Соні собі поставить 2 М5 з потужністю одного вищою за 5090 і стане кращою за всіх!proos: ↑ 06.03.2026 10:53 Твой выход, сони)
Новости
Последние статьи и обзоры
Анонсовано наступне покоління Xbox. Воно отримало назву Project Helix та підтримує ігри для ПК
-
yariksom
Member
-
Dilfin
Member
А що, це ідея для Соні, адепти "І" і святого Джобса купляли б приставку за любі гроші, 1, 2 - 5 тисяч доларів. без різниці.yariksom: ↑ 06.03.2026 11:42Соні собі поставить 2 М5 з потужністю одного вищою за 5090 і стане кращою за всіх!proos: ↑ 06.03.2026 10:53 Твой выход, сони)![]()
-
Васильович
Member
Дуже хочу помилитися, але не покидає передчуття, що оцей новий "кадавр" отримає гірше від обох світів і прийдеться кохатися з сторонніми ланчерами під консольне "мильцо" в 30 FPSАнонсовано наступне покоління Xbox. Воно отримало назву Project Helix та підтримує ігри для ПК
-
waryag
Member
Але як переконати сонібоїв, що треба грати не в кіно, а бенчмарки?yariksom: ↑ 06.03.2026 11:42 Соні собі поставить 2 М5 з потужністю одного вищою за 5090 і стане кращою за всіх!
-
yariksom
Member
waryag
Маркетологи нехай свій хліб відробляють.
Маркетологи нехай свій хліб відробляють.
-
max1996
Member
Юра перезайдіть з свого профілюyariksom: ↑ 06.03.2026 11:42Соні собі поставить 2 М5 з потужністю одного вищою за 5090 і стане кращою за всіх!proos: ↑ 06.03.2026 10:53 Твой выход, сони)![]()
-
Playful_Ferox
Junior
з того що ви написали вже давно є браузер з клавіатурою і мишкою, а також ігри з клавіатурою і мишкою на консоліАціо: ↑ 06.03.2026 10:41 Та ладно додатки, застосунки, браузер з клавіатурою та мишкою і ігри на консолі?
Ох чую я і сам так на таку консоль перейду, якщо ще і залізо розширити на об'єм ОЗП та пам'яті, систему охолодження покращити, обслуговувати буде можна.
Чую вона так не поховає консолі - як багато хто пророкував, а поховає ПК.
Ну у будь якому разі звучить цікаво.
-
lw_007
Member
Кажуть в природі уснує існує windows IoT Enterprise LTSC._Andrik_: ↑ 06.03.2026 11:34 Зробіть вже версію вінди виключно для ігор , виріжте весь непотріб щоб жерло як Сімка тай булоб для багатьох щастя . Нафіга мені 1000 служб в фоні якщо комп для іграшок, браузінгу і рідко фільм\музики та раз в місяць щось роздрукувати.
Навіть "телефонія" в 26, яку ще на ХР відключав, існує![]()
Щопровда з ліцензіями там свої приколи, а так би вже давно перейшов замість того щоб непотрібні сервіси в прошці відключати.
-
VovaII
Member
lw_007
А за які ліцензії мова? А то не хотілось би не знати чому не працює.
Дякую.
А за які ліцензії мова? А то не хотілось би не знати чому не працює.
Дякую.
-
Аціо
Member
Щось є, а чогось немає, а щось на милицях. А тут якщо нативно з коробки та повноцінно, та це свято якесь.Playful_Ferox: ↑ 06.03.2026 13:52з того що ви написали вже давно є браузер з клавіатурою і мишкою, а також ігри з клавіатурою і мишкою на консоліАціо: ↑ 06.03.2026 10:41 Та ладно додатки, застосунки, браузер з клавіатурою та мишкою і ігри на консолі?
Ох чую я і сам так на таку консоль перейду, якщо ще і залізо розширити на об'єм ОЗП та пам'яті, систему охолодження покращити, обслуговувати буде можна.
Чую вона так не поховає консолі - як багато хто пророкував, а поховає ПК.
Ну у будь якому разі звучить цікаво.
-
VovaII
Member
Аціо
Так на ноутбуках саме так!?
Чи чого ноутбукам не вистачає?
Моя версія, що вони очікують ЦПУ від АМД із потужним вбудованим відео.
Тільки невідомо яку ОЗУ використають. ГДДР7 по 3ГБ, чи оті нові плашки у яких контакти збоку(що деякі вже і по 256ГБ є. Звісно в консоль не 256ГБ підуть, але шина доступу може бути ширшою ніж при використанні ДДР5)
Тільки невідомо яку ОЗУ використають. ГДДР7 по 3ГБ, чи оті нові плашки у яких контакти збоку(що деякі вже і по 256ГБ є. Звісно в консоль не 256ГБ підуть, але шина доступу може бути ширшою ніж при використанні ДДР5)
-
МОНАХ
Member
► Даруйте, що встрягаю,VovaII: ↑ 06.03.2026 16:14 А за які ліцензії мова?..
-
N0il
Member
Як би тут були не тільки діти, то напевно знали що таке вже було. Нічого з цього не вийшло та не може вийти. Діти розробляють, діти радуються. Але діти не купують.
-
kak_tak
Member
Как приступила к должности, сразу слила консоль, все верно Дрю предположил, ее поставили для того что бы закрыть Xbox подразделение
-
man1242
Member
Графіка рівня 5090 за ціною 500$ ? 
Відправлено через 58 секунд:
Відправлено через 58 секунд:
На олх потім за 6к грн придбаюVovaII: ↑ 06.03.2026 17:50 Аціо
-
Truman444
Junior
Детальний аналіз заліза XBOX Project Helix https://www.youtube.com/live/VQxBW7JgkH ... h_t3rx_iXs
-
Playful_Ferox
Junior
Так інформація про те що нова консоль буде запускати ігри з ПК і Xbox гуляла з минулого року задовго до її призначення, яке там "Как приступила к должности, сразу слила консоль"kak_tak: ↑ 06.03.2026 23:44 Как приступила к должности, сразу слила консоль, все верно Дрю предположил, ее поставили для того что бы закрыть Xbox подразделение
Ні, ну тут не погодитись ніяк не можу, нативна імплементація це круто, але не знаю якою вона є зараз. Що знаю і підтверджую, це те що в грі де я це використовував - працювало трохи костильно 5 років тому(Аціо: ↑ 06.03.2026 17:16 Щось є, а чогось немає, а щось на милицях. А тут якщо нативно з коробки та повноцінно, та це свято якесь.
-
Bohdannn
Junior
Так основний прикол консолі це оптимізація під конкретну збірку. Тому кастомний пк краще за звичайний.unique-neon: ↑ 06.03.2026 09:20 В стім машини теж мало варіантів для апгрейду. Відеокарта обмежена специфічним формфактором, SSD імовірно і на боксі можна апгрейдити, лишається тільки ram з відмінностей.
По залізу бокс імовірно обійде стім машину. Пора Гейбу її апгрейдиди, а то буде доля попередниці, якщо бокс запускатиме ігри з магазинів конкурентів.
Отправлено спустя 3 минуты 48 секунд:Ая, за останні роки для просування боксу і геймпаса не сильно випускають вони систем селери, що би мало тут змінитись?! Тут систем селером схоже буде все-ядність.walkman3000: ↑ 06.03.2026 09:16нужен системселлер. если они не анонсируют хало или гов, а лучше вместе, новую а не ремастерримейка, тогда да, я в деле. ждем GDC и интересных анонсов, без Джефа Кили
Якщо підходити зі сторони апдейту, то всеодно потрібно замінювати буде і ЦП і ГП. А якщо ти купуєш топовий ЦП то краще дійсно вже своя пк збірка.
-
longaro
Member
Та че там можна кастомизировать если все распаяно , никаких сокетов там не будет ... Только М2 расширить можно было бы . Тут самый сок обратная совместимость и в этом всегда был плюс связки Хбокс - Винда . А посколько она выходит самой мощной консолью , она сможет много чего в себе содержать , запуская мильен игр из пула винда-бокс за все эти годы 
Поскольку у этих типов щас упадок по продажам , они делают ход конем , ну и норм
Поскольку у этих типов щас упадок по продажам , они делают ход конем , ну и норм