denizen, оно грязнее стало за это время. Вот и все тут изменения
Или вы думали я буду видео снимать как я катаюсь на нем по квартире, нет, не буду
раніше були справжні ігри але не було на чому грати, зараз навпаки, немає гарних ігор але є усе для того щоб гратисяЦіна 23999 грн
Мав протягом 10ти років сенхайзери з велюровими амбушурами - це найгірше що можна придумати, їх ні почистити, ні помитиDilfin: ↑ 04.12.2025 13:09 Пропоную обговорити Огляд геймерського крісла HATOR Arc 3 Velour XL
Якщо це матеріал. подібний на велюр, тоді він швидко буде протиратися, рватися, хоча кому я це говорю, хто буде купляти крісло за 24 тисячі тому пофіг коли воно порветься, а як порветься, то викине і купить нове...
Взагалі так і надіялись, у вас тепер немає іншого виходуEaranak: ↑ 04.12.2025 16:10Или вы думали я буду видео снимать как я катаюсь на нем по квартире, нет, не буду
отутички https://remstyl.dp.ua/uk/ по ціні було 6к
а ви уявляєте скільки будуть драти за умовну шкіру, якщо за дєрмантін-тряпку хочуть 500$?Scoffer: ↑ 04.12.2025 17:14 Вони б ще навчились крісла шити з натуральної шкіри, і можна було б подумати. А то ситуація на ринку максимально бредова: зручні крісла для високих і широких є, але всі дерматинові або тряпка, котрі через пару місяців виглядають наче з помийки, а шкіряні є лише для мілких.
наприклад?Enjthesilence: ↑ 05.12.2025 00:34 хлопці, не витрачайте гроші на "ігрові ковши", купляйте нормальні ергономічні крісла (бажано сітку), спина вам подякує і гаманець також
як це поєднується?)Enjthesilence: ↑ 05.12.2025 00:34 хлопці, не витрачайте гроші на "ігрові ковши", купляйте нормальні ергономічні крісла (бажано сітку), спина вам подякує і гаманець також
Радити крісло - погана ідея. Таке треба підбирати під себе, adapwork s1 непогане, регулюється майже все (висота спинки, нахил, підтримка попереку, рівень сидіння, сидіння можна регулювати за вильотом і тд) саме такі налаштування дозволяють анатомічно налаштувати крісло під себе. взагалі в них лінійка на різний бюджет, 100% анатомічно кращі крісла за «ігрові» варіанти за свій прайс, часто є в шоурумах, тому що виробник український (китайський, так само як і хатор) на крайній випадок, якщо прям кортить саме геймерські, у андасіт є більш «нейтральні» моделі, навіть є своя «анатомічна» модель із сітки, але оверпрайс, якщо порівняти функціонал і якість матеріал з цими адапворкwhite_noise: ↑ 05.12.2025 08:57наприклад?Enjthesilence: ↑ 05.12.2025 00:34 хлопці, не витрачайте гроші на "ігрові ковши", купляйте нормальні ергономічні крісла (бажано сітку), спина вам подякує і гаманець також
Нормально, можна купити ігровий стілець за 20к, за ті ж гроші можливо купити нормальний меш ергономічний стілець. геймерські ковши - оверпайс лайно в більшості випадків і вони майже завжди програють офісному кріслу з аналогічним прайсом. В мене германмілер (брав на олх) так дуже круте крісло, але абсолютний оверпрайс. Дівчині брали вже в шоурумі адаптворк, кількість налаштувань та сама, по якості за 1,5 року питань нема, але прайс 15к був на момент придбання, сказати що гм, який коштує в багато разів сильно краще - не можуOrtyomko: ↑ 05.12.2025 10:52як це поєднується?)Enjthesilence: ↑ 05.12.2025 00:34 хлопці, не витрачайте гроші на "ігрові ковши", купляйте нормальні ергономічні крісла (бажано сітку), спина вам подякує і гаманець також