Cybenetics розробила прототип кабелю 12V‑2×6 із вбудованим захистом

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

syavik2001: 15.01.2026 18:30 владельцы карт со старыми 8-пин разъемами тихонько ржут в сторонке.
Все прекрасно понимают что Хуанг выс.ал херню свой 12 пин разъем. Но вместо того чтобы байкотировать это позорное инженерное решение , люди бегаю за переходниками и гоняются за новыми стандартами БП.
100%
До речі. Скільки людей сиділо на класних потужних блоках, потім Нвідія випустила це гівенце, і народ побіг купувати нові. І при чому там ж є різні ревізії. Немало людей купили вже більше одного БЖ, бо перші блоки з цим конектором були наче якісь погані.
Для таких людей до ціни карти Нвідія треба ще додати ціну нового БЖ.
Хто-хто, а виробники БЖ сидять і радіють своєму щастю тихенько. Їм на голову звалилась така можливість заробити.

Я тим часом сиджу на 13-річному золотому БЖ на півтора кіловати. Нашо міняти? Купив один раз, і хай служить.
AntonyKandaurov
Member

Piter Cantrope
Ну я, би не сказав що роз'єм тотальне гівно і т.д. . Сенс в ньому є, як вище писав "один роз'єм - одна картка " має право на життя. Тим паче якщо згадати скільки жерли топи попереднього десятиріччя - зовсім непогано. Інше діло коли ми вже вперлися в ліміт цього роз'єму, а судячи з кількості рукожопів які підключали його як попало і через що попало - отримаємо два стільця. Перший стілець - це два роз'єми, другий стілець - додати ще пару ліній аби не городити два роз'єми. Другий варіант більш складний бо це знову "новий роз'єм. А перший варіант повертає нас в часи коли ми живили топові картки двома косами і естетика знову йде по одному місцю :rotate:
WinGo
Member

Є ж розʼєм для CPU, який 100% тримає 300 ват. Уніфікували би його щей для відюх і все, 2 конектори і ось вам 600 ват! Або 3 на 900 як було 3х8 пін на 3090
Voozy
Member

erkins007: 15.01.2026 10:59 А не проще ли нормальный БП купить?
Если прям очень сильно переживает берите карту Асус, там есть отслеживание по каждому пину.
На сколько я знаю - АСУС просто мониторит в своей проге. Это что - нужно второй монитор купить специально чтобы постоянно пялиться на напряжение, пока играешь? :eek:
erkins007
Member

Voozy: 16.01.2026 20:14На сколько я знаю - АСУС просто мониторит в своей проге
Плохо знаете. Там выводится и уведомление и есть возможноть в оверлей вывести значение каждого пина или общее состояние
zaqik
Member

уведомление и есть возможноть в оверлей вывести значение
Я вот подумал, как классно было бы, если бы старые ноуты при Т ЦП выше 100 не молча вырубались, а выводили информацию о том, что они щас полыхнут в оверлей. Или на экранчик клавиатуры там... м-м-м-м :lick: :lick: :lick: :lick: :lick: :lick: :lick: :lick:

А вообще я приходил пошутить, что у меня вот прям точно такая же коробочка с предохранителем для питания от кислотного АКБ напрямую, только без Туре-С.
S0N1C
Member

поставили б вже XT90 та і все :shuffle: :laugh:
Ответить