Драйвер Radeon Adrenalin 26.6.2 забезпечив роботу технології FSR 4.1 на відеокартах Radeon RX 7000

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Ще один крок і моя 6700хт розквітне :lol:
Enjoy
Member

Повідомлення

К сожалению, установка драйвера для Windows 10 сломана, поэтому AMD уже оперативно убрали ссылку из раздела загрузок для Win 10

Но на Windows 11 все нормально, поэтому с десяткой придется видимо подождать 26.7.1
Геральт
Member

Повідомлення

капітошка: 23.06.2026 07:51 а framegen також є на 7ххх я не в курсі? :popcorn:
framegen є навіть на 6000 прямо в драйвері і працює як годинник, на відміну від SmoothMotion в RTX4000, тільки тс-с, нікому.

По новині: обіцяли ж на липень. Знову амд еркінса кинула. :D
item2
Member

Повідомлення

FSR frame gen є навіть на десятилітній RX 580 і працює норм.
DLSS frame gen підтримується починаючи з RTX 4000.
А повністю Machine Learning версію FG з Transformer завезли тільки в RTX 5000.
спойлер
Kirakishou
Member

Повідомлення

Щойно перевірив всі ігри, які встановлені на ПК, одну навіть встановив зі Steam. Ніде немає опції FSR 4.1, в жодній грі. Як мені перевірити цей режим, в якій грі? Толку з цього, якщо навіть FSR 3.1 мало де є? Розробникам ігор просто плювати на AMD та їх технології. Ще й довбаний курсор в Chrome досі білий на цьому форумі, це вже який рік вони його не можуть пофіксити? В цьому році мабуть ще не було жодного нормального драйвера, де б все працювало, як слід. То глітчі в іграх, то мишка з клавіатурою не працює через драйвер AMD. Чи це просто 7000-серія така, чи всі відеокарти від AMD?

Відправлено через 4 хвилини 14 секунд:
Геральт: 23.06.2026 09:31По новині: обіцяли ж на липень. Знову амд еркінса кинула.
В якій грі це перевірити? Толку з цього, якщо розробники ігор просто плювати хотіли на FSR від AMD? В жодній грі, в яку я граю, його немає. Зате DLSS є майже всюди. Ну і толку тоді від цього FSR 4.1?
1234waltz
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 10:16 Ще й довбаний курсор в Chrome досі білий на цьому форумі, це вже який рік вони його не можуть пофіксити?
Важко сказати, років 8 точно. Прийнанні я його побачив колись на першій інтеграшці Вега, і досі бачу на своєму амд-шному ноуті. Лікується виставленням іншого кольору курсору, але сам факт.
Геральт
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 10:16 В якій грі це перевірити?
Ну, давайте, я погуглю за вас
List of games supporting AMD FSR 4/ Redstone
Kirakishou: 23.06.2026 10:16 В цьому році мабуть ще не було жодного нормального драйвера, де б все працювало, як слід. То глітчі в іграх, то мишка з клавіатурою не працює через драйвер AMD. Чи це просто 7000-серія така, чи всі відеокарти від AMD?
Вся серія, всі карти і всі драйвера. Не варто себе мордувати, - продати, взяти NV і насолоджувтаись (я серйозно).
Востаннє редагувалось 23.06.2026 10:25 користувачем Геральт, всього редагувалось 1 раз.
FastBullet
Member

Повідомлення

Ща вылезет Буратино007 что такое невозможно так как нет там каких блоков в 7000 серии :lol: :lol: :lol: :lol: вроде тензорных он говорил :lol: :lol: :lol: :lol:
Yurius
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 10:16Чи це просто 7000-серія така, чи всі відеокарти від AMD?
це ти такий.
v1nceNt
Junior

