Драйвер Radeon Adrenalin 26.6.2 забезпечив роботу технології FSR 4.1 на відеокартах Radeon RX 7000

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Kirakishou
Member

Повідомлення

nv_ua: 23.06.2026 10:51Ого, я думав, у мене в материнці USB відкисати почали, а то драйвер вайбкоджений
Я теж подумав, що материнка накрилася через відключення світла. У мене є екофлоу, але бувало, що світло вимикали не по графіку, а UPS для мого ПК коштує дофіга. Тому вирішив не купувати UPS. Виявляється, це було через драйвер. На їх сайті про це написано. Я не балабол і завжди пишу з пруфами, на відміну від фанатиків AMD.
VirusikZloy
Member

Повідомлення

Kirakishou ахахахах ты жижу тут пустил с очка ))) у меня радик 7900 хтх нитро + ваще все супер .. ты просто не создан для амд и для игр .. мусор тут только ты клоун :lol:
Геральт
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 10:52 Ось вам пруфи. Я не балабол, на відміну від вас. Давайте мені скріншот, де у вас в цій грі працює FSR 4.1 на 7000-серії сміття від AMD. Для цього не потрібно купувати цю гру, там є демка.
спойлер
Зображення
Господи, заберіть в чувака карту, врятуйте текстоліт! (тут має бути фото грети тумблер)
Зверху розжували максимально доступно. Як для не бидла, і все одно не зрозумів.
Kirakishou
Member

Повідомлення

VirusikZloy: 23.06.2026 10:57Kirakishou ахахахах ты жижу тут пустил с очка ))) у меня радик 7900 хтх нитро + ваще все супер .. ты просто не создан для амд и для игр .. мусор тут только ты клоун
Как же я люблю, когда меня начинают поучать восторженные нублолы, недавно выучившие парочку новых слов. Когда они, преисполнившись чувства собственной значимости и величия, начинают просвещать прилегающие быдломассы. Из которых недавно сами вынырнули. Хорошо, у тебя получилось приподнять мне настроение, с утра подпорченное похмельем. В качестве награды поясню, в чем же разница между тобой и мной. Понимаешь в чём суть, мусор от AMD просто не создан для игр. Все пруфы уже приведены выше. Твои быдло-игры меня не интересуют от слова совсем. Давай пруфы с нормальными играми для элиты.
Yurius
Member

Повідомлення

Kirakishou
Дядь піди пограй в гача смиття,для іншого ти не створен, не мучай форум.
Зробив такий висновок на основі фактів , бо тобі вже розжували все , в мережі також все написано ,але навіть попри те що в тебе в інтересах написано "інтернет" ,ти користуватися їм не вмієш, тому чуєш.....ну просто покинь нас.
Kirakishou
Member

Повідомлення

VirusikZloy: 23.06.2026 10:57Kirakishou ахахахах ты жижу тут пустил с очка ))) у меня радик 7900 хтх нитро + ваще все супер .. ты просто не создан для амд и для игр .. мусор тут только ты клоун
Показываю для тебя. Вот этот персонаж Е6 стоит больше, чем твой ПК. И у меня не один такой персонаж. Извинений за переход на личности от тебя не жду.
спойлер
Зображення
Відправлено через 1 хвилину 31 секунду:
Yurius
Yurius: 23.06.2026 11:12Дядь піди пограй в гача смиття,для іншого ти не створен, не мучай форум.
Зробив такий висновок на основі фактів , бо тобі вже розжували все , в мережі також все написано ,але навіть попри те що в тебе в інтересах написано "інтернет" ,ти користуватися їм не вмієш, тому чуєш.....ну просто покинь нас.
Навіть не хочу відповідати на подібне повідомлення. Спочатку вивчи українську.
Sanьka
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 10:42. Про курсор та про неробочу клаву з мишкою це взагалі просто сором. У тебе в іграх відвалюється мишка і клава через драйвер відеокарти. І вони фіксили це мабуть місяців три, якщо не більше. Це нормально
Просто ти фахівець..... але є нюанс
Зображення
Kirakishou
Member

Повідомлення

Enjoy: 23.06.2026 10:45Далее надо в драйвере в профиле той или иной игры включить опцию FSR Upgrade, таким образом драйвер никак не повлияет на то, что в игре продолжит отображаться FSR3, но после активации той опции апгрейда в драйвере она теперь будет перехватывать включенный внутри игры FSR3 и пропускать уже через 4ую версию.
А античит не даст за это бан? На аккаунте, в который я кинул несколько тысяч. Причем у меня общий аккаунт для всех игр Хойо, может быть, что на общий аккаунт бан дадут. За шесть лет я потратил туда б/у автомобиль. Хотя эта карта тянет эти игры и без FSR, но все равно факт остается фактом – разработчики просто плевать хотели на AMD.

