Новости
Последние статьи и обзоры
Майнинг - заставь комп работать!
-
Hum
Member
Jampwnz
Где такое есть в мире?
Где такое есть в мире?
-
TankV
Member
fre0njke
У нас в городе "потери" ЭЭ более 6ти миллионов кв\ч
) Та и думаю в любом универе страны если порыть можно много интересного найти 
У нас в городе "потери" ЭЭ более 6ти миллионов кв\ч
-
b_andriy
Member
ARomanA тв завис, было такое несколько раз
-
Forko
Junior
ARomanA
у меня такая же хрень.... уже вторую неделю лень
туда смотреть перегрузить - просто подойду по ватметру расход в норме на руку температура норм, по пулу майнит = все ок...
может на этих выходных дойдут руки...
у меня такая же хрень.... уже вторую неделю лень
может на этих выходных дойдут руки...
-
Kikimorr
Member
Ссылка не рабочая.NehalemX:Вангую если и примуут решение то только в том варианте который с налогообложением и побольше, хотя если теоретически налог будет не больше 10% и при этом майнинг будет офиц видом деятельности то можно и заплатитьalexvvv:http://zib.com.ua/ua/129875-u_nbu_obicy ... erpny.html
-
NazarK
Junior
"Випуск та обіг на території України інших грошових одиниць (крім грн.) і використання грошових сурогатів як засобу платежу забороняються (частина друга статті 32 Закону України "Про Національний банк України").
...
Національний банк України розглядає "віртуальну валюту/криптовалюту" Bitcoin як грошовий сурогат, який не має забезпечення реальною вартістю і не може використовуватися фізичними та юридичними особами на території України як засіб платежу, оскільки це протирічить нормам українського законодавства."
http://www.bank.gov.ua/control/uk/publi ... d=11879608
...
Національний банк України розглядає "віртуальну валюту/криптовалюту" Bitcoin як грошовий сурогат, який не має забезпечення реальною вартістю і не може використовуватися фізичними та юридичними особами на території України як засіб платежу, оскільки це протирічить нормам українського законодавства."
http://www.bank.gov.ua/control/uk/publi ... d=11879608
-
Forko
Junior
NazarK
але ми, майнери, не вироблямо біткойн... ми робимо обчислювальні оперції за які нам зараховуються віртуальні бонуси які ми поті міняємо в обміниках на реальні гроші - проходить оплата в грн в чому проблема... ну з такими приколами на заправці окко та і кло і шел... теж повинні бути обвали сбушників, я там можу розрахуватись балами за товар "сурогат, який не має забезпечення реальною вартістю і не може використовуватися фізичними та юридичними особами на території України як засіб платежу, оскільки це протирічить нормам українського законодавства" = все копец... завтра закриють заправки

Отправлено спустя 6 минут 3 секунды:
NazarK
навіть якщо припустити що ми виробляємо якусь віртуальну валюту - де вони її збираються шукати? - у мене в кармані???
я бачу тільки дві речі: піймали бо не платили за електроенергію або просто хотіли віджати "залізо". 200 рігів та на як мінімум 4 карти = 800 і в середньому по 10 000 грн за карту = 8 000 000 грн от все...
українська чесна влада = Bitcoin як грошовий сурогат

але ми, майнери, не вироблямо біткойн... ми робимо обчислювальні оперції за які нам зараховуються віртуальні бонуси які ми поті міняємо в обміниках на реальні гроші - проходить оплата в грн в чому проблема... ну з такими приколами на заправці окко та і кло і шел... теж повинні бути обвали сбушників, я там можу розрахуватись балами за товар "сурогат, який не має забезпечення реальною вартістю і не може використовуватися фізичними та юридичними особами на території України як засіб платежу, оскільки це протирічить нормам українського законодавства" = все копец... завтра закриють заправки
Отправлено спустя 6 минут 3 секунды:
NazarK
навіть якщо припустити що ми виробляємо якусь віртуальну валюту - де вони її збираються шукати? - у мене в кармані???
я бачу тільки дві речі: піймали бо не платили за електроенергію або просто хотіли віджати "залізо". 200 рігів та на як мінімум 4 карти = 800 і в середньому по 10 000 грн за карту = 8 000 000 грн от все...
українська чесна влада = Bitcoin як грошовий сурогат
-
NazarK
Junior
"Закон як дишло, куди вивернеш, туди і вийшло".Forko:NazarK
... ну з такими приколами на заправці окко та і кло і шел... теж повинні бути обвали сбушників, я там можу розрахуватись балами за товар "сурогат, який не має забезпечення реальною вартістю і не може використовуватися фізичними та юридичними особами на території України як засіб платежу, оскільки це протирічить нормам українського законодавства"
Справа в тому, що застосовувати закон будуть деякі посадові особи і ті ж СБУ-шники, які зацікавляться (і вже зацікавились) темою. І вивернуть вони його, як їм більше підходить. А чіткого визначення, яке б давало солідну легальну базу для операцій з BTC та криптовалютами де факто немає, скоріш навпаки. Тому захищатись буде в разі чого досить проблемно.