Повідомлення

Геральт: 23.06.2026 09:31 По новині: обіцяли ж на липень. Знову амд еркінса кинула. :D
Там просто Valve на релізі Steam Machine трошки спалили інфи, що їхня rdna 3.5 вже підтримує 4.1.1. Вони то видалили, але інтернет пам'ятає все :rotate:
FastBullet
Member

Повідомлення

framegen є навіть на 5700ХТ (FSR 3.1)
Kirakishou
Member

Повідомлення

Геральт: 23.06.2026 10:22Ну, давайте, я погуглю за вас
Це просто смішно. Тепер загугли, скільки ігор з DLSS. В жодну із ігор із того списку крім Stellar Blade я не граю і не збираюся, я не бидло, щоб грати в це сміття. Завантажив Stellar Blade, навіть в ній немає FSR 4.1 на RX 7800 XT.
Yurius: 23.06.2026 10:23це ти такий.
У мене Sapphire AMD Radeon RX 7800 XT 16Gb NITRO+ GAMING OC. Розумієш, в чому суть – я не граю в сміття, в яке граєш ти. А в ті ігри, в які граю я – AMD просто сміття. Мені по півроку доводиться писати на reddit та форумі AMD, щоб вони пофіксили глітчі. Але після оновлення драйверів вони іноді все одно повертаються. Про курсор та про неробочу клаву з мишкою це взагалі просто сором. У тебе в іграх відвалюється мишка і клава через драйвер відеокарти. І вони фіксили це мабуть місяців три, якщо не більше. Це нормально?
Enjoy
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 10:16Ніде немає опції FSR 4.1, в жодній грі. Як мені перевірити цей режим, в якій грі?
Всё просто, список игр выше вам предоставили, в целом это любые проекты у которых уже есть поддержка FSR3.

Далее надо в драйвере в профиле той или иной игры включить опцию FSR Upgrade, таким образом драйвер никак не повлияет на то, что в игре продолжит отображаться FSR3, но после активации той опции апгрейда в драйвере она теперь будет перехватывать включенный внутри игры FSR3 и пропускать уже через 4ую версию.

В родном оверлее от Adrenalin есть индикатор (на скрине в самом низу):
спойлер
Зображення
который покажет, успешно ли активирован FSR4 поверх игровой третьей версии.

а так же в самой панели Adrenalin прямо во время игры если альтабнутся, то внутри того самого профиля игры будет тоже индикатор, что апгрейд активен.
Востаннє редагувалось 23.06.2026 10:53 користувачем Enjoy, всього редагувалось 3 разів.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 10:42Завантажив Stellar Blade
Так эта игра тоже есть в списке :rotate:
S0N1C
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 10:42 В жодну із ігор із того списку крім Stellar Blade я не граю і не збираюся, я не бидло, щоб грати в це сміття.
точно не бидло? :rolleyes:
nv_ua
Member

Повідомлення

Kirakishou
Ого, я думав, у мене в материнці USB відкисати почали, а то драйвер вайбкоджений
Yurius
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 10:42У мене Sapphire AMD Radeon RX 7800 XT 16Gb NITRO+ GAMING OC. Розумієш, в чому суть – я не граю в сміття, в яке граєш ти.
"гача-ігри, комп’ютери, Інтернет"
:lol:
Kirakishou
Member

Повідомлення

Ось вам пруфи. Я не балабол, на відміну від вас. Давайте мені скріншот, де у вас в цій грі працює FSR 4.1 на 7000-серії сміття від AMD. Для цього не потрібно купувати цю гру, там є демка.
спойлер
Зображення
Геральт
Member

Повідомлення

Kirakishou: 23.06.2026 10:42 Це просто смішно. Тепер загугли, скільки ігор з DLSS. В жодну із ігор із того списку крім Stellar Blade я не граю і не збираюся, я не бидло, щоб грати в це сміття. Завантажив Stellar
Запит був на "які ігри". Був наданий список. Комусь просто понити, а не перевірити. Тут я пасую.

Stellar Blade це відома гра для інтелектуалів :facepalm:
Відповісти