Новини
Останні статті і огляди
Останнє оновлення Windows 11, за повідомленнями, погіршує продуктивність GPU GeForce
-
falameezaar
Member
В мене в сеансі відразу після установки того КВ на 24Н2 вінду відпало апаратне прискорення в хромі, а стім вішався через декілька секунд після запуска так, що перезапускався відеодрайвер. Перезавантажив комп руцями - пройшло. При цьому в мене радеон, так що якщо вони там шось і зламали, то не тільки під жифорсу)
-
Samilo
Member
Точно перестав працювати додаток Nvidia app
-
yuriy_dd
Member
бідненький, невже ви думаєте що в людей лише по одному ноутуTarikMetalist: ↑ 17.01.2026 19:53На макбук?
-
TarikMetalist
Junior
Не очікував, що ви також працюєте на богомєрзкому х86. Певне, робота з ПК на такій платформі доставляє вам невимовного болю. А якщо на тому ПК ще й встановлений стім чи інший магазин з безліччю ігор, то просто не маю уявлення як ви, бідося, це терпите! Терміново пишіть петицію своєму начальству і жалійтеся у всі можливі інстанції, бо це ж дискримінація меншин! Терпіння вам і розумуyuriy_dd: ↑ 17.01.2026 22:11бідненький, невже ви думаєте що в людей лише по одному ноутуTarikMetalist: ↑ 17.01.2026 19:53На макбук?![]()
-
Tetronga
Member
Код від Штучних Індусів і відсутність нормальних тестувальників роблять дива з віндою.
-
yuriy_dd
Member
якщо ви зустріли гарну жінку (гарнішу за вашу) ви відразу розходитесь з своєю?TarikMetalist: ↑ 17.01.2026 22:32Не очікував, що ви також працюєте на богомєрзкому х86
цього точно немаTarikMetalist: ↑ 17.01.2026 22:32А якщо на тому ПК ще й встановлений стім чи інший магазин з безліччю ігор
-
dead_rat
Member
Якщо вже більше року 24/7 кожним словом ти про нову жінку говориш, то вже часyuriy_dd: ↑ 17.01.2026 22:44якщо ви зустріли гарну жінку (гарнішу за вашу) ви відразу розходитесь з своєю?TarikMetalist: ↑ 17.01.2026 22:32Не очікував, що ви також працюєте на богомєрзкому х86
-
TarikMetalist
Junior
Та ні, я вірний одній жінці/платформі. Що ж вам такий ПК дали, що навіть ігри не тягне?yuriy_dd: ↑ 17.01.2026 22:44якщо ви зустріли гарну жінку (гарнішу за вашу) ви відразу розходитесь з своєю?TarikMetalist: ↑ 17.01.2026 22:32Не очікував, що ви також працюєте на богомєрзкому х86
цього точно немаTarikMetalist: ↑ 17.01.2026 22:32А якщо на тому ПК ще й встановлений стім чи інший магазин з безліччю ігор
P.S. слідкуючи за вашою активністю/коментарями на сайті, то в мене склалося враження, що ви не по жінках
-
Corey666
Member
Як раз не скачував ще нові оновлення.
Взагалі без проблем вже 4-й рік використовую Windows 11, але нещодавно коли переходив з 23h2 до 25h2. Перші дні було все окей, але раптово просто зникли всі звукові пристрої які були в ПК. Буквально всі, від звичайних до блютуз, і навіть по радіосигналу та віртуальні (SteamVR, Virtual Desktop) І нічого не допомагало, ніякі драйвери, налаштування bios, блютузу і таке інше, ніяк не вирішувало проблему - півдня возився.
Пощастило, що після оновлення включилося автоматичне створення точок зберігання, на які можна повернутися (зазвичай вимикав їх) і я повернувся на день раніше - все запрацювало з тих пір знову без проблем. Так і не знайшов причину, але точки зберігання не вимикаю.
Взагалі без проблем вже 4-й рік використовую Windows 11, але нещодавно коли переходив з 23h2 до 25h2. Перші дні було все окей, але раптово просто зникли всі звукові пристрої які були в ПК. Буквально всі, від звичайних до блютуз, і навіть по радіосигналу та віртуальні (SteamVR, Virtual Desktop) І нічого не допомагало, ніякі драйвери, налаштування bios, блютузу і таке інше, ніяк не вирішувало проблему - півдня возився.
Пощастило, що після оновлення включилося автоматичне створення точок зберігання, на які можна повернутися (зазвичай вимикав їх) і я повернувся на день раніше - все запрацювало з тих пір знову без проблем. Так і не знайшов причину, але точки зберігання не вимикаю.
-
Kirakishou
Member
Після останнього оновлення вінди у мене при відкритті ютубу на опері зелений екран і комп йде в ребут. Відеокарта 7800 ХТ. Це навіть якщо не запущена гра. Бо знаю, що люди писали, що раніше така ситуація траплялася з різними браузерами, коли запущена гра і ютуб одночасно.
