Вибір відеокарти

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
man1242
Member

Повідомлення

alumem: 30.10.2025 19:31 man1242
Заменить файлик на последную версию религия не позволяет?
Я використовую overdrive через нвідіа арр, оновив стрімлайн йому через утиліту до 310.4.0 та усе працює цивільно. Руцями мав спробу міняти у іграх де немає підтримки але там ефект плацебо, у тому ж деад спейс першому вже краще фср вімкнути ніж длсс хоча я особисто грав на таа 100% Доречі бф6 перша гра яка нативно підтримує длсс 310.4.0 ;)

Відправлено через 8 хвилин 17 секунд:
Геральт: 30.10.2025 11:36 vsx
Для початку треба знайти рівну швидкодію, а тоді вже на жор/темпи дивитись. З тим, що 9070 в "своїх" режимах менше жере, я й не сперечався.
Очікуємо на тести пана vsx після того як придбає свою rx9070 та поставить біоса від 9070хт, я гадаю він сможе перевершити тих клятих маркетологів :D
man1242
Member

Повідомлення

Оо хто помітив що амд кладуть на підтримку своїх продуктів котрим ще двух років не пройшло :D Імхо, не дати фср4 рдна3 то найгірший фейл що могли зробити.
Patruletz
Member

Повідомлення

FirstTDM: 30.10.2025 21:13что в таком варианте выбора 5070 предпочтительнее, еще лучше 5070 Ti и если есть возможность - 5080.
краще вже помовчати чим давати такі поради, не у всіх кармани в штанах до щиколоток :facepalm:
Yurius
Member

Повідомлення

Patruletz: 31.10.2025 08:23краще вже помовчати чим давати такі поради, не у всіх кармани в штанах до щиколоток
Поради того пана ,то окремий вид "мистецтва" ,дивно що він не додав ,що карта обов'язково має бути Asus TUF :D
FirstTDM
Member

Повідомлення

Patruletz: 31.10.2025 08:23краще вже помовчати чим давати такі поради, не у всіх кармани в штанах до щиколоток
И что опять не так? 5070 дешевле и быстрее (RT, DLSS, MFG) чем 9700 - вопрос ведь об этом был, а не про карманы в штанах B-)

Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
Yurius: 31.10.2025 08:38що карта обов'язково має бути Asus TUF
Угу... дальше трех букв не читаем? Сколько раз надо писать про Asus и MSI в видяхах? :D

И, кстати, а что плохого именно в серии TUF - откуда такая дивная ненависть к таким видяхам?
Геральт
Member

Повідомлення

FirstTDM: 31.10.2025 09:49 5070 быстрее
Ні, повільніша
Patruletz
Member

Повідомлення

FirstTDM: 31.10.2025 09:49И что опять не так?
проблема в ось цьому
еще лучше 5070 Ti и если есть возможность - 5080.
невже так складно не писати те чого не питають?
Yurius: 31.10.2025 08:38що карта обов'язково має бути Asus TUF
це як Влад пише про НВ майже кожним повідомленням, так тут те саме про асус, чим більше читаєш тим більше бажання не купувати :laugh:
oversteve
Member

Повідомлення

Геральт: 31.10.2025 10:16
FirstTDM: 31.10.2025 09:49 5070 быстрее
Ні, повільніша
без РТ швидша на 5%, з РТ повільніша на 5%, загалом +- один фіг, технології масштабування реалізовані гірше, коштує дорожче :dontknow:
FirstTDM
Member

Повідомлення

Геральт: 31.10.2025 10:16Ні, повільніша
Ну вот - отличная дискуссия :lol: Т.е. параметры RT, DLSS, MFG не смотрим, диаграммы не замечаем, но безапелляционно утверждаем, что "повільніша" :D , заодно еще и по детски ставим минуса, чем подкрепляем собственное величие и правоту во всех вопросах :rotate:
Patruletz: 31.10.2025 10:24невже так складно не писати те чого не питають?
Ааа... в этом плане - Ok! Понял. Принял.

p.s. Просто это же та же линейка моделей и видяхи буквально рядом стоят - не думал, что это кого-то так раздражает...
Patruletz: 31.10.2025 10:24так тут те саме про асус, чим більше читаєш тим більше бажання не купувати
Каждый выбирает сам, по своим вкусам и предпочтения - это же нормально, разве не так?

