Процесорам AMD Ryzen AI Max 500 приписується підтримка оперативної пам’яті LPDDR6

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
0F
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 11.02.2026 18:33 ви розписуєтесь у власній некомпетенції проаналізувати презентаційні слайди від intel чи AMD?
ще може скажіть що від комп'ютера вам потрібні лише ігри
Конкретну відповідь на конкретне питання. Мені все одно на слайди маркетологів.
Я на питання, яке задав, можу відповісти, тому що я не коричневоштанний однопоточний невіглас. І в цій відповіді немає гікбенча, на який ти шкуродериш.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

0F: 11.02.2026 18:49на питання, яке задав, можу відповісти, тому що я не
ваша відповідь свідчить лише про єдине - відповісти ви не можете

Відправлено через 20 хвилин 58 секунд:
SergiusTheBest: 11.02.2026 18:47Хто в такій ситуації, рекомендую ставиви Linux і налаштувати ZRAM
а може МакОС таке робить з коробки
ви тестували?
0F
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 11.02.2026 19:26 ваша відповідь свідчить лише про єдине - відповісти ви не можете
Ти, однопоточний ухилянт-поціновувач руснявих шкуродерень, не маєш знань і досвіду зі мною сперечатись. Знаходиш результати SPEC для Apple M4 Max і затикаєш хайло.
yuriy_dd
Member

Повідомлення

0F: 11.02.2026 19:33результати SPEC
невже ви кожен день SPEC ганяєте?
ігри вже так сильно не вставляють :lol: :lol:
max1996
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 11.02.2026 19:56
0F: 11.02.2026 19:33результати SPEC
невже ви кожен день SPEC ганяєте?
ігри вже так сильно не вставляють :lol: :lol:
Якщо не секрет а навіщо на mac os однопоток, якщо в іграх все впирається в gpu частину чипу? Реально відбитий бігає з однопотоком, коли для софту всюди треба інше
yuriy_dd
Member

Повідомлення

max1996: 11.02.2026 21:36Реально відбитий бігає з однопотоком, коли для софту всюди треба інше
вся ваша взаємодія з системою - однопоточна

а ігри абивають ваші мізки буквально
ДядяСаша
Member

Повідомлення

ronemun
Дуже цікава інфа.
Це наводить на думку, що лінійка АІ 400 не просто рефреш, можливо там будуть використовуватись модулі socamm першого покоління?
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 11.02.2026 22:07ігри абивають ваші мізки буквально
Твердження рівня "граєш в гта - значить в один день вб'єш свою сім'ю" :laugh:
lw_007
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 11.02.2026 22:07
max1996: 11.02.2026 21:36Реально відбитий бігає з однопотоком, коли для софту всюди треба інше
вся ваша взаємодія з системою - однопоточна

а ігри абивають ваші мізки буквально
мабуть ти трохи застряг у часі, вилазь з танку
В користувацькому сегменті багатопопочна взаємодія десь так із 2005го
waryag
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 11.02.2026 22:07 а ігри абивають ваші мізки буквально
Твої вбиті і без ігор. :lol:

Відправлено через 3 хвилини 37 секунд:
lw_007: 11.02.2026 23:17В користувацькому сегменті багатопопочна взаємодія десь так із 2005го
Це дуже оптимістично. Ще у часи бульдозерів 2-ядерні і3 конкурували з 6-8 ядерниками АМД, хоч і доволі швидко здали позиції.
kabostebeztak
Member

Повідомлення

SergiusTheBest: 11.02.2026 18:47
Ostin: 11.02.2026 14:00 О так, володарі 5-річних ноутів з 8Гб розпаяної оперативки не дадуть збрехати)
Хто в такій ситуації, рекомендую ставиви Linux і налаштувати ZRAM - стискає сторінки пам'яті в 4 рази, тобто ефективний об'єм пам'яті можна легко збільшити до 14-20 ГБ. Працює чудово.
а яка продуктивність?

Відправлено через 17 хвилин 29 секунд:
waryag: 11.02.2026 23:25

Відправлено через 3 хвилини 37 секунд:
lw_007: 11.02.2026 23:17В користувацькому сегменті багатопопочна взаємодія десь так із 2005го
Це дуже оптимістично. Ще у часи бульдозерів 2-ядерні і3 конкурували з 6-8 ядерниками АМД, хоч і доволі швидко здали позиції.
Боже, скиньте йому тести гейм вана.
Реально в 2016-17 повернулись з цим однопотоком...
Слідкуйте за графіком фреймтайму.
едіт: канал український, просто був російськомовним до війни. пацани з донбасу бтв
спойлер
Відправлено через 4 хвилини 20 секунд:
0F: 11.02.2026 19:33
yuriy_dd: 11.02.2026 19:26 ваша відповідь свідчить лише про єдине - відповісти ви не можете
Ти, однопоточний ухилянт-поціновувач руснявих шкуродерень, не маєш знань і досвіду зі мною сперечатись. Знаходиш результати SPEC для Apple M4 Max і затикаєш хайло.
Знаходиш фпс в кс2 і the finals)))

