Майнинг - заставь комп работать!

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Hum
Member

Повідомлення

Jampwnz
Где такое есть в мире?
TankV
Member

Повідомлення

fre0njke
У нас в городе "потери" ЭЭ более 6ти миллионов кв\ч :)) Та и думаю в любом универе страны если порыть можно много интересного найти :)
ARomanA
Member

Повідомлення

Как так может быть, что ферма по TW недоступна, а пул показывает, что шары идут ? :spy:
Востаннє редагувалось 11.08.2017 17:37 користувачем ARomanA, всього редагувалось 1 раз.
b_andriy
Member

Повідомлення

ARomanA тв завис, было такое несколько раз
Forko
Junior

Повідомлення

ARomanA
у меня такая же хрень.... уже вторую неделю лень :shuffle: туда смотреть перегрузить - просто подойду по ватметру расход в норме на руку температура норм, по пулу майнит = все ок...
может на этих выходных дойдут руки...
Kikimorr
Member

Повідомлення

NehalemX:
Вангую если и примуут решение то только в том варианте который с налогообложением и побольше, хотя если теоретически налог будет не больше 10% и при этом майнинг будет офиц видом деятельности то можно и заплатить
Ссылка не рабочая.
NazarK
Junior

Повідомлення

"Випуск та обіг на території України інших грошових одиниць (крім грн.) і використання грошових сурогатів як засобу платежу забороняються (частина друга статті 32 Закону України "Про Національний банк України").
...
Національний банк України розглядає "віртуальну валюту/криптовалюту" Bitcoin як грошовий сурогат, який не має забезпечення реальною вартістю і не може використовуватися фізичними та юридичними особами на території України як засіб платежу, оскільки це протирічить нормам українського законодавства."

http://www.bank.gov.ua/control/uk/publi ... d=11879608
Forko
Junior

Повідомлення

NazarK
але ми, майнери, не вироблямо біткойн... ми робимо обчислювальні оперції за які нам зараховуються віртуальні бонуси які ми поті міняємо в обміниках на реальні гроші - проходить оплата в грн в чому проблема... ну з такими приколами на заправці окко та і кло і шел... теж повинні бути обвали сбушників, я там можу розрахуватись балами за товар "сурогат, який не має забезпечення реальною вартістю і не може використовуватися фізичними та юридичними особами на території України як засіб платежу, оскільки це протирічить нормам українського законодавства" = все копец... завтра закриють заправки :lol: :laugh: :gigi: :gigi: :gigi: :gigi:

Отправлено спустя 6 минут 3 секунды:
NazarK
навіть якщо припустити що ми виробляємо якусь віртуальну валюту - де вони її збираються шукати? - у мене в кармані???

я бачу тільки дві речі: піймали бо не платили за електроенергію або просто хотіли віджати "залізо". 200 рігів та на як мінімум 4 карти = 800 і в середньому по 10 000 грн за карту = 8 000 000 грн от все...

українська чесна влада = Bitcoin як грошовий сурогат :lol: :lol: :lol:
NazarK
Junior

Повідомлення

Forko:NazarK
... ну з такими приколами на заправці окко та і кло і шел... теж повинні бути обвали сбушників, я там можу розрахуватись балами за товар "сурогат, який не має забезпечення реальною вартістю і не може використовуватися фізичними та юридичними особами на території України як засіб платежу, оскільки це протирічить нормам українського законодавства"
"Закон як дишло, куди вивернеш, туди і вийшло".
Справа в тому, що застосовувати закон будуть деякі посадові особи і ті ж СБУ-шники, які зацікавляться (і вже зацікавились) темою. І вивернуть вони його, як їм більше підходить. А чіткого визначення, яке б давало солідну легальну базу для операцій з BTC та криптовалютами де факто немає, скоріш навпаки. Тому захищатись буде в разі чого досить проблемно.
Поки видобуті криптовалюти лежать десь там далеко на серверах за кордоном, вони ще можуть розглядатись як "фантики", і забава. А коли проводяться операції по вводу їх на ринок України, оберненню в готівку, тоді це вже зовсім інша справа.
Бонуси у всіх супермаркетах і т.п., до речі, з юридичної точки зору ніколи не розглядаються як замінник валюти (бо це підкарна справа), а лише як право отримати знижку на товар.
zmax
Member

Повідомлення

TankV:fre0njke
У нас в городе "потери" ЭЭ более 6ти миллионов кв\ч :)) Та и думаю в любом универе страны если порыть можно много интересного найти :)
потери есть везде, также есть норма потерь, допускаемая величина, которая известна.
если эта величина вдруг скачет в несколько раз, ну вы поняли.
Forko: навіть якщо припустити що ми виробляємо якусь віртуальну валюту - де вони її збираються шукати? - у мене в кармані???

я бачу тільки дві речі: піймали бо не платили за електроенергію або просто хотіли віджати "залізо".
закроют обменники или через обменники выйдут на майнера.
будет открывать офшорные счет в банках, например то же advcash.
PS открой офшорный счет, почувствуй себя презиком.
Forko
Junior

Повідомлення

NazarK: "Закон як дишло, куди вивернеш, туди і вийшло".
з цим правилом життя я нажаль згідний...
NazarK:Справа в тому, що застосовувати закон будуть деякі посадові особи і ті ж СБУ-шники, які зацікавляться (і вже зацікавились) темою. І вивернуть вони його, як їм більше підходить. А чіткого визначення, яке б давало солідну легальну базу для операцій з BTC та криптовалютами де факто немає, скоріш навпаки. Тому захищатись буде в разі чого досить проблемно.
Поки видобуті криптовалюти лежать десь там далеко на серверах за кордоном, вони ще можуть розглядатись як "фантики", і забава. А коли проводяться операції по вводу їх на ринок України, оберненню в готівку, тоді це вже зовсім інша справа.
тут тоді особливо повинні бути обережні обмінники а майнери на другому місці. ну вивів я за три-чотири місяці 10к грн нафіг я їм потрібен - легше і вигідніше якийсь рейд по ринку зробити... і якщо я правильно памятаю то коли гроші за обмін приходять на карту то вони без зазначення платежу... а в меня всяких платежів туди сюди не знаю скільки - я і сам не згадаю кому за що і мені хто за що.
NazarK:Бонуси у всіх супермаркетах і т.п., до речі, з юридичної точки зору ніколи не розглядаються як замінник валюти (бо це підкарна справа), а лише як право отримати знижку на товар.
тут я помилився... :baby:

Отправлено спустя 3 минуты :
zmax
можна більше детально про advcash.
якщо можна то в тему (я думаю багато кому буде цікаво) на крайняк в пм.
дохід від майнінгу в мене фігня, але я не хочу щоб прийшли через 3 роки і сказали тут дожок з процентами набіг...
NazarK
Junior

Повідомлення

Forko:
NazarK: ... а в меня всяких платежів туди сюди не знаю скільки - я і сам не згадаю кому за що і мені хто за що.
Як казала наша доблесна міліція в радянські часи: "Разберёмся!" (c)
Forko
Junior

Повідомлення

NazarK:
Forko:
Як казала наша доблесна міліція в радянські часи: "Разберёмся!" (c)
як казав мій друг мЄнт: моя міліція мене береже, сначала пиз****, потім стереже.

істина я думаю десь рядом
NehalemX
Junior

Повідомлення

Вот можно послушать
a_tom
Junior

Повідомлення

Подоходный с военным все 20 процентов
TankV
Member

Повідомлення

zmax: потери есть везде, также есть норма потерь, допускаемая величина, которая известна.
только сейчас потери на порядки выше (Точных цифр не скажу ибо косвенно касаюсь этого). И руководство ДТЭК натягивают по полной. Вычислить хищения в многоквартирном доме если старые счётчики не выведены на площадку не реально. А в каждом доме наверняка есть не одна рига :)
a_tom
Junior

Повідомлення

Forko: можна більше детально про advcash.
якщо можна то в тему (я думаю багато кому буде цікаво) на крайняк в пм
и еще хорошо бы банкоматк посоветовали самый гуманный для снятия с адв гривны
xopyc
Member

Повідомлення

пора за картами бежать. сейчас расскажут, что все ок , нет подходящей классификации к Битку по закону и все можно. Главное платить за свет и хомяки начнут впригивать в вагоны за картами и опять карты по 16000
vltk
Member

Повідомлення

Тут можно почитать о планах нашего нацбанка по битку и как это решено (его статус) в различных странах (Нацбанку не нравится не один готовый вариант, я предпочел бы как в Канаде)
http://news.finance.ua/ru/news/-/408354 ... se-bitcoin
WantedX7
Junior

Повідомлення

Курс перевалил за 3800, как майнить биткоины а не эфир? :lol: Дайте_батник
Відповісти