S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
IvanKrysko
Member

Повідомлення

destructX: 25.06.2026 21:54
IvanKrysko: 25.06.2026 21:23 Всім привіт! Підкажіть, будь ласка. Бачив, що тут пишуть про мод на фаст тревел. Цей мод просто встановлюється с стім майстерні чи як? І чи не блокують моди отримання ачівок? Бо на якійсь зі сторінок бачив, шо через моди комусь не випадали ачівки
Хотілося б закрити гру на 100%, але, якшо моди блокнуть ачівки, то доведеться терпіти...
https://www.nexusmods.com/games/stalker ... fchornobyl вибирай не хочу
щоб ачівки не блокувались, папку з модами назви як завгодно після знаку "~"
Вибачаюсь, може питання дурне, але скачав мод, зробив по гайду з нексуса, назвав папку ~mods
Але, при заході у гру, одразу вилізло повідомлення, що ачівки будуть блокуватися, видаліть моди
Чи це повідомлення вилізає в будь-якому випадку?
Чи то я глек і шось не розумію
Барбарис
Member

Повідомлення

IvanKrysko, просто треба ще скачати мод на ачівки або в майстерні стім вибрати
IvanKrysko
Member

Повідомлення

Барбарис: 26.06.2026 16:04 IvanKrysko, просто треба ще скачати мод на ачівки або в майстерні стім вибрати
Ох йо!😅
Добренько, буду шукати. Глянув на вартість переміщень на секунду, подумав, шо дорогувато. Але, на пів карти за 7 антирадів ще непогано, напевно)
destructX
Member

Повідомлення

IvanKrysko: 26.06.2026 15:52
destructX: 25.06.2026 21:54

https://www.nexusmods.com/games/stalker ... fchornobyl вибирай не хочу
щоб ачівки не блокувались, папку з модами назви як завгодно після знаку "~"
Вибачаюсь, може питання дурне, але скачав мод, зробив по гайду з нексуса, назвав папку ~mods
Але, при заході у гру, одразу вилізло повідомлення, що ачівки будуть блокуватися, видаліть моди
виходить шо глек :laugh: навіть в цитуванні написано шо робити: "щоб ачівки не блокувались, папку з модами назви як завгодно після знаку "~""
назви не модс, а як завгодно після ~ :up:
IvanKrysko
Member

Повідомлення

destructX: 26.06.2026 16:48
IvanKrysko: 26.06.2026 15:52

виходить шо глек :laugh: навіть в цитуванні написано шо робити: "щоб ачівки не блокувались, папку з модами назви як завгодно після знаку "~""
назви не модс, а як завгодно після ~ :up:
а, тьфу. Я шось взагалі затупив :lol:
Я думав, шо типу папка має бути названа тільдою тою. А вже після неї немає значення, шо буде написано)
дяка)
Відповісти