Відправлено через 10 хвилин 13 секунд:
waryag: 11.02.2026 23:25
Зображення
yuriy_dd
Member

Повідомлення

lw_007: 11.02.2026 23:17 В користувацькому сегменті багатопопочна взаємодія десь так із 2005го
весь користувацький GUI (User32 / GDI) - одно-поточний за означенням

хоча з вашим рівнем знань - ви можете навіть і не знати що це таке :lamer:
SergiusTheBest
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 11.02.2026 19:26 а може МакОС таке робить з коробки
macOS та Windows також вміють стискати пам'ять, але без можливості будь-якого налаштування, і використовують гірший алгоритм, що стискає в 1.5-2 рази на відміну від 4 в Linux.
tornadox
Member

Повідомлення

Як тільки невдаху клоуна попускають в його ж темі, він одразу біжить спамити про свій М5 у всі інші, хоча 99% аудиторії цього форума це зовсім не цікаво.
alexeygalas
Member

Повідомлення

tornadox
Я вже давно помітив, як він діє. Вкидає рейджбейт, викликає на себе шквальний вогонь і ВИБІРКОВО відповідає на ті питання, які хоч якось можна вивернути на свою користь. Якщо є можливість тихенько не помітити незручне питання - не помічає
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

alexeygalas
я просто над вами знущаюсь, а ви не те що швидко шукати не вмієте, ви взагалі шукати не вмієте. До речі не лише ви - але й решта х86 фанатів
все що ви можете - це періодично якусь гадість проти мене сказати або мінуси за правду поставити
або гавкати з бану як AntonyKandaurov періодично робить, можу вас заспокоїти - є ще тупіші гірші за вас
це ваш рівень, вище ви не зможете, в силу як ви сказали профнепридатності
Все що треба знати про спілкування із цим пацаном. Спілкування тут для нього - лише розвага і свідоме накидування.
waryag
Member

Повідомлення

kabostebeztak: 12.02.2026 00:00Боже, скиньте йому тести гейм вана.
Реально в 2016-17 повернулись з цим однопотоком...
Слідкуйте за графіком фреймтайму.
едіт: канал український, просто був російськомовним до війни. пацани з донбасу бтв
і3 8100 - ровесник перших райзенів, там вже 4 ядра, по суті це аналог і5 минулого покоління.

А двоядерні і3 були актуальні в часи сенлі, іві, хасвелу, і часто домінували над АМДшними процесорами. Але це було дуже недовго.
tornadox
Member

Повідомлення

alexeygalas: 12.02.2026 14:23Я вже давно помітив, як він діє. Вкидає рейджбейт, викликає на себе шквальний вогонь і ВИБІРКОВО відповідає на ті питання, які хоч якось можна вивернути на свою користь. Якщо є можливість тихенько не помітити незручне питання - не помічає
:up: причому відповідає так, що накидує новий рейджбейт
більше схоже на задиристого ботана сина директорки школи :D
yuriy_dd
Member

Повідомлення

SergiusTheBest: 12.02.2026 10:43macOS та Windows також вміють стискати пам'ять, але без можливості будь-якого налаштування, і використовують гірший алгоритм, що стискає в 1.5-2 рази на відміну від 4 в Linux
цікаво - а чому Віндовс / МакОС - не можуть використати кращий алгоритм?
alexeygalas: 12.02.2026 14:23і ВИБІРКОВО відповідає на ті питання, які хоч якось можна вивернути на свою користь. Якщо є можливість тихенько не помітити незручне питання - не помічає
ви про - весь користувацький GUI (User32 / GDI) - одно-поточний за означенням?
зможете відповісти? хоч розумієте про що я?
alexeygalas
Member

Повідомлення

yuriy_dd: 12.02.2026 17:10зможете відповісти? хоч розумієте про що я?
1. Це не моє питання;
2. Дурня, бо GDI це про старі проги. А сучасні всі на WPF через DX рендеряться і працюють;

Ну i WinForms мають можливість паралелізації на потоки (мало хто цим користувався). Недолік GDI лише у ліміті кількості контролів на одній формі, після чого UI починає лагати

Але ти "не помітив" мій пост із МОЇМИ тестами на твій космічно недосяжний однопотік, зроблені в той же момент.
Твої заяви про "потужний" однопотік не відповідають дійсності і ти це знаєш
Востаннє редагувалось 12.02.2026 17:59 користувачем alexeygalas, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти