Анонсовано наступне покоління Xbox. Воно отримало назву Project Helix та підтримує ігри для ПК

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

proos: 06.03.2026 10:53 Твой выход, сони)
Соні собі поставить 2 М5 з потужністю одного вищою за 5090 і стане кращою за всіх! :lol:
Dilfin
Member

yariksom: 06.03.2026 11:42
Соні собі поставить 2 М5 з потужністю одного вищою за 5090 і стане кращою за всіх! :lol:
А що, це ідея для Соні, адепти "І" і святого Джобса купляли б приставку за любі гроші, 1, 2 - 5 тисяч доларів. без різниці.
Васильович
Member

Анонсовано наступне покоління Xbox. Воно отримало назву Project Helix та підтримує ігри для ПК
Дуже хочу помилитися, але не покидає передчуття, що оцей новий "кадавр" отримає гірше від обох світів і прийдеться кохатися з сторонніми ланчерами під консольне "мильцо" в 30 FPS :-/
waryag
Member

yariksom: 06.03.2026 11:42 Соні собі поставить 2 М5 з потужністю одного вищою за 5090 і стане кращою за всіх! :lol:
Але як переконати сонібоїв, що треба грати не в кіно, а бенчмарки?
yariksom
Member

waryag
Маркетологи нехай свій хліб відробляють.
max1996
Member

yariksom: 06.03.2026 11:42
Юра перезайдіть з свого профілю
Playful_Ferox
Junior

Аціо: 06.03.2026 10:41 Та ладно додатки, застосунки, браузер з клавіатурою та мишкою і ігри на консолі?
Ох чую я і сам так на таку консоль перейду, якщо ще і залізо розширити на об'єм ОЗП та пам'яті, систему охолодження покращити, обслуговувати буде можна.
Чую вона так не поховає консолі - як багато хто пророкував, а поховає ПК.
Ну у будь якому разі звучить цікаво.
з того що ви написали вже давно є браузер з клавіатурою і мишкою, а також ігри з клавіатурою і мишкою на консолі
lw_007
Member

_Andrik_: 06.03.2026 11:34 Зробіть вже версію вінди виключно для ігор , виріжте весь непотріб щоб жерло як Сімка тай булоб для багатьох щастя . Нафіга мені 1000 служб в фоні якщо комп для іграшок, браузінгу і рідко фільм\музики та раз в місяць щось роздрукувати :shuffle:.
Навіть "телефонія" в 26, яку ще на ХР відключав, існує :facepalm:
Кажуть в природі уснує існує windows IoT Enterprise LTSC.

Щопровда з ліцензіями там свої приколи, а так би вже давно перейшов замість того щоб непотрібні сервіси в прошці відключати.
VovaII
Member

lw_007
А за які ліцензії мова? А то не хотілось би не знати чому не працює.
Дякую.
Аціо
Member

Playful_Ferox: 06.03.2026 13:52
Аціо: 06.03.2026 10:41 Та ладно додатки, застосунки, браузер з клавіатурою та мишкою і ігри на консолі?
Ох чую я і сам так на таку консоль перейду, якщо ще і залізо розширити на об'єм ОЗП та пам'яті, систему охолодження покращити, обслуговувати буде можна.
Чую вона так не поховає консолі - як багато хто пророкував, а поховає ПК.
Ну у будь якому разі звучить цікаво.
з того що ви написали вже давно є браузер з клавіатурою і мишкою, а також ігри з клавіатурою і мишкою на консолі
Щось є, а чогось немає, а щось на милицях. А тут якщо нативно з коробки та повноцінно, та це свято якесь.
VovaII
Member

Аціо
Так на ноутбуках саме так!?
Чи чого ноутбукам не вистачає?

