Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Ответить
Автор
Member

FirstTDM
Господи, це гра 2020. А в контролі скільки? Я ж про свіжу Outer Worlds2 писав, а не про шерсть мамонта. Але навіть в тому 2077 багатостраждальному 19 кадрів. Грабельно, угу.
Про подняв планку качества изображения комусь іншому. Ну, бабцям там на лавочках, момочкам з візочками...
Що за сайт?
oversteve
Member

Vlaad13: 31.10.2025 12:19
oversteve: 31.10.2025 12:15
з поверненням пдв
Там є ще нюанс в тому що приходить відяха як материнка по мінімальній ціні, і якщо хтось на митниці побачить упаковку і зрозуміє що щось тут не так, то все пропало. Хоча іноді присилають без коробки, при такому раскладі що все буде гаразд більше.
Взагалі дивно чому місцеві червоні фанати не можуть звернутися до пана Юріуса, щоб він їм нарішав умовну 9070хт за 26к, я думаю бажаючих було б багато. 1к с кожної відяхи міг би собі залишати.
намагатися занизити вартість - тут як повезе, зазвичай всякий комп'ютерний стаф і телефони тормозять і гуглять реальні ціни, але то ж можна і кимось передати, от ті всі продавани сіряка на олх вони ж то не містом і аналогами везуть до нас :dontknow:
FirstTDM
Member

Не понял вопроса - ну прямо же по ссылке видно itc.ua... есть еще сотни/тысячи таких публикаций в сети... они все ошибаются? B-)
Геральт: 31.10.2025 12:22Але навіть в тому 2077 багатостраждальному 19 кадрів.
Ну вот и я о том же... смотрите внимательно - простой вопрос:

Как играть в свежие/тяжелые ААА синглы в 4К если НЕЛЬЗЯ ((С) Геральт) использовать RT, DLSS, MFG - если это возможно, то очень хочу услышать аргументированный ответ.
Геральт
Member

FirstTDM
Ну, очевидно ж, зменшивши налаштування. Борду4 на 6700XT проходив в QHD нативі...з генератором. Рідних було ~50. От тільки це мідлова 5річна (?) карта. Більш свіжа карта/проц дасть можливість викрутити на 60 без тих милиць. Отак і грати, easy

А для 4к залізяку ще не випустили, на жаль.

мені просто цікаво було, а не брешуть чи ні
man1242
Member

Геральт: 31.10.2025 12:08 FirstTDM
Генератор і апскейл - це в принципі милиці і їх треба уникати по максимуму. І чим більше іксів, тим гірша картинка. Якще це треба пояснювати, то...це не треба пояснювати )
спойлер
Вірю, що грабельно. Касатка он на 15 кадрах грає в стратегії і йому норм. А тут цілих 30 :gigi:
https://tpucdn.com/review/the-outer-wor ... 0-2160.png
Про всяк, нагадаю, що апскейл, це не 4к ;)
то стара версія там, у новій значно краще з цим
FirstTDM
Member

Геральт: 31.10.2025 12:50Ну, очевидно ж, зменшивши налаштування.
Стоп - т.е. предлагается ухудшать картинку путем понижения качества графики. Я правильно понял?

А почему же тогда НЕ понижая качество графики нельзя просто запустить DLSS + MFG ? Ну и пусть вылезут незначительные артефакты, зато всё быстро и красиво и графика на максималках!
Геральт: 31.10.2025 12:50Отак і грати, easy
Я никак не пойму - какая религия запрещает использовать DLSS и MFG, но при этом НЕ запрещает понижать качество графики?
oversteve
Member

FirstTDM: 31.10.2025 12:57 Я никак не пойму - какая религия запрещает использовать DLSS и MFG, но при этом НЕ запрещает понижать качество графики?
червона :gigi:
Yurius
Member

alumem: 31.10.2025 12:10
Yurius: 31.10.2025 11:35 (карта з Франції гарантії не було,стала в 21500 грн)
это с налогом ? за такие гроши это бестбай походу
Це куплено фізично там ,потім ще мінус такс фрі, не звертайте увагу ,це складний і одиничний випадок.
Последний раз редактировалось Yurius 31.10.2025 13:05, всего редактировалось 1 раз.
Геральт
Member

FirstTDM: 31.10.2025 12:57 А почему же тогда НЕ понижая качество графики нельзя просто запустить DLSS
Бо це оксюморон

Та жодна релігія не забороняє. Хочеться грати з милом - на здоров'я. Тільки не треба розказувати, що це 4к (бо це не так). Як і про макс якість.
Брати карту за овердофіга, щоб "насолоджуватись" артефактами... :-/
Последний раз редактировалось Геральт 31.10.2025 13:04, всего редактировалось 2 раза.
Nouriel
Member

FirstTDM: 31.10.2025 12:57Стоп - т.е. предлагается ухудшать картинку путем понижения качества графики. Я правильно понял?
ти ж сам погіршуєш апскейлером чи ти не вкурсі як воно працює? :laugh: :laugh:
ти шо в церкву святого длсс записався? втираєш тут за костилі для рт як ніби це "технології"
FirstTDM
Member

