DDR2 теж дорожчає через дефіцит пам’яті, спричинений ШІ. Найближчим часом ціни значно зростуть

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Світ зходить з розуму, не дурно напевно Маск казав, що як ми в ближчий час з цієї Землі не полетимо, то можемо вже і не встигнути полетіти ніколи.
tornadox
Member

MqM: 22.06.2026 13:09 А от звідки беруть інші сфери свіжу ддр2 загадка
https://www.esmt.com.tw/en/Products/DRA ... 0SDRAM-1-3
waryag
Member

Олег963: 22.06.2026 12:42DDR2 у 2004 не саме дешево коштувала взагалі не дешево 4гб були космос 700+$ тепер це копійки і старий хлам але з цим ші навіть вона старушка ddr2 4gb до500грн :rotate:
У 2004 4ГБ були захмарним для звичайного споживача обсягом, у багатьох було до гіга.
Васильович
Member

Dilfin: 22.06.2026 13:55не дурно напевно Маск казав, що як ми в ближчий час з цієї Землі не полетимо, то можемо вже і не встигнути полетіти ніколи.
Йому видніше, в нього "ульоти" схоже, що часте явище :rolleyes:
Graveworm
Member

Я навіть повторно перепровірив дату новини, думав в щось з початку минулого десятиріччя занекропостили
Kullerok
Member

О ну наконец-то я её продам :gigi:
Technocrat
Member

На фото взагалі планки SDRAM, може це якийсь натяк :lol:
AssayMAS
Member

Kullerok: 22.06.2026 15:09О ну наконец-то я её продам
ага только на рынке в цене 4ГБ плашки с частотами 800+МГц...
а 1ГБ плашки на вес продают и по 50грвн не хотят покупать... подавай две по два ГБ как минимум - что бы вин10 х32 развернуть или чето типо из никсоидов для браузера современного и инета... а если в хлам ПК сунуть видеокарту нвидии от 400 серии, а лучше gt1030 или 1630 то можешь даже видеопоток в браузере в одно окно осилить. Но опят все современные ОС SDD любят что тоже сча дикие по ценам "Х 3..4".
Zakarul
Member

ох не зря я запасся самой быстрой DDR 1 памятью. Ох не зря. Чувствую скоро 4гб DDR 400 будут стоить как крыло от боинга! :lol:
thunder_blade
Member

Хе хе, треба по здувати пил с запасів ДДР3 :gigi:
Adamantium
Ghost

Technocrat: 22.06.2026 15:12 На фото взагалі планки SDRAM, може це якийсь натяк :lol:
Ну если с DDR откатимся до SDRAM - то это уже точно гайки :laugh: :weep:
Олег963
Member

waryag: 22.06.2026 14:49
Олег963: 22.06.2026 12:42DDR2 у 2004 не саме дешево коштувала взагалі не дешево 4гб були космос 700+$ тепер це копійки і старий хлам але з цим ші навіть вона старушка ddr2 4gb до500грн :rotate:
У 2004 4ГБ були захмарним для звичайного споживача обсягом, у багатьох було до гіга.
У 2026 захмарні ціни і тепер у багатьох до 32gb :rotate:
Mozdev
Member

waryag: 22.06.2026 14:49
В мене було 4ГБ , а трошки пізніше 8ГБ мабуть, я мільйонер :gigi:
kabostebeztak
Member

Апокаліптичні новини.
maksim2020
Member

У мене є невеличка ретро-колекція (ну там - 386, 486, Pentium etc) - скоро розбагатію просто на тому, що буду показувати. І мені будуть давати гроші тільки за те, що воно красиве, а я буду говорити всім "тут не вистачає" - як той котик :gigi:
спойлер
cat.jpg
n+gibat[]r
Member

О, у кого много плашек памяти DDR2/DDR3 как мусор лежали - сейчас озолотятся :lol:
Sanьka
Member

Хлопці з теми РЕТРО ПК, розслабтесь, ваші Пеньки 4 і Атлони ХР це актуальні системи :)
enkosxs
Member

Да вы чё гоните?! Какая психушка вы чё угораете!
МОНАХ
Member

► А-а-а! :laugh: Та це вже якийсь сюр, чес-слово... просто волаю в голос з цього всього! Всього-то десь з пів-року тому прикалувались тут в одній з тем про подорожчання "оперативки", а воно - он як :lol: .

► Мужики, :gigi: кому 4Гб 3-ма планками? "Недорого"! "Комп" на 775-му - в подарунок! :laugh:
processsor_ua
Member

Скоро прийде час продати мої 4 планки ддр2 по 4гб які навіть на p5k робили 16гб озу B-)
Ответить