Хах, з цим дефіцитом скоро реально усі будемо на старому залізі сидіти.
макбук про 2015 не така вже і погана штука...
Новини
Останні статті і огляди
Великі компанії починають закуповувати SSD у китайських виробників. Lenovo оснащує ноутбуки ThinkBook накопичувачами YMTC
-
kabostebeztak
Member
Востаннє редагувалось 04.07.2026 20:10 користувачем kabostebeztak, всього редагувалось 1 раз.
-
FastBullet
Member
kabostebeztak: ↑ 04.07.2026 19:58 Хах, так скоро реально усі будемо на старому залізі сидіти.
макбук про 2015 не така вже і погана штука...
Непоганий буде Мак на М7
-
kabostebeztak
Member
Так я ж про старе залізо, а не нове.FastBullet: ↑ 04.07.2026 20:06kabostebeztak: ↑ 04.07.2026 19:58 Хах, так скоро реально усі будемо на старому залізі сидіти.
макбук про 2015 не така вже і погана штука...![]()
![]()
![]()
Непоганий буде Мак на М7![]()
-
FastBullet
Member
Ну так все что было до М1 ни о чем ((( а после, что-то более менее вменяемое это уже будет М7
-
Inqizitor2022
Member
Какой бред и позор, Леново и так не отличались качеством, а после этого можно про их покупку совсем забыть
-
tornadox
Member
в мене одна система живе від win-to-go sata usb 3.1 ssd, схожа система має nvme gen3 - швидкість запуску ос + швидкість завантаження 100гб ігри взагалі на рівні похибки.warp37: ↑ 04.07.2026 11:24Вообще проблемы не вижу. В реальных сценариях по скорости работы они все одинаковые, если не гонять в CrystalDiskMark. Большинство программ не научено реализовать потенциал PCI-E.
Во всяком случае, по опыту пользования SATA3/PCI-E 3.0/4.0 и даже USB 3.1.
-
VovaVMS
Member
Головне питання який там чіп, його специфікації та підтримка наприклад DeepSleep та звісно - тип пам'яті.
А в статті нічого..
З слухів в інтернеті:
> Lenovo is equipping select global laptops (such as the ThinkBook 14 G9 IPL) with both YMTC (Yangtze Memory Technologies Co.) TLC and QLC SSDs. Typically, YMTC supplies 1 TB TLC or 2 TB QLC configurations.
Ну таке - ThinkBook я вважав трохи гірше ніж ThinkPad. Але ставити туди такий шлак як QLC.
А в статті нічого..
З слухів в інтернеті:
> Lenovo is equipping select global laptops (such as the ThinkBook 14 G9 IPL) with both YMTC (Yangtze Memory Technologies Co.) TLC and QLC SSDs. Typically, YMTC supplies 1 TB TLC or 2 TB QLC configurations.
Ну таке - ThinkBook я вважав трохи гірше ніж ThinkPad. Але ставити туди такий шлак як QLC.