-
Inqizitor2022
Member
Было уже одно обновление глючного диска, одно обновление глючной карты на дровах до 580, а сейчас вот это безобразие. И это за последние 1.5 года. У меня только один вопрос - а какого вообще что происходит, где тестирование винды вообще?! Всё больше напоминает линуксовичей, где вообще ничего нельзя апдейтить без крайней необходимости.
Отправлено спустя 3 минуты 28 секунд:
У Нвидии на Опере переодически бывает висняк со скрытым бсодом, а в случае АТИ они что-то сломали в дровах и вместо выполнения в песочнице и бсода без бсода или ребута только в ивентлоге у АТИ бсод физический. Отключи в свойствах системы "перегружать ПК при бсоде автоматически" и увидишь этот бсод.
Отправлено спустя 3 минуты 28 секунд:
Отключи аппаратное ускорение.Kirakishou: ↑ 18.01.2026 02:33 Після останнього оновлення вінди у мене при відкритті ютубу на опері зелений екран і комп йде в ребут. Відеокарта 7800 ХТ. Це навіть якщо не запущена гра. Бо знаю, що люди писали, що раніше така ситуація траплялася з різними браузерами, коли запущена гра і ютуб одночасно.
У Нвидии на Опере переодически бывает висняк со скрытым бсодом, а в случае АТИ они что-то сломали в дровах и вместо выполнения в песочнице и бсода без бсода или ребута только в ивентлоге у АТИ бсод физический. Отключи в свойствах системы "перегружать ПК при бсоде автоматически" и увидишь этот бсод.
-
Аціо
Member
Що тут додати - я попереджав, 11 буде ще вам не тільки ПЗ ламати, а палити відеокарти, процесори, системні плати, пам'ять та живлення. Не ставте 11ку вона має вразливе та криве ядро, буквально ваша система відкрита для усіх апаратних налаштувань(напруга, живлення, температурні режими - доступні зловмисникам).
-
maxim099
Member
бідненький, невже ви думаєте що в людей лише по одній жінціyuriy_dd: ↑ 17.01.2026 22:44
якщо ви зустріли гарну жінку (гарнішу за вашу) ви відразу розходитесь з своєю?
-
joe23
Member
я з тих динозаврів котрі до останньго сиділи на ХР і на 10 буду сидіти
-
AccessDenied
Member
Не знаю, насчёт GeForce, а вот на современном рабочем ноуте с nvme и DDR5 Win11 работает отвратительно. Установил 10 (SDI помог с дровами) и всё летает. С памятью работает хуже, чем 10. 11 почему-то решает намного раньше отправить данные в своп, высвобождая оперативу, после чего ощущаются заметные подтормаживания там, где их сейчас быть не должно. На 10 всё работает предсказуемо. На домашнем ноуте даже не возникало желания тестировать 11.
-
Samilo
Member
Так, помітне погіршення є.
До речі, це вже друге таке оновлення. Перше було, яке ледь не в 2 рази порізало фпс у АC: Shadows, тоді нвідіа трохи пофіксила
До речі, це вже друге таке оновлення. Перше було, яке ледь не в 2 рази порізало фпс у АC: Shadows, тоді нвідіа трохи пофіксила
-
vsx
Member
Не знаю что там с производительностью, у меня в последнее время апдейты нормально не устанавливаются, особенно по безопастности. Идет загрузка потом что-то пошло не по плану и откат, только время теряешь. Конкретно этого KB5074109 тоже касается.
-
longaro
Member
Ну так железок разных много , что б работало у всех безотказно - сделать не реально .. Начньом с этого
А на Канари , самой последней на сегодняшний день , вчера обновленной на какой то визуальный апдейт ( который так и не пофиксил визуальные баги которые хотелось , в Управлении Питанием / Время Отключение Экрана лол ) , и ласт Нв арр дровах , после перезапуска проблем по стабильности – нет , та и не было , в принципе
А на Канари , самой последней на сегодняшний день , вчера обновленной на какой то визуальный апдейт ( который так и не пофиксил визуальные баги которые хотелось , в Управлении Питанием / Время Отключение Экрана лол ) , и ласт Нв арр дровах , после перезапуска проблем по стабильности – нет , та и не было , в принципе
-
WWQ
Member
Через bootcamp второй системой можно винду любую накатить без проблем.TarikMetalist: ↑ 17.01.2026 19:53На макбук? Звичайно можна
Как на новых армках я не знаю, но на моей прошке с i7 9750h это как 2 пальца...
-
TarikMetalist
Junior
Звісно можна, але навіщо? Та й власне це був легесенький тролінг Юрія, месії святого арм і адепта мертвого х86, тож можете не зважати на мій коментар, адже адекватних людей він не стосувавсяWWQ: ↑ 18.01.2026 11:40Через bootcamp второй системой можно винду любую накатить без проблем.TarikMetalist: ↑ 17.01.2026 19:53На макбук? Звичайно можна
Как на новых армках я не знаю, но на моей прошке с i7 9750h это как 2 пальца...