Новости
Последние статьи и обзоры
Вибір відеокарти
-
Геральт
Member
FirstTDM
Господи, це гра 2020. А в контролі скільки? Я ж про свіжу Outer Worlds2 писав, а не про шерсть мамонта. Але навіть в тому 2077 багатостраждальному 19 кадрів. Грабельно, угу.
Про подняв планку качества изображения комусь іншому. Ну, бабцям там на лавочках, момочкам з візочками...
Що за сайт?
Господи, це гра 2020. А в контролі скільки? Я ж про свіжу Outer Worlds2 писав, а не про шерсть мамонта. Але навіть в тому 2077 багатостраждальному 19 кадрів. Грабельно, угу.
Про подняв планку качества изображения комусь іншому. Ну, бабцям там на лавочках, момочкам з візочками...
Що за сайт?
-
oversteve
Member
намагатися занизити вартість - тут як повезе, зазвичай всякий комп'ютерний стаф і телефони тормозять і гуглять реальні ціни, але то ж можна і кимось передати, от ті всі продавани сіряка на олх вони ж то не містом і аналогами везуть до насVlaad13: ↑ 31.10.2025 12:19Там є ще нюанс в тому що приходить відяха як материнка по мінімальній ціні, і якщо хтось на митниці побачить упаковку і зрозуміє що щось тут не так, то все пропало. Хоча іноді присилають без коробки, при такому раскладі що все буде гаразд більше.
Взагалі дивно чому місцеві червоні фанати не можуть звернутися до пана Юріуса, щоб він їм нарішав умовну 9070хт за 26к, я думаю бажаючих було б багато. 1к с кожної відяхи міг би собі залишати.
-
FirstTDM
Member
Не понял вопроса - ну прямо же по ссылке видно itc.ua... есть еще сотни/тысячи таких публикаций в сети... они все ошибаются?Геральт: ↑ 31.10.2025 12:22Що за сайт?
Ну вот и я о том же... смотрите внимательно - простой вопрос:Геральт: ↑ 31.10.2025 12:22Але навіть в тому 2077 багатостраждальному 19 кадрів.
Как играть в свежие/тяжелые ААА синглы в 4К если НЕЛЬЗЯ ((С) Геральт) использовать RT, DLSS, MFG - если это возможно, то очень хочу услышать аргументированный ответ.
-
Геральт
Member
FirstTDM
Ну, очевидно ж, зменшивши налаштування. Борду4 на 6700XT проходив в QHD нативі...з генератором. Рідних було ~50. От тільки це мідлова 5річна (?) карта. Більш свіжа карта/проц дасть можливість викрутити на 60 без тих милиць. Отак і грати, easy
А для 4к залізяку ще не випустили, на жаль.
мені просто цікаво було, а не брешуть чи ні
Ну, очевидно ж, зменшивши налаштування. Борду4 на 6700XT проходив в QHD нативі...з генератором. Рідних було ~50. От тільки це мідлова 5річна (?) карта. Більш свіжа карта/проц дасть можливість викрутити на 60 без тих милиць. Отак і грати, easy
А для 4к залізяку ще не випустили, на жаль.
мені просто цікаво було, а не брешуть чи ні
-
man1242
Member
то стара версія там, у новій значно краще з цимГеральт: ↑ 31.10.2025 12:08 FirstTDM
Генератор і апскейл - це в принципі милиці і їх треба уникати по максимуму. І чим більше іксів, тим гірша картинка. Якще це треба пояснювати, то...це не треба пояснювати )Вірю, що грабельно. Касатка он на 15 кадрах грає в стратегії і йому норм. А тут цілих 30
- спойлер
https://tpucdn.com/review/the-outer-wor ... 0-2160.png
Про всяк, нагадаю, що апскейл, це не 4к![]()
-
FirstTDM
Member
Стоп - т.е. предлагается ухудшать картинку путем понижения качества графики. Я правильно понял?Геральт: ↑ 31.10.2025 12:50Ну, очевидно ж, зменшивши налаштування.
А почему же тогда НЕ понижая качество графики нельзя просто запустить DLSS + MFG ? Ну и пусть вылезут незначительные артефакты, зато всё быстро и красиво и графика на максималках!
Я никак не пойму - какая религия запрещает использовать DLSS и MFG, но при этом НЕ запрещает понижать качество графики?Геральт: ↑ 31.10.2025 12:50Отак і грати, easy
-
oversteve
Member
червонаFirstTDM: ↑ 31.10.2025 12:57 Я никак не пойму - какая религия запрещает использовать DLSS и MFG, но при этом НЕ запрещает понижать качество графики?
-
Yurius
Member
Це куплено фізично там ,потім ще мінус такс фрі, не звертайте увагу ,це складний і одиничний випадок.alumem: ↑ 31.10.2025 12:10это с налогом ? за такие гроши это бестбай походуYurius: ↑ 31.10.2025 11:35 (карта з Франції гарантії не було,стала в 21500 грн)
Последний раз редактировалось Yurius 31.10.2025 13:05, всего редактировалось 1 раз.
-
Геральт
Member
Бо це оксюморонFirstTDM: ↑ 31.10.2025 12:57 А почему же тогда НЕ понижая качество графики нельзя просто запустить DLSS
Та жодна релігія не забороняє. Хочеться грати з милом - на здоров'я. Тільки не треба розказувати, що це 4к (бо це не так). Як і про макс якість.
Брати карту за овердофіга, щоб "насолоджуватись" артефактами...
Последний раз редактировалось Геральт 31.10.2025 13:04, всего редактировалось 2 раза.
