії :)

Я сам довго катав в тих самих окулярах що і на повсякдення ходжу, але потім прийшов до того що на швидкості треба більше захисту, бо сльози.

Окремий кайф коли майський жук лупить в окуляри. Вони як ціляться!
Filabatya
Member

Повідомлення

я про маску писав взагалі то до фулл фейса, а не рей бани ваші :weep:
Hotspur
Member

Повідомлення

Filabatya: 29.07.2026 19:14я про маску писав взагалі то до фулл фейса, а не рей бани ваші
корисна штука. але вони дорогі

Відправлено через 49 секунд:
dead_rat: 29.07.2026 19:13Окремий кайф коли майський жук лупить в окуляри. Вони як ціляться!
я від оси майже обісрався. жук то думаю впасти можна
Барбарис
Member

Повідомлення

dead_rat, окуляри в мене зразу були нормальні, лише інколи пробував сонцезахисні з авто, але відмовився від такого. А шолом було складніше обрати.
dead_rat
Member

Повідомлення

Hotspur: 29.07.2026 19:34
dead_rat: 29.07.2026 19:13Окремий кайф коли майський жук лупить в окуляри. Вони як ціляться!
я від оси майже обісрався. жук то думаю впасти можна
Якщо без окулярів, то 100%
МОНАХ
Member

Повідомлення

dead_rat: 29.07.2026 19:13 Окремий кайф коли майський жук лупить в окуляри. Вони як ціляться!
► Я третину свого життя їздив взагалі тільки в бандані (щоб піт очі не заливав) і блейзері з сіткою (щоб сонце не сліпило, маю деякі проблеми з просторовою орієнтацією, коли в будь-яких окулярах - я їх постійно ношу в приміщенні для корекції зору, а на вулиці - починається "космос", коли швидко рухаюсь - через перемички окулярів... довго доходило те, що варто брати з кріпленням за верхню частину і навколо носа - тоді все ОК). Зловив таку фіговину вперше якраз в ліву брову, аж трохи розсічення отримав... зрозумів, що до цього випадку я вже багато років просто був, по-перше, дурком на всю голову, а, по-друге, неймовірним везунчиком і тепер без окулярів до велосипеда навіть не підходжу, не те що не сідаю на нього.
► А шолом почав обов'язково одягати на прогулянки біля автострад і на місцевості з сильним перепадом висот, після того, як одного разу на обгоні фура мало не "затягла" потоком повітря під свій напів-причеп - вчасно зреагував миттєвим креном вправо і все-одно лівим ліктем "відчув" наскільки це було близько.
Hotspur: 29.07.2026 19:34 ...я від оси майже обісрався.
► З хмарою перелітаючого рою не пересікався ніколи :gigi: ? Тут головне не відкрити рота в здивуванні і не запанікувати і не вдарити по тормозах, бо буде тільки гірше :laugh: ...
► Саме огидне, що оця сволота миттєво кусається, так, ніби-то ти поліз до її гнізда, а не вона з усієї дурі літає, де їй заманеться. Одного разу я "на груди прийняв" чорного джмеля - "прокусив" одяг і добре, що не дуже близько до шиї і це вже було десь за 10-12 км до фінішу, бо трохи від болю "забрало" верхню частину тіла і голову. Я тоді ще був вдячний, що не шершень, бо там біль майже паралізуюче сильний буває.
Відповісти