Не сказав би що вона велика а рука в мене маленька, ну в принципі хто як звик, я не кіберспортсмен, але особисто для мене дуже зручна мишка і рука довго не втомлюється.Syrio_Forel: ↑ 27.04.2026 18:34Гарні спеки, кнопок багато, але є дуже суттєві нюанси: вона досить широка, тому стандартний хват 1-2-2 тільки для широких долонь. Для гібридного хвату з безіменним на кнопці просто немає місця - вузькі кнопки примушують тримати мишу тільки одним хватом, особливо не підлаштуєшся. Кнопка снайпера легко натискається, підняти мишу коли палець на ній нереально - центр ваги позаду, а наприклад в шутерах, коли я переношу великий палець боковини на кнопку втрачається контроль мишки, тому за прямим призначенням я не знаю як ії використовувати, вішаю на неї щось інше. Здавалося б що ця миша розрахована на хват долонею, але колесо зміщене назад, для мене покласти на неї долоню і користуватися колесом просто незручно, виходить якийсь долонно-кігтьовий гібрид.Dilfin: ↑ 27.04.2026 14:43 В мене вже кілька років мишка Logitech G502 X USB Black (не на правах реклами), зараз вона коштує: від 2600 грн. (на шнурку, радіо -дорожча), досить не погана мишка, швидка і як заявляють виробники, що переключателі мають захист від подвійного клацання), дуже не мінусуйте, може комусь пригодиться, хто не може дозволити собі мишку за 9000 грн.
Ці недоліки вилізли тільки в процесі використання, навіть коли тримав 502x в шоурумі не звернув увагу на "особливості". Тому з цією мишею треба бути обережним.
Відправлено через 3 хвилини 8 секунд:
Ні, не один, для нас навіть придумали мишки зі шнурком, який відчіпається і миш може як живитись по шнурку так і від акумулятора. Бездротова миш часто падає зі стола, випадковою), але з часом звикаєш ставити миш так, щоб не умотала.)FarCry: ↑ 27.04.2026 16:50 Я один такий ще купую классичну періферію з шнурком? Ненавиджу все це лайно з аккумуляторами.
Рік тому вибирав нову мишку і зрозумів, що на топових сенсорах стало важко знайти не бездротові моделі.![]()
Відправлено через 12 хвилин 25 секунд:
Це точно, а ще без гіроскопа, вібромоторів і компаса, ніякої тактильної віддачі, сором, а не миш. )))))