Ну и в сотый раз напоминаю: по видяхам Asus + MSI рекомендую, у меня было несколько от MSI - ничего плохого не скажу.
Vlaad13
Member

Повідомлення

Офіційно поздоровляю всіх власників радеонів 5000 та 6000 серії :lol:
Але фанати будуть нахваляти Лізу за будь яких обставин і далі
бо за виход із червоної секти у вас там якось каратють? (іншої причини чому так себе поводять люди на форумі я не бачу)
Yurius
Member

Повідомлення

Такс перешили Сапфір пульс 9070 на 9070хт (карта з Франції гарантії не було,стала в 21500 грн) :D :
-Тепер буст до 3300мгц при 304вт;
-Сапфір пульс дуже якісна ,при двух кулерах чіп 55,хотспот 78 ,память 78 (самсунг), оберти 1800.
-Піджали вольтаж на -100в,пам'ять до 2700 і приріст десь 16% від стоку.

Інструкція є на реддіт та оверклокер нет, роботи десь на 5хв через вінду і смд.

Відправлено через 10 хвилин 48 секунд:
FirstTDM: 31.10.2025 09:49Угу... дальше трех букв не читаем? Сколько раз надо писать про Asus и MSI в видяхах?
я вас взагалі намагаюсь не читати ні тут,ні у моніторах B-)
Геральт
Member

Повідомлення

FirstTDM: 31.10.2025 11:13 Ну вот - отличная дискуссия :lol: Т.е. параметры RT, DLSS, MFG не смотрим, диаграммы не замечаем, но безапелляционно утверждаем, что "повільніша" :D , заодно еще и по детски ставим минуса, чем подкрепляем собственное величие и правоту во всех вопросах :rotate:
Апскейл і на 9000 є, якщо раптом кому вперлось. Як і 2x генератор (4x генератор я і на 6000 мав, якщо щось). Але 4x генератор самі фани визнають шлаком. Ну і наостанок, промені. Променястих забавок надто мало (я вже втомився це писати), щоб серйозно цим керуватись при виборі. Мало того, трохи вище цитата, де власник 5080 пище, що промені виключив, бо неграбельно. 5070 з її куцою врам тим більше "в прольоті" (звичайні промені жеруть додатково 1-1,5гіга)

Мінуси за брехню цілком виправдані.
Вкладення
1.jpg
Vlaad13
Member

Повідомлення

Геральт: 31.10.2025 11:37
FirstTDM: 31.10.2025 11:13 Ну вот - отличная дискуссия :lol: Т.е. параметры RT, DLSS, MFG не смотрим, диаграммы не замечаем, но безапелляционно утверждаем, что "повільніша" :D , заодно еще и по детски ставим минуса, чем подкрепляем собственное величие и правоту во всех вопросах :rotate:
Апскейл і на 9000 є, якщо раптом кому вперлось. Як і 2x генератор (4x генератор я і на 6000 мав, якщо щось). Але 4x генератор самі фани визнають шлаком. Ну і наостанок, промені. Променястих забавок надто мало (я вже втомився це писати), щоб серйозно цим керуватись при виборі. Мало того, трохи вище цитата, де власник 5080 пище, що промені виключив, бо неграбельно. 5070 з її куцою врам тим більше "в прольоті" (звичайні промені жеруть додатково 1-1,5гіга)

Мінуси за брехню цілком виправдані.
добре згоден 9070хт гарна відяха
коли ви її купите?
FirstTDM
Member

