ASUS почала розслідування випадків виходу з ладу процесорів AMD Ryzen 7 9800X3D

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Зараз Lorichic прийде і тобі пояснить базу: АМД не винувата, це все ̶A̶s̶r̶o̶c̶k̶ Asus мутять
спойлер
longaro
Member

leif: 23.01.2026 17:15 kairo
та воно ж не так часто потрібно, коли звикаєш це дуже швидко і органічно виходить, я взагалі не звертав уваги

так, довге тире мало б бути, або як в телеграмі -- дві риски підряд = тире на рівні софта. ганьба що досі тільки там ця фіча
А есть Юникод раскладка украинская , уже много лет .. Там все виды тире , уникальные знаки / буквы , лапки , нáголос и т д :shuffle:
N0il
Member

Кеш знизу процесора, діло розкрито. Вони думали що самі розумні, що Нвідіа та Інтел нічого не розуміють в архітектурі.
LordTornado
Member

90% вероятность, что проблема в завышенном напряжении в режиме авто... Асус всегда его задирала...
Earanak
Member

Жесть, а я то думал что я один на свете шиз который юзает иногда — Alt + 0151 :lol:
NST1983
Member

Glebanya: 23.01.2026 14:32
Enjthesilence: 23.01.2026 14:10 горять же тільки на асроках, угу :popcorn:
Хто не знав, то Asrock - це дочірня до Asus компанія ;)
ASRock була заснована у 2002 році як дочірня компанія ASUS для конкуренції на ринку бюджетних комплектуючих. Проте з 2007-2008 років ASRock відокремилася і зараз є частиною корпорації Pegatron, яка утворилася після реструктуризації ASUS. :shuffle:
avuremybe
Member

Kirakishou: 23.01.2026 17:40
leif: 23.01.2026 17:08коли мав клавіатуру з нампадом (задовго до появи чату жипіті) -- практично завжди ставив довге тире через Alt + 0151, можливо хтось і досі практикує, хоча з появою цього тейку, який я процитував це звісно ризикована звичка :laugh:

Все вірно. Якщо пишу з ПК, то часто ставлю тире через Alt + 0151, це відбувається майже на рівні підсвідомості. Більш того, більшість постів я набираю в текстовому редакторі, а вже потім копіюю його у форму для відповіді на форумі.
А текстовий редактор через тотал командер запускаєш?
Kirakishou
Member

avuremybe: 25.01.2026 23:42А текстовий редактор через тотал командер запускаєш?

Дивлячись який. Але тотал командером користуюся, якщо ви це мали на увазі. За увесь час користування комп’ютерами майже не використовував і не використовую провідник віндовс. Трохи користувався фаром, але в основному тотал командером. У мене він налаштований так, як мені зручно (архіватори, софт, тема) і ця збірка вже не раз мігрувала зі старого комп’ютера на новий комп’ютер.
Lorichic
Member

Megaclite: 24.01.2026 01:44Зараз Lorichic прийде і тобі пояснить базу
RMA 9800x3d по данным Mindfactory
Mindfactory сообщила о возвратах всего 0,71% из почти 40 000 проданных единиц (!) – этот процент включает все дефекты продукции, неправильные покупки и пользователей, которые просто отказались от продукта. И действительно, процессор Ryzen 7 9800X3D в целом ничем особенным не выделяется с точки зрения процента возвратов по гарантии в Mindfactory:
https://wccftech.com/amd-ryzen-7-9800x3 ... 00-series/
Ответить