FirstTDM: ↑
22.09.2025 12:49
Тут не деньгах дело - за 10К можно взять вполне себе достойный 27" IPS 2560x1440 120+ Гц и получить рабочий/игровой инструмент на ближайшие 5 лет. Глаза беречь надо - новый монитор снизит зрительную нагрузку за счет качества картинки... заодно получить Adaptive-Sync и остальные технологии...
А за 15К можно купить уже совсем качественную вещь - Dell UltraSharp 27 Monitor - U2724D и радовать себя много лет отличным монитором и качеством картинки... Тут не в неких циферках характеристик дело, а в общем высоком уровне серии UltraSharp...
Ну, по цій відповіді я бачу, що за 10 тисяч можна взяти достатньо якісний монітор 2k 27". Я сам зараз сиджу на моніторі Dell, але +50% переплачувати порівняно з тим, що не розумію - не хотів би.
Отже, може хтось порадити монітор приблизно за 10 тисяч 2k 27"? Якщо справді потрібно трохи більше - теж ок
Бажано - некитайський бренд (хоча впевнений, що саме там буде зібраний). Всякі Adaptive-Sync - вітаються
Буду дуже вдячний за кілька оптимальних варіантів
Система:
Processor: AMD Ryzen 5 5600G
Video Card: XFX SPEEDSTER SWFT 309 AMD Radeon RX 6700 10 Gb
якщо вже 2к, то може колись візьку 9060 16Gb
Display: Dell 2209WA
(1680:1050)
Power Supply: Be Quiet Pure Power 12 550 W
Застосування - робота з текстом і кодом + ігри (часто це інді і покрокові, але покрокова Wartales неслабо навантажує систему). Найбільше обмеження - Сталкер 2, але може пройду його на старому екрані)
Ну і варіант від
Yurius теж сподобався, додав собі в закладки, але купляв би через кілька тижнів-місяць, тому навряд чи встигну