Моя версія, що вони очікують ЦПУ від АМД із потужним вбудованим відео.
Тільки невідомо яку ОЗУ використають. ГДДР7 по 3ГБ, чи оті нові плашки у яких контакти збоку(що деякі вже і по 256ГБ є. Звісно в консоль не 256ГБ підуть, але шина доступу може бути ширшою ніж при використанні ДДР5)
МОНАХ
Member

VovaII: 06.03.2026 16:14 А за які ліцензії мова?..
► Даруйте, що встрягаю, :) але "можу здогадатись", що для користування вдома офіційну ліцензію на даний варіант ОС будете діставати тяжко, якщо не маєте на прикметі організацію, яка закупила собі або може закупити оговорені ліцензії. Придбані "на стороні" ліцензії періодично блокують - тут я вже не "здогадуюсь".
N0il
Member

Як би тут були не тільки діти, то напевно знали що таке вже було. Нічого з цього не вийшло та не може вийти. Діти розробляють, діти радуються. Але діти не купують.
kak_tak
Member

Как приступила к должности, сразу слила консоль, все верно Дрю предположил, ее поставили для того что бы закрыть Xbox подразделение
man1242
Member

Графіка рівня 5090 за ціною 500$ ? :D

Відправлено через 58 секунд:
VovaII: 06.03.2026 17:50 Аціо
Так на ноутбуках саме так!?
Чи чого ноутбукам не вистачає?

Моя версія, що вони очікують ЦПУ від АМД із потужним вбудованим відео.
Тільки невідомо яку ОЗУ використають. ГДДР7 по 3ГБ, чи оті нові плашки у яких контакти збоку(що деякі вже і по 256ГБ є. Звісно в консоль не 256ГБ підуть, але шина доступу може бути ширшою ніж при використанні ДДР5)
На олх потім за 6к грн придбаю B-)
Truman444
Junior

Детальний аналіз заліза XBOX Project Helix https://www.youtube.com/live/VQxBW7JgkH ... h_t3rx_iXs
Playful_Ferox
Junior

kak_tak: 06.03.2026 23:44 Как приступила к должности, сразу слила консоль, все верно Дрю предположил, ее поставили для того что бы закрыть Xbox подразделение
Так інформація про те що нова консоль буде запускати ігри з ПК і Xbox гуляла з минулого року задовго до її призначення, яке там "Как приступила к должности, сразу слила консоль"
Аціо: 06.03.2026 17:16 Щось є, а чогось немає, а щось на милицях. А тут якщо нативно з коробки та повноцінно, та це свято якесь.
Ні, ну тут не погодитись ніяк не можу, нативна імплементація це круто, але не знаю якою вона є зараз. Що знаю і підтверджую, це те що в грі де я це використовував - працювало трохи костильно 5 років тому(
Bohdannn
Junior

unique-neon: 06.03.2026 09:20 В стім машини теж мало варіантів для апгрейду. Відеокарта обмежена специфічним формфактором, SSD імовірно і на боксі можна апгрейдити, лишається тільки ram з відмінностей.

По залізу бокс імовірно обійде стім машину. Пора Гейбу її апгрейдиди, а то буде доля попередниці, якщо бокс запускатиме ігри з магазинів конкурентів.

Отправлено спустя 3 минуты 48 секунд:
walkman3000: 06.03.2026 09:16нужен системселлер. если они не анонсируют хало или гов, а лучше вместе, новую а не ремастерримейка, тогда да, я в деле. ждем GDC и интересных анонсов, без Джефа Кили
Ая, за останні роки для просування боксу і геймпаса не сильно випускають вони систем селери, що би мало тут змінитись?! Тут систем селером схоже буде все-ядність.
Так основний прикол консолі це оптимізація під конкретну збірку. Тому кастомний пк краще за звичайний.
Якщо підходити зі сторони апдейту, то всеодно потрібно замінювати буде і ЦП і ГП. А якщо ти купуєш топовий ЦП то краще дійсно вже своя пк збірка.
longaro
Member

Та че там можна кастомизировать если все распаяно , никаких сокетов там не будет ... Только М2 расширить можно было бы . Тут самый сок обратная совместимость и в этом всегда был плюс связки Хбокс - Винда . А посколько она выходит самой мощной консолью , она сможет много чего в себе содержать , запуская мильен игр из пула винда-бокс за все эти годы :shuffle:

Поскольку у этих типов щас упадок по продажам , они делают ход конем , ну и норм B-)
Ответить