Останнє оновлення Windows 11, за повідомленнями, погіршує продуктивність GPU GeForce

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

В мене в сеансі відразу після установки того КВ на 24Н2 вінду відпало апаратне прискорення в хромі, а стім вішався через декілька секунд після запуска так, що перезапускався відеодрайвер. Перезавантажив комп руцями - пройшло. При цьому в мене радеон, так що якщо вони там шось і зламали, то не тільки під жифорсу)
Samilo
Member

Точно перестав працювати додаток Nvidia app
yuriy_dd
Member

бідненький, невже ви думаєте що в людей лише по одному ноуту :insane:
TarikMetalist
Junior

yuriy_dd: 17.01.2026 22:11
бідненький, невже ви думаєте що в людей лише по одному ноуту :insane:
Не очікував, що ви також працюєте на богомєрзкому х86. Певне, робота з ПК на такій платформі доставляє вам невимовного болю. А якщо на тому ПК ще й встановлений стім чи інший магазин з безліччю ігор, то просто не маю уявлення як ви, бідося, це терпите! Терміново пишіть петицію своєму начальству і жалійтеся у всі можливі інстанції, бо це ж дискримінація меншин! Терпіння вам і розуму ;)
Tetronga
Member

Код від Штучних Індусів і відсутність нормальних тестувальників роблять дива з віндою.
yuriy_dd
Member

TarikMetalist: 17.01.2026 22:32Не очікував, що ви також працюєте на богомєрзкому х86
якщо ви зустріли гарну жінку (гарнішу за вашу) ви відразу розходитесь з своєю?
TarikMetalist: 17.01.2026 22:32А якщо на тому ПК ще й встановлений стім чи інший магазин з безліччю ігор
цього точно нема
dead_rat
Member

yuriy_dd: 17.01.2026 22:44
TarikMetalist: 17.01.2026 22:32Не очікував, що ви також працюєте на богомєрзкому х86
Якщо вже більше року 24/7 кожним словом ти про нову жінку говориш, то вже час
TarikMetalist
Junior

TarikMetalist: 17.01.2026 22:32А якщо на тому ПК ще й встановлений стім чи інший магазин з безліччю ігор
цього точно нема
Та ні, я вірний одній жінці/платформі. Що ж вам такий ПК дали, що навіть ігри не тягне?
P.S. слідкуючи за вашою активністю/коментарями на сайті, то в мене склалося враження, що ви не по жінках :think:
Corey666
Member

Як раз не скачував ще нові оновлення.
Взагалі без проблем вже 4-й рік використовую Windows 11, але нещодавно коли переходив з 23h2 до 25h2. Перші дні було все окей, але раптово просто зникли всі звукові пристрої які були в ПК. Буквально всі, від звичайних до блютуз, і навіть по радіосигналу та віртуальні (SteamVR, Virtual Desktop) І нічого не допомагало, ніякі драйвери, налаштування bios, блютузу і таке інше, ніяк не вирішувало проблему - півдня возився.
Пощастило, що після оновлення включилося автоматичне створення точок зберігання, на які можна повернутися (зазвичай вимикав їх) і я повернувся на день раніше - все запрацювало з тих пір знову без проблем. Так і не знайшов причину, але точки зберігання не вимикаю.
Kirakishou
Member

Після останнього оновлення вінди у мене при відкритті ютубу на опері зелений екран і комп йде в ребут. Відеокарта 7800 ХТ. Це навіть якщо не запущена гра. Бо знаю, що люди писали, що раніше така ситуація траплялася з різними браузерами, коли запущена гра і ютуб одночасно.
Inqizitor2022
Member

Было уже одно обновление глючного диска, одно обновление глючной карты на дровах до 580, а сейчас вот это безобразие. И это за последние 1.5 года. У меня только один вопрос - а какого вообще что происходит, где тестирование винды вообще?! Всё больше напоминает линуксовичей, где вообще ничего нельзя апдейтить без крайней необходимости.

Отправлено спустя 3 минуты 28 секунд:
Kirakishou: 18.01.2026 02:33 Після останнього оновлення вінди у мене при відкритті ютубу на опері зелений екран і комп йде в ребут. Відеокарта 7800 ХТ. Це навіть якщо не запущена гра. Бо знаю, що люди писали, що раніше така ситуація траплялася з різними браузерами, коли запущена гра і ютуб одночасно.
Отключи аппаратное ускорение.
У Нвидии на Опере переодически бывает висняк со скрытым бсодом, а в случае АТИ они что-то сломали в дровах и вместо выполнения в песочнице и бсода без бсода или ребута только в ивентлоге у АТИ бсод физический. Отключи в свойствах системы "перегружать ПК при бсоде автоматически" и увидишь этот бсод.
Аціо
Member

Що тут додати - я попереджав, 11 буде ще вам не тільки ПЗ ламати, а палити відеокарти, процесори, системні плати, пам'ять та живлення. Не ставте 11ку вона має вразливе та криве ядро, буквально ваша система відкрита для усіх апаратних налаштувань(напруга, живлення, температурні режими - доступні зловмисникам).
maxim099
Member

yuriy_dd: 17.01.2026 22:11 бідненький, невже ви думаєте що в людей лише по одному ноуту :insane:
бідненький, невже ви думаєте що в людей лише по одній жінці :)
joe23
Member

я з тих динозаврів котрі до останньго сиділи на ХР і на 10 буду сидіти
AccessDenied
Member

Не знаю, насчёт GeForce, а вот на современном рабочем ноуте с nvme и DDR5 Win11 работает отвратительно. Установил 10 (SDI помог с дровами) и всё летает. С памятью работает хуже, чем 10. 11 почему-то решает намного раньше отправить данные в своп, высвобождая оперативу, после чего ощущаются заметные подтормаживания там, где их сейчас быть не должно. На 10 всё работает предсказуемо. На домашнем ноуте даже не возникало желания тестировать 11.
Samilo
Member

Так, помітне погіршення є.
До речі, це вже друге таке оновлення. Перше було, яке ледь не в 2 рази порізало фпс у АC: Shadows, тоді нвідіа трохи пофіксила
vsx
Member

Не знаю что там с производительностью, у меня в последнее время апдейты нормально не устанавливаются, особенно по безопастности. Идет загрузка потом что-то пошло не по плану и откат, только время теряешь. Конкретно этого KB5074109 тоже касается.
longaro
Member

Ну так железок разных много , что б работало у всех безотказно - сделать не реально .. Начньом с этого :-P
А на Канари , самой последней на сегодняшний день , вчера обновленной на какой то визуальный апдейт ( который так и не пофиксил визуальные баги которые хотелось , в Управлении Питанием / Время Отключение Экрана лол ) , и ласт Нв арр дровах , после перезапуска проблем по стабильности – нет , та и не было , в принципе :rolleyes:
WWQ
Member

TarikMetalist: 17.01.2026 19:53На макбук? Звичайно можна
Через bootcamp второй системой можно винду любую накатить без проблем.
Как на новых армках я не знаю, но на моей прошке с i7 9750h это как 2 пальца...
TarikMetalist
Junior

WWQ: 18.01.2026 11:40
TarikMetalist: 17.01.2026 19:53На макбук? Звичайно можна
Через bootcamp второй системой можно винду любую накатить без проблем.
Как на новых армках я не знаю, но на моей прошке с i7 9750h это как 2 пальца...
Звісно можна, але навіщо? Та й власне це був легесенький тролінг Юрія, месії святого арм і адепта мертвого х86, тож можете не зважати на мій коментар, адже адекватних людей він не стосувався ;)
Ответить