-
Nouriel
Member
ти ж сам погіршуєш апскейлером чи ти не вкурсі як воно працює?FirstTDM: ↑ 31.10.2025 12:57Стоп - т.е. предлагается ухудшать картинку путем понижения качества графики. Я правильно понял?
ти шо в церкву святого длсс записався? втираєш тут за костилі для рт як ніби це "технології"
-
FirstTDM
Member
Понял. Спасибо за подсказкуoversteve: ↑ 31.10.2025 12:58червона
Ну да... отлично, что никто не запрещает...Геральт: ↑ 31.10.2025 13:01Та жодна релігія не забороняє. Хочеться грати з милом - на здоров'я.
До фотореализма в играх еще далеко, артефакты есть, но качество DLSS 4 и MFG сильно выросло за последние годы - так что игрокам есть чем наслаждаться.Геральт: ↑ 31.10.2025 13:01Брати карту за овердофіга, щоб "насолоджуватись" артефактами...
-
Nouriel
Member
ніяка, це ви фанатіки хуанга бігаєте з тим милом як манною небесною, ніби всі мають робити як ви хочете. Кожен сам вирішує як йому налаштувати графіку, але прибігають такі як ти начинають -длсс фг рт.FirstTDM: ↑ 31.10.2025 12:57какая религия запрещает использовать DLSS и MFG, но при этом НЕ запрещает понижать качество графики?
ви як кацапи які "пачему не на русскам разгаваріваєш"
-
Геральт
Member
Не так вже й далеко. Сенуа2, Робокоп, та й асасін останній непоганий. Але там ой, пропрієтарних променів нема, що ж ти скажеш...FirstTDM: ↑ 31.10.2025 13:04 До фотореализма в играх еще далеко
Ще Unrecord чекаю.
...гарними артефактамиFirstTDM: ↑ 31.10.2025 13:04 так что игрокам есть чем наслаждаться.
-
Nouriel
Member
не поняв, на минулій сторінці вони були хренові і продажні, а тут уже норм стали шо ти їх дивишсяman1242: ↑ 31.10.2025 05:10 Оо хто помітив що амд кладуть на підтримку своїх продуктів котрим ще двух років не пройшлоІмхо, не дати фср4 рдна3 то найгірший фейл що могли зробити.
-
FirstTDM
Member
А что делать? Есть же всего два варианта:Nouriel: ↑ 31.10.2025 13:02ти ж сам погіршуєш апскейлером
1) Играть в FullHD на минимальных настройках графики
2) Играть в 2К/4К с DLSS + MFG
Хм... странно... я вот вижу с точностью наоборот - секта красных с ненавистью отвергает любые новые технологии и бегает в каждую ветку форума с целью открыть глаза всем и запретить использовать официальные опции в драйверах...Nouriel: ↑ 31.10.2025 13:06це ви фанатіки хуанга бігаєте з тим милом як манною небесною
Принято. Красивые игры, но до фотореализма еще далековато... глаз мгновенно определяет недостатки на экране...Геральт: ↑ 31.10.2025 13:07Не так вже й далеко. Сенуа2, Робокоп, та й асасін останній непоганий. Але там ой, пропрієтарних променів нема, що ж ти скажеш... Ще Unrecord чекаю.
-
oversteve
Member
і то і то погіршує, але якщо апскейл з максималкою в окремих випадках об'єктивно виглядає краще за фулрес з деякими скрученими повзунками, то чому його не використовувати і не записувати в плюси?Nouriel: ↑ 31.10.2025 13:02ти ж сам погіршуєш апскейлером чи ти не вкурсі як воно працює?FirstTDM: ↑ 31.10.2025 12:57Стоп - т.е. предлагается ухудшать картинку путем понижения качества графики. Я правильно понял?![]()
![]()
ти шо в церкву святого длсс записався? втираєш тут за костилі для рт як ніби це "технології"
Відправлено через 3 хвилини 46 секунд:
ну от я Сенуа2 проходив з длсс в 4к (от не пам'ятаю чи кволіті, чи беленсд), воно мені більше подобалось, ніж фулл рес зі скрученими повзункамиГеральт: ↑ 31.10.2025 13:07 Не так вже й далеко. Сенуа2, Робокоп, та й асасін останній непоганий. Але там ой, пропрієтарних променів нема, що ж ти скажеш...
Последний раз редактировалось oversteve 31.10.2025 13:28, всего редактировалось 1 раз.
-
SergN
Member
Так це ж виявиться, що і на лоу-енд 8-Гігових картах люди можуть собі грати з власними налаштуваннями графіки, але ж скільки тут прибігаютьNouriel: ↑ 31.10.2025 13:06Кожен сам вирішує як йому налаштувати графіку, але прибігають...
Тут вже так: або маєш найтоповіший топ сучасності (зараз 5090) і користуєшся максимумом доступної на даний час потужності, або ж йдеш на якісь компроміси і підлаштовуєшся під те, що маєш.
-
oversteve
Member
та де одиничний, весь наш сіряк так возитьсяYurius: ↑ 31.10.2025 12:59Це куплено фізично там ,потім ще мінус такс фрі, не звертайте увагу ,це складний і одиничний випадок.
-
Hells Angels
Member
тут повернення такс-фрі, їм треба бумага з печаткою нашої митниці щоб вернути його.oversteve: ↑ 31.10.2025 13:43та де одиничний, весь наш сіряк так возиться
-
oversteve
Member
наскільки я знаю їм треба печатка з їх митниці, а не нашої, раніше воно так працювалоHells Angels: ↑ 31.10.2025 13:55тут повернення такс-фрі, їм треба бумага з печаткою нашої митниці щоб вернути його.oversteve: ↑ 31.10.2025 13:43та де одиничний, весь наш сіряк так возиться