Повідомлення

Yurius: 31.10.2025 11:35я вас взагалі намагаюсь не читати ні тут,ні у моніторах
Жаль... я бы с интересом послушал бы альтернативное мнение... проще всего с порога отметать другие варианты - типа Asus, MSI, be quiet!, SeaSonic, Logitech, Dell, QD-OLED... это всё ужас как плохо, а надо вот так: "........." - ну нет, так нет - это же свободный форум и никто никого не заставляет... B-)
Геральт: 31.10.2025 11:37Але 4x генератор самі фани визнають шлаком.
Прекрасный аргумент! Преклоняюсь перед доказательной базой! :rotate:
Геральт: 31.10.2025 11:37Мало того, трохи вище цитата, де власник 5080 пище, що промені виключив, бо неграбельно.
Еще одно убийственное доказательство! Ура! Теперь всё понятно :lol:

А у меня играбельно на максималках в 4К - что я делаю не так?
Геральт
Member

Повідомлення

FirstTDM
Генератор і апскейл - це в принципі милиці і їх треба уникати по максимуму. І чим більше іксів, тим гірша картинка. Якще це треба пояснювати, то...це не треба пояснювати )
спойлер
Вірю, що грабельно. Касатка он на 15 кадрах грає в стратегії і йому норм. А тут цілих 30 :gigi:
https://tpucdn.com/review/the-outer-wor ... 0-2160.png
Про всяк, нагадаю, що апскейл, це не 4к ;)
Востаннє редагувалось 31.10.2025 12:11 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
vsx
Member

Повідомлення

Yurius: 31.10.2025 11:35 Такс перешили Сапфір пульс 9070 на 9070хт (карта з Франції гарантії не було,стала в 21500 грн) :D :
таких цен во Франции даже во время великой буржуазной революции не было :laugh:
шерше ля кард B-)
Востаннє редагувалось 31.10.2025 12:10 користувачем vsx, всього редагувалось 1 раз.
alumem
Member

Повідомлення

Yurius: 31.10.2025 11:35 (карта з Франції гарантії не було,стала в 21500 грн)
это с налогом ? за такие гроши это бестбай походу
oversteve
Member

Повідомлення

alumem: 31.10.2025 12:10
Yurius: 31.10.2025 11:35 (карта з Франції гарантії не було,стала в 21500 грн)
з поверненням пдв
FirstTDM
Member

Повідомлення

Геральт: 31.10.2025 12:08Генератор і апскейл - це в принципі милиці і їх треба уникати по максимуму.
Спасибо. Я услышал альтернативное мнение.

В сети много других сильно отличающихся вариантов по этому вопросу - это нормально, это уже уже похоже на дискуссию.

https://itc.ua/articles/kak-peredovye-g ... h-tracing/

Современные графические технологии, такие как DLSS 4, Multi Frame Generation, Ray Reconstruction, Ray Tracing и Path Tracing, кардинально изменили игровой опыт, подняв планку качества изображения и производительности на новый уровень. Благодаря их помощи геймеры получают не только удивительную детализацию и реалистичность освещения, но и значительный прирост частоты кадров даже в самых требовательных игровых проектах.

А по поводу производительности 5080 - ну вот:
спойлер
Зображення
Востаннє редагувалось 31.10.2025 12:20 користувачем FirstTDM, всього редагувалось 1 раз.
Vlaad13
Member

Повідомлення

oversteve: 31.10.2025 12:15
alumem: 31.10.2025 12:10
з поверненням пдв
Там є ще нюанс в тому що приходить відяха як материнка по мінімальній ціні, і якщо хтось на митниці побачить упаковку і зрозуміє що щось тут не так, то все пропало. Хоча іноді присилають без коробки, при такому раскладі що все буде гаразд більше.
Взагалі дивно чому місцеві червоні фанати не можуть звернутися до пана Юріуса, щоб він їм нарішав умовну 9070хт за 26к, я думаю бажаючих було б багато. 1к с кожної відяхи міг би собі залишати.
Але наче найвигідніше брати в Польщі бо там НДС 23%
Прям зараз така 9070хт вийде вам у 27к
Востаннє редагувалось 31.10.2025 12:24 користувачем Vlaad13, всього редагувалось 2 разів.
Відповісти