AlexWest: ↑
21.08.2026 20:39
MqM: ↑
21.08.2026 20:31
Ніхто не сперечається, але з цього не слідує, що студії мають по волонтерськи роздавати ігри. Уявляю, як гуманітарна місія ООН роздає дітям в Африці ігри

Ну самим не смішно?
Піратство - це недобре, однозначно. Звісно, не всі багаті. Але, якщо не горить, можна почекати й купити потім за нормальною знижкою. Тому аргумент "нема грошей" не проходить. Тут є інша проблема: ігор випускають величезну кількість, і спокушають спробувати їх усі. По фінансах справді б'є. Але й на це є рішення – ігрові підписки. Якщо ви справді граєте у всі новинки. Можна відкладати, якщо геть біда. Завжди є рішення. Тому чути від дорослих людей про піратство – це жалюгідно і віддає циганством. Особливо по відношенню до наших студій. Від школяра чи студента чути ще ок.
Ну от я беру по знижкам, те що пограю на 2 роки пізніше трагедії для мене не робить, чкраз навпаки до того часу зазвичай виходять всі длц і сізон паси:) Однаково, щоб отримати увесь контент треба чекати
З тейком спокушає спробувати всі ніякої заплати не вистачить, навіть швейцарської

Мене спокушають вина по сотні тисяч гривень, але було крінжово вимагати підняти зп аби я міг перепробувати усі.
В людей, які є рабами бажань та спокус завжди щось бʼє по фінансам
Мені цікаво побачити людину, яка має час на усі новинки, особливо в жанрі рпг де треба сотні годин