Відправлено через 6 хвилин 48 секунд:
Sanьka: 23.06.2026 11:24Просто ти фахівець..... але є нюанс
Читай.
Users may experience intermittent loss of mouse and keyboard functionality both in-game and on the desktop when interacting with AMD Software: Adrenalin Edition.
Розумію, що гулом користуватися не вмієш і мабуть взагалі далекий від ІТ. З англійської хоч зможеш самостійно перекласти? На відміну від вас я завжди маю пруфи, а ви просто балаболи і фанатики AMD.
Grava
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 11:36За шесть лет я потратил туда б/у автомобиль
А замінити жахливу вк від амд на нвідіа за стільки часу ниття на форумі так і не зміг
Yurius
Member

Повідомлення

Kirakishou
Мокну тебе в багнюку ще раз і піду по справах.
Зображення
Enjoy
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 11:36А античит не даст за это бан?
Не могу дать 100% гарантию, я лишь описал вам как это делается официально, как это предусмотрела AMD, это ведь официальная панель драйвера Adrenalin, другого способа поставить FSR4 в игры с FSR3 нет. Есть optiscaler, но вот там уже реально "левая" софтина, и её стремно использовать с сетевыми играми.

К слову, у nvidia ведь тоже вроде dlss апгрейдится таким же способом через nvidia app для игр, в которых на момент релиза не было dlss 4+, там же меняются и пресеты M, L и т.д.

Поэтому тут уж на свой страх и риск, но это официальный способ.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Grava: 23.06.2026 11:46А замінити жахливу вк від амд на нвідіа за стільки часу ниття на форумі так і не зміг
У мене є відеокарта від Nvidia на іншому ПК. Я тому і розповідаю про сміття від AMD, бо маю з чим порівнювати. Якщо не рахувати ноутбуки, то у мене зараз дві відеокарти від AMD та одна від Nvidia.
Ektalion
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 10:42 У тебе в іграх відвалюється мишка і клава через драйвер відеокарти.
Школярі в чаті.
Grava
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 12:01розповідаю про сміття від AMD
Я не розумію такого. Якщо воно тобі так пече - продав/обміняв/викинув. Я не розумію навіщо користуватися та плакати у кожній темі. З твоїх слов амд - лайно, але ти сам його постійно споживаєш. Коли я щось купляю, розумію що купив не те що мене влаштовує - я його позбуваюся, я не змушую себе страждати на форумі як ти :-/
Sanьka
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 11:36а ви просто балаболи і фанатики AMD.
Порвався малий.
А я казав, гачімучі до добра не доведуть! :laugh:
Отправлено спустя 1 минуту 49 секунд:
Grava: 23.06.2026 12:32. Я не розумію навіщо користуватися та плакати у кожній темі.
Шлях гачімучі!
Kirakishou
Member

Повідомлення

Sanьka: 23.06.2026 12:40А я казав, гачімучі до добра не доведуть!
Гачімучі це якраз чисто твоя тема. А я граю в гачапон. Різницю можеш погуглити.
Grava: 23.06.2026 12:32Я не розумію такого. Якщо воно тобі так пече - продав/обміняв/викинув. Я не розумію навіщо користуватися та плакати у кожній темі. З твоїх слов амд - лайно, але ти сам його постійно споживаєш. Коли я щось купляю, розумію що купив не те що мене влаштовує - я його позбуваюся, я не змушую себе страждати на форумі як ти
А це заборонено на форумі? Справедлива критика AMD.
Yurius
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 13:03А це заборонено на форумі? Справедлива критика AMD.
Ти будеш відповідати на скрін фср 4.1 у Стеларі,чи це позорний злив?(очікуваний)
kairo
Member

Повідомлення

item2: 23.06.2026 09:39А повністю Machine Learning версію FG з Transformer завезли тільки в RTX 5000.
Що це за диво-технології.
Grava
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 13:03Справедлива критика AMD.
Звичайно не заборонено. Але смішно виглядає.
Kirakishou
Member

Повідомлення

Yurius: 23.06.2026 13:10Ти будеш відповідати на скрін фср 4.1 у Стеларі,чи це позорний злив?(очікуваний)
Щойно перевірив. Визнаю, що в цьому випадку я не правий. Але те, що ця функція увімкнена за замовчуванням після оновлення драйверів – черговий ідіотизм від AMD. За Anti-Lag+ у 2023-му вже прилітали бани від античиту. У Stellar Blade це дійсно працює. Правда, не порівнював її з OptiScaler і злитою бібліотекою в плані якості та навантаження на відеокарту. Я тепер більше переймаюся через можливий бан, бо вже встиг пограти з новим драйвером. Зараз буду писати в техпідтримку.
Відповісти