шосери
Відправлено через 13 хвилин 30 секунд:
Барбарис: ↑ 29.07.2026 14:43dead_rat, разок в мене один колега прозрів: аааа, ти в окулярах катаєш? А я постійно то мошки виймаю, то щурюсь
Барбарис: ↑ 29.07.2026 14:43dead_rat, разок в мене один колега прозрів: аааа, ти в окулярах катаєш? А я постійно то мошки виймаю, то щурюсь
Розумію.Барбарис: ↑ 29.07.2026 14:43 dead_rat, разок в мене один колега прозрів: аааа, ти в окулярах катаєш? А я постійно то мошки виймаю, то щурюсь![]()
В мене спершу окуляри з'явились, а вже потім шолом.
корисна штука. але вони дорогіFilabatya: ↑ 29.07.2026 19:14я про маску писав взагалі то до фулл фейса, а не рей бани ваші
я від оси майже обісрався. жук то думаю впасти можнаdead_rat: ↑ 29.07.2026 19:13Окремий кайф коли майський жук лупить в окуляри. Вони як ціляться!
Якщо без окулярів, то 100%Hotspur: ↑ 29.07.2026 19:34я від оси майже обісрався. жук то думаю впасти можнаdead_rat: ↑ 29.07.2026 19:13Окремий кайф коли майський жук лупить в окуляри. Вони як ціляться!
► Я третину свого життя їздив взагалі тільки в бандані (щоб піт очі не заливав) і блейзері з сіткою (щоб сонце не сліпило, маю деякі проблеми з просторовою орієнтацією, коли в будь-яких окулярах - я їх постійно ношу в приміщенні для корекції зору, а на вулиці - починається "космос", коли швидко рухаюсь - через перемички окулярів... довго доходило те, що варто брати з кріпленням за верхню частину і навколо носа - тоді все ОК). Зловив таку фіговину вперше якраз в ліву брову, аж трохи розсічення отримав... зрозумів, що до цього випадку я вже багато років просто був, по-перше, дурком на всю голову, а, по-друге, неймовірним везунчиком і тепер без окулярів до велосипеда навіть не підходжу, не те що не сідаю на нього.dead_rat: ↑ 29.07.2026 19:13 Окремий кайф коли майський жук лупить в окуляри. Вони як ціляться!
► З хмарою перелітаючого рою не пересікався ніколиHotspur: ↑ 29.07.2026 19:34 ...я від оси майже обісрався.