007 First Light потребуватиме 32 ГБ оперативної пам’яті та 12 ГБ відеопам’яті для 1080p

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

RX9070 и 4k натив 💪
Kullerok
Member

AlcoRider: 08.01.2026 12:08
Shineloot: 08.01.2026 11:54 как раз купил ноут с 5070ti, надеюсь потянет
Спасибо, что сообщил нам тут, мы очень ждали
Ждал с самого утра. Переживал как за родного :gigi:
Геральт
Member

Зато не UE, а кастомний рушій. :D

Трохи дивно, насправді, бо їхні хітмани досить норм оптимізовані.
taras_cs
Member

Кінофраншиза 007 славетна постільними сценами. Сподіваюсь їм таке залізо потрібно, щоб гарно висвітлити процес, з усіма жіночими спокусами, що гарно рухаються, бо інакше я не розумію
Bukakanga
Member

taras_cs: 08.01.2026 12:55 Кінофраншиза 007 славетна постільними сценами. Сподіваюсь їм таке залізо потрібно, щоб гарно висвітлити процес, з усіма жіночими спокусами, що гарно рухаються, бо інакше я не розумію
судя по трейлеру, там в основном оранжевые пластиковые манекены. На любителя будут сцены
vsx
Member

Mnemon: 08.01.2026 11:13 У 1660 нет 8гб памяти, но при использовании длсс или фср, выставлении средних настроек игра может потреблять до 8гб.
Особенно на новой dlss 4.5 с генератором оперативной памяти. Лично проверял на GTX 1660.
МОНАХ
Member

► Чесно кажучи, ні разу не вникав в тему достатньо глибоко - у мене на 1660Ті, при перевстановленні того ж КП2077 на новій машині, якийсь dlss в налаштуваннях гри автоматом вмикався (що б то не було насправді, або я десь пропустив, що технологію dlss впровадили на 1600-ту серію): я було трохи поганяв з тим усім, але досить швидко повимикав те все на всяк випадок, бо у мене карта в КП2027 і так на майже максимальній графіці видає мої нативні, кінематографічні 30фпс :gigi: .
Zaelot
Member

Може мене вже глючить, але навіть в трейлелах - екшн сцени йдуть з якимись просадками :gigi:
AlexWest
Member

Поки єдине припущення: такі системки треба, аби гра не підвисала під-час погонь, бо в Хітмані такого немає, движок трохи не для того створювався. Але он кажуть, що в трейлерах фрізить. Ну, вона зараз на стадії оптимізації. Є надія, що системки написані з запасом, з заокругленням вверх. Хоча там трохи маячні є, але це поширено – розробники ігор досі не навчилися грамотно розписувати системні вимоги.
Inqizitor2022
Member

5070ti должна потянуть, но там где пишут 12 гиг видеопамяти - могут быть и все 16 и больше. А про 32 гига ОЗУ вообще промолчу, если это чисто для игры и не пиковое значение - то может и 96 быть впритык. 64 вообще под вопросом. Первая ласточка игр нового поколения...
waryag
Member

МОНАХ: 08.01.2026 15:24кінематографічні 30фпс :gigi: .
кінематичні це 24, а 30 - консольні! :learn:
Sailor Popeye
Member

І при таких вимогах користувачі будуть шукати де та графіка, що вимагає такого до желіза)
InCapt
Member

90% власників ігрових ноутбуків:
спойлер
Изображение
МОНАХ
Member

waryag: 08.01.2026 23:10 кінематичні це 24, а 30 - консольні! :learn:
:D Кінематичні - то інше, але - не суть: у мене там - по різному, 90% часу десь в межах 28-42фпс, але бувають просадки і до 18-ти місцями, і взльоти до 55. (але от якщо викрутити один-єдиний повзунок, що в мене не на максимумі - здається тіні чи пост-оброблення - то там, блін, стабільно 18-22фпс-а :gigi: )
► Так - стоп! :gigi: А хіба консольні останні кілька років вже не 60? А як же основні слогани останнього покоління - усі оці: "еС-еС-дЕ і нарешті консольщики будуть грати як ПК-бояри в 60 фпс!.." чи то я вже щось плутаю? :D
longaro
Member

Ну 32 гига имелось ввиду с запасом если запущено еще что то в фоне . Или с учетом выгрузки в Рам со временем , часто вижу 30+ гиг лично у Себя , вот почему . Конечно есть подкачка и она активно используется но этот пул необходим для максималок без статтеров по 1% ... А Врам это уже другая история , настроек куча , технологий тоже .. Все упрется как в мощность Гпу ( Нагрузка будет 100% ) , так и в память .. 6 просто для запуска нужны , как например для Рдр2 нужны 4 , лол .. Но там 100% разрешения не тянуло + не было генераторов и прочего , разумеется ... Щас больше шансов даже с 6 гигами получить адекватный перформанс / вид :rolleyes:
Ответить