Понял. Спасибо за подсказку :lol:
Геральт: 31.10.2025 13:01Та жодна релігія не забороняє. Хочеться грати з милом - на здоров'я.
Ну да... отлично, что никто не запрещает...
Геральт: 31.10.2025 13:01Брати карту за овердофіга, щоб "насолоджуватись" артефактами...
До фотореализма в играх еще далеко, артефакты есть, но качество DLSS 4 и MFG сильно выросло за последние годы - так что игрокам есть чем наслаждаться.
Nouriel
Member

FirstTDM: 31.10.2025 12:57какая религия запрещает использовать DLSS и MFG, но при этом НЕ запрещает понижать качество графики?
ніяка, це ви фанатіки хуанга бігаєте з тим милом як манною небесною, ніби всі мають робити як ви хочете. Кожен сам вирішує як йому налаштувати графіку, але прибігають такі як ти начинають -длсс фг рт.
ви як кацапи які "пачему не на русскам разгаваріваєш"
Геральт
Member

FirstTDM: 31.10.2025 13:04 До фотореализма в играх еще далеко
Не так вже й далеко. Сенуа2, Робокоп, та й асасін останній непоганий. Але там ой, пропрієтарних променів нема, що ж ти скажеш...
Ще Unrecord чекаю.
FirstTDM: 31.10.2025 13:04 так что игрокам есть чем наслаждаться.
...гарними артефактами :gigi:
Nouriel
Member

man1242: 31.10.2025 05:10 Оо хто помітив що амд кладуть на підтримку своїх продуктів котрим ще двух років не пройшло :D Імхо, не дати фср4 рдна3 то найгірший фейл що могли зробити.
не поняв, на минулій сторінці вони були хренові і продажні, а тут уже норм стали шо ти їх дивишся :think:
FirstTDM
Member

Nouriel: 31.10.2025 13:02ти ж сам погіршуєш апскейлером
А что делать? Есть же всего два варианта:

1) Играть в FullHD на минимальных настройках графики
2) Играть в 2К/4К с DLSS + MFG
Nouriel: 31.10.2025 13:06це ви фанатіки хуанга бігаєте з тим милом як манною небесною
Хм... странно... я вот вижу с точностью наоборот - секта красных с ненавистью отвергает любые новые технологии и бегает в каждую ветку форума с целью открыть глаза всем и запретить использовать официальные опции в драйверах... :rotate:
Геральт: 31.10.2025 13:07Не так вже й далеко. Сенуа2, Робокоп, та й асасін останній непоганий. Але там ой, пропрієтарних променів нема, що ж ти скажеш... Ще Unrecord чекаю.
Принято. Красивые игры, но до фотореализма еще далековато... глаз мгновенно определяет недостатки на экране...
oversteve
Member

Nouriel: 31.10.2025 13:02
FirstTDM: 31.10.2025 12:57Стоп - т.е. предлагается ухудшать картинку путем понижения качества графики. Я правильно понял?
ти ж сам погіршуєш апскейлером чи ти не вкурсі як воно працює? :laugh: :laugh:
ти шо в церкву святого длсс записався? втираєш тут за костилі для рт як ніби це "технології"
і то і то погіршує, але якщо апскейл з максималкою в окремих випадках об'єктивно виглядає краще за фулрес з деякими скрученими повзунками, то чому його не використовувати і не записувати в плюси?

Відправлено через 3 хвилини 46 секунд:
Геральт: 31.10.2025 13:07 Не так вже й далеко. Сенуа2, Робокоп, та й асасін останній непоганий. Але там ой, пропрієтарних променів нема, що ж ти скажеш...
ну от я Сенуа2 проходив з длсс в 4к (от не пам'ятаю чи кволіті, чи беленсд), воно мені більше подобалось, ніж фулл рес зі скрученими повзунками :dontknow:
Последний раз редактировалось oversteve 31.10.2025 13:28, всего редактировалось 1 раз.
SergN
Member

Nouriel: 31.10.2025 13:06Кожен сам вирішує як йому налаштувати графіку, але прибігають...
Так це ж виявиться, що і на лоу-енд 8-Гігових картах люди можуть собі грати з власними налаштуваннями графіки, але ж скільки тут прибігають ;) з відповідними месседжами про них :D
Тут вже так: або маєш найтоповіший топ сучасності (зараз 5090) і користуєшся максимумом доступної на даний час потужності, або ж йдеш на якісь компроміси і підлаштовуєшся під те, що маєш.
oversteve
Member

Yurius: 31.10.2025 12:59
alumem: 31.10.2025 12:10
это с налогом ? за такие гроши это бестбай походу
Це куплено фізично там ,потім ще мінус такс фрі, не звертайте увагу ,це складний і одиничний випадок.
та де одиничний, весь наш сіряк так возиться :-/
Hells Angels
Member

oversteve: 31.10.2025 13:43та де одиничний, весь наш сіряк так возиться
тут повернення такс-фрі, їм треба бумага з печаткою нашої митниці щоб вернути його.
oversteve
Member

Hells Angels: 31.10.2025 13:55
oversteve: 31.10.2025 13:43та де одиничний, весь наш сіряк так возиться
тут повернення такс-фрі, їм треба бумага з печаткою нашої митниці щоб вернути його.
наскільки я знаю їм треба печатка з їх митниці, а не нашої, раніше воно так працювало :think:
Ответить