Поки видобуті криптовалюти лежать десь там далеко на серверах за кордоном, вони ще можуть розглядатись як "фантики", і забава. А коли проводяться операції по вводу їх на ринок України, оберненню в готівку, тоді це вже зовсім інша справа.
Бонуси у всіх супермаркетах і т.п., до речі, з юридичної точки зору ніколи не розглядаються як замінник валюти (бо це підкарна справа), а лише як право отримати знижку на товар.
-
zmax
Member
потери есть везде, также есть норма потерь, допускаемая величина, которая известна.TankV:fre0njke
У нас в городе "потери" ЭЭ более 6ти миллионов кв\ч) Та и думаю в любом универе страны если порыть можно много интересного найти
если эта величина вдруг скачет в несколько раз, ну вы поняли.
закроют обменники или через обменники выйдут на майнера.Forko: навіть якщо припустити що ми виробляємо якусь віртуальну валюту - де вони її збираються шукати? - у мене в кармані???
я бачу тільки дві речі: піймали бо не платили за електроенергію або просто хотіли віджати "залізо".
будет открывать офшорные счет в банках, например то же advcash.
PS открой офшорный счет, почувствуй себя презиком.
-
Forko
Junior
з цим правилом життя я нажаль згідний...NazarK: "Закон як дишло, куди вивернеш, туди і вийшло".
тут тоді особливо повинні бути обережні обмінники а майнери на другому місці. ну вивів я за три-чотири місяці 10к грн нафіг я їм потрібен - легше і вигідніше якийсь рейд по ринку зробити... і якщо я правильно памятаю то коли гроші за обмін приходять на карту то вони без зазначення платежу... а в меня всяких платежів туди сюди не знаю скільки - я і сам не згадаю кому за що і мені хто за що.NazarK:Справа в тому, що застосовувати закон будуть деякі посадові особи і ті ж СБУ-шники, які зацікавляться (і вже зацікавились) темою. І вивернуть вони його, як їм більше підходить. А чіткого визначення, яке б давало солідну легальну базу для операцій з BTC та криптовалютами де факто немає, скоріш навпаки. Тому захищатись буде в разі чого досить проблемно.
Поки видобуті криптовалюти лежать десь там далеко на серверах за кордоном, вони ще можуть розглядатись як "фантики", і забава. А коли проводяться операції по вводу їх на ринок України, оберненню в готівку, тоді це вже зовсім інша справа.
тут я помилився...NazarK:Бонуси у всіх супермаркетах і т.п., до речі, з юридичної точки зору ніколи не розглядаються як замінник валюти (бо це підкарна справа), а лише як право отримати знижку на товар.
Отправлено спустя 3 минуты :
zmax
можна більше детально про advcash.
якщо можна то в тему (я думаю багато кому буде цікаво) на крайняк в пм.
дохід від майнінгу в мене фігня, але я не хочу щоб прийшли через 3 роки і сказали тут дожок з процентами набіг...
-
NazarK
Junior
Як казала наша доблесна міліція в радянські часи: "Разберёмся!" (c)Forko:NazarK: ... а в меня всяких платежів туди сюди не знаю скільки - я і сам не згадаю кому за що і мені хто за що.
-
Forko
Junior
як казав мій друг мЄнт: моя міліція мене береже, сначала пиз****, потім стереже.NazarK:Як казала наша доблесна міліція в радянські часи: "Разберёмся!" (c)Forko:
істина я думаю десь рядом
-
NehalemX
Junior
Вот можно послушать
-
a_tom
Junior
Подоходный с военным все 20 процентов
-
TankV
Member
только сейчас потери на порядки выше (Точных цифр не скажу ибо косвенно касаюсь этого). И руководство ДТЭК натягивают по полной. Вычислить хищения в многоквартирном доме если старые счётчики не выведены на площадку не реально. А в каждом доме наверняка есть не одна ригаzmax: потери есть везде, также есть норма потерь, допускаемая величина, которая известна.
-
a_tom
Junior
и еще хорошо бы банкоматк посоветовали самый гуманный для снятия с адв гривныForko: можна більше детально про advcash.
якщо можна то в тему (я думаю багато кому буде цікаво) на крайняк в пм
-
xopyc
Member
пора за картами бежать. сейчас расскажут, что все ок , нет подходящей классификации к Битку по закону и все можно. Главное платить за свет и хомяки начнут впригивать в вагоны за картами и опять карты по 16000
-
vltk
Member
Тут можно почитать о планах нашего нацбанка по битку и как это решено (его статус) в различных странах (Нацбанку не нравится не один готовый вариант, я предпочел бы как в Канаде)
http://news.finance.ua/ru/news/-/408354 ... se-bitcoin
http://news.finance.ua/ru/news/-/408354 ... se-bitcoin
-
WantedX7
Junior
Курс перевалил за 3800, как майнить биткоины а не эфир